WOMEN'S GUIDE

12 + 4 Fun Facts για την ενυδάτωση της επιδερμίδας σας και το Clinique Hydration Bar

Το υπέροχο δέρμα αρχίζει με την κατάλληλη ενυδατική κρέμα και 22 εκατομμύρια γυναίκες ανά το παγκόσμιο επιλέγουν την δική τους από την Clinique, μάθετε και εσείς το γιατί.

Tο Hydration Bar της Clinique σκοπό έχει να προσφέρει στην κάθε γυναίκα την κατάλληλη ενυδάτωση που χρειάζεται βάση του δικού της τύπου δέρματος.

Pep-Start™HydroBlur Fun Facts

  • Ο μέσος millennial βγάζει 9 selfies την εβδομάδα, ξοδεύοντας κατά μέσο όρο 7 λεπτά για το κάθε selfie. Προετοιμάστε και εσείς το δέρμα σας για selfie με Pep-Start ™ HydroBlur. Σας προσφέρει ματ ενυδάτωση, είναι σχεδιασμένο να απαλύνει τις λεπτές γραμμές και τις ατέλειες του δέρματος, μειώνει τον χρόνο προετοιμασίας που χρειάζεστε και προσφέρει τέλειο αποτέλεσμα ακόμη και χωρίς μακιγιάζ.
  • Μελέτες δείχνουν ότι μέχρι και το 75% των γυναικών ηλικίας 15-20 ετών υποφέρουν από λιπαρό δέρμα. Το Pep-Start ™ HydroBlur μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, προσφέροντας άμεση μείωση της λιπαρότητας στην επιφάνεια του δέρματος.
  • Οι millennials θεωρούνται ως οι απόλυτοι multitaskers.Το 2Pep-Start™HydroBlur προσφέρει ματ αποτέλεσμα ενώ συγχρόνως λειτουργεί και ως primer, για πιο ομαλή εφαρμογή του μακιγιάζ, για τέλειο αποτέλεσμα που διαρκεί όλη τη μέρα.

 Dramatically Different Moisturizing Lotion+™ Fun Facts

  • Γνωρίζατε ότι ανά το παγκόσμιο, πωλείται μια Dramatically Different Moisturizing Lotion+™ κάθε 5,76 δευτερόλεπτα; (Βάσει του φορολογικού έτους 2016: Αύγουστος 2015 - Ιούλιος 2016)
  • Το Dramaticly Different Moisturizing Lotion + ™ έχει κερδίσει περισσότερα από 40 διεθνή βραβεία από το 2013.
  • Το Dramatically Different Moisturizing Lotion + ™ είναι το τρίτο βήμα στο εικονικό σύστημα φροντίδας του δέρματος 3-Step της Clinique.
  • Το Dramatically Different Moisturizing Lotion™ κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1968. Ήταν η πρώτη ενυδατική κρέμα που αναπτύχθηκε από δερματολόγους, η οποία αναδιαμορφώθηκε (dermatologist-reformulated ) από δερματολόγους το 2013 και μετονομάστηκε σε Dramaticly Different Moisturizing Lotion + ™ για να αποδίδει ακόμη πιο δραματικά διαφορετικά αποτελέσματα.
  • Χρειάστηκε 6.5 χρόνια, 3 εξειδικευμένους δερματολόγους, 53 ερευνητές και δοκιμές σε 100 διαφορετικές φόρμουλες για να δημιουργηθεί το Dramatically Different Moisturizing Lotion+.

Ακόμη και η καλύτερη ενυδατική κρέμα στον κόσμο δεν προσφέρει κάτι, εάν το φράγμα προστασίας του δέρματος δεν είναι άθικτο αφού η υγρασία εξατμίζεται. Το Dramatically Different Moisturizing Lotion + ™ έχει δύο δράσεις, την ενυδάτωση και την επιδιόρθωση του φράγματος προστασίας, για πιο υγιές και ενυδατωμένο δέρμα. 

Janet Pardo, Senior Vice President, Global Product Development, Clinique

 

Moisture Surge™ Extended Thirst Relief Fun Facts

  • Το υαλουρονικό οξύ, ένα από τα βασικά συστατικά στο Moisture Surge™ Extended Thirst Relief, μπορεί να κρατήσει 1.000 φορές το βάρος του σε νερό.Moisture Surge™ Extended Thirst Relief Fun Facts
  • Το υαλουρονικό οξύ, ένα από τα βασικά συστατικά στο Moisture Surge™ Extended Thirst Relief, μπορεί να κρατήσει 1.000 φορές το βάρος του σε νερό.
  • Το Moisture Surge™ Extended Thirst Relief είναι πλούσιο σε αδρανοποιημένο νερό αλόης, ένα φυτό που αναπτύσσεται σε ξηρά κλίματα λόγω της ικανότητάς του να διατηρεί την υγρασία.
  •  Το επίπεδο υγρασίας σε μια καμπίνα αεροπλάνου είναι χαμηλότερο από ότι στις περισσότερες ερήμους- γι 'αυτό το Moisture Surge ™ Extended Thirst Relief είναι απαραίτητο για όσους ταξιδεύουν συχνά.
  •   Η μη επαρκής λήψη νερού, αποτελεί ένα από τους κύριους λόγους κούρασης και αδιαθεσίας κατά τη διάρκεια της ημέρας.


Ξέρατε ότι…
 
• Κάθε 8 ώρες εργασίας, το δέρμα χάνει έως και ½ λίτρο νερού.
 
• Σε κάθε τακτική άσκηση διάρκειας 45 λεπτών, το δέρμα χάνει σχεδόν 1 λίτρο νερού.
 
• Σε μια πτήση διάρκειας 7 ωρών, το δέρμα χάνει έως και ½ λίτρο νερού.
 
• Μέχρι και το 60% του ανθρώπινου σώματος αποτελείται από νερό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!