WOMEN'S GUIDE

Γυναίκες ομολογούν πως κάνουν σεξ ακόμα και κουρασμένες για ένα περίεργο λόγο

Μια δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό γνωστής εταιρεία αναψυκτικών αποκάλυψε κάτι εντυπωσιακό για τον τρόπο που κάποιες γυναίκες αντιμετωπίζουν το σεξ.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 76% των γυναικών που συμμετείχαν σε αυτή, δήλωσαν πως πρόθυμα θα έκαναν κάθε βράδυ σεξ,  ακόμα και μετά από μια πολύ κοπιαστική μέρα εάν πίστευαν ότι θα τις βοηθήσει να κάψουν θερμίδες και να αδυνατίσουν.

Απ’ όσες εξάλλου πηγαίνουν στο γυμναστήριο, σχεδόν τα δύο τρίτα παραδέχτηκαν πως ευχαρίστως θα άλλαζαν την προπόνησή τους με δραστηριότητες όπως το σεξ ή ακόμα και το καθάρισμα του σπιτιού, εάν πίστευαν πως μπορούν να κάψουν τις ίδιες θερμίδες.

Και η αλήθεια είναι πως φυσικά τόσο το σεξ όσο και οι δουλειές του σπιτιού, βοηθούν στο κάψιμο θερμίδων, αλλά φυσικά δεν συγκρίνονται με τα αποτελέσματα που βλέπει κανείς με την άσκηση και τη γυμναστική.

Συγκεκριμένα ανάλογα με το πόσο έντονη είναι η κίνηση στην ερωτική πράξη, όταν κάποιος κάνει σεξ, καίει περίπου από 110 έως και 200 θερμίδες το μισάωρο ενώ ακόμα και με τα φιλιά καίει κανεί από 68 μέχρι 90 θερμίδες την ώρα. Αντίστοιχα με δουλειές του σπιτιού, όπως το σφουγγάρισμα καίει κανείς 187 θερμίδες την ώρα, ενώ με το σκούπισμα περίπου 120 θερμίδες την ώρα.

Πάντως το γεγονός πως το σεξ αντιμετωπίζεται από αρκετές γυναίκες ως μορφή άσκησης έχει σαν αποτέλεσμα να καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια ο όρος sexercise (σεξάσκηση).

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!