GOOD LIFE

Μικροί και μεγάλοι, ζούμε τη χαρά του ήλιου προστατευμένοι με τη σιγουριά της Frezyderm

Αν και η ηλιακή ακτινοβολία είναι συνυφασμένη με τις αρνητικές συνέπειες που έχει στο δέρμα μας, ταυτόχρονα τείνει να είναι ευεργετική για την υγεία μας. Με δεδομένο ότι ζούμε σε μια χώρα με μεγάλη ηλιοφάνεια τους περισσότερους μήνες του χρόνου, η έκθεση στον ήλιο χρειάζεται μέτρο και προσοχή! 

Η αντηλιακή σειρά FREZYDERM Sun Screen Velvet προσφέρει όλα όσα ζητάει κάποιος από το αντηλιακό του: Αόρατη ηλιοπροστασία και ομοιόμορφη κάλυψη. Παράλληλα, η αντηλιακή σειρά FREZYDERM Sun Care προσφέρει στα παιδιά την κατάλληλη ηλιοπροστασία για να απολαμβάνουν το παιχνίδι στον ήλιο και τη θάλασσα με σιγουριά.  

FREZYDERM Sun Screen Velvet

Ο ήλιος ενοχοποιείται για πολλά προβλήματα στο δέρμα μας, μερικά από τα οποία φαίνονται άμεσα και κάποια άλλα εμφανίζονται πολύ αργότερα. Η FREZYDERM έχει αναπτύξει ένα καινοτομικό σύστημα ηλιοπροστασίας, το P.I.P. System Plus που περιέχεται σε όλα τα αντηλιακά προϊόντα της σειράς Sun Screen Velvet και :

  • εξασφαλίζει παρατεταμένη και σταθερή αντηλιακή προστασία
  • προσφέρει προστασία από τη φωτογήρανση
  • θωρακίζει το DNA των κυττάρων του δέρματος
  • προσφέρει προστασία από την περιβαλλοντική επιθετικότητα

Τα αντηλιακά προϊόντα της σειρά προσώπου και σώματος Frezyderm Sun Screen Velvet παρέχουν αποτελεσματική και ασφαλή προστασία από όλο το εύρος του ηλιακού φάσματος (υπεριώδη, ορατή και υπέρυθρη ακτινοβολία.  Παράλληλα, έχουν άριστη εφαρμογή, σε 6 μόνο δευτερόλεπτα και αφήνουν μια μοναδική, μη λιπαρή αίσθηση και ένα εκπληκτικό αισθητικό αποτέλεσμα. Χάρη στην τεχνολογία Second Skin, μια καινοτόμο τεχνολογία, δημιουργείται ένα αόρατο «δεύτερο δέρμα», για υψηλή προστασία και βελούδινη ματ υφή.

Η σειρά περιλαμβάνει δύο διάφανα αντηλιακά προϊόντα προσώπου FREZYDERM Sun Screen Velvet με δείκτη προστασίας 30 και 50+. To αντηλιακό προϊόν προσώπου, με χρώμα FREZYDERM Sun Screen Color Velvet με δείκτη προστασίας 50+ έχει άριστη εφαρμογή και ταιριάζει σε όλους τους χρωματότυπους. Η σειρά ολοκληρώνεται με το αντηλιακό προϊόν σώματος FREZYDERM Sun Screen Velvet Body με δείκτη προστασίας 50+, με με βελούδινη υφή και ανθεκτικότητα στο νερό και την εφίδρωση.  

FREZYDERM Sun Care για παιδιά

Με τον ήλιο να έχει γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνος για όλους μας, το αντηλιακό είναι απαραίτητο για όλο το χρόνο, πόσο μάλλον το καλοκαίρι. Άλλωστε ζούμε στην Κύπρο, σε μία από τις πιο ηλιόλουστες χώρες! Όταν πρόκειται όμως για παιδιά, τότε η ανάγκη για προστασία είναι ακόμη πιο επιτακτική, αφού το παιδικό δερματάκι είναι πιο ευαίσθητο και ευάλωτο στην υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου σε σχέση με τους ενήλικες.

Για τους μικρούς ήρωες της ζωή μας η FREZYDERM φρόντισε να απολαμβάνουν τις ατελείωτες στιγμές παιχνιδιού στην εξοχή και στην παραλία προστατευμένοι, με δύο καινοτόμα προϊόντα:

Το  αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος FREZYDERM Kids Sun + Nip SPF 50+ είναι ιδανικό για  τα παιδιά και εξασφαλίζει παρατεταμένη και σταθερή αντιηλιακή προστασία, θωρακίζει το DNA του δέρματος και προστατεύει 

από τη φωτοανοσοκαταστολή και τους περιβαντολλογικούς ρύπους. Είναι ανθεκτικό στο νερό, ενώ παράλληλα, τα αιθέρια έλαια ευκάλυπτου και πεύκου προσφέρουν αποτελεσματική προστασία από τσιμπήματα εντόμων.

Για τα βρέφη, το αντηλιακό γαλάκτωμα για πρόσωπο και σώμα FREZYDERM Baby Sun Care SPF 25, μόνο με φυσικά φίλτρα προσφέρει στο μωράκι σας την κατάλληλη αντηλιακή προστασία. Έχει σύνθεση εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Ε και Πανθενόλη και είναι ειδικά σχεδιασμένη για να σέβεται τη φυσιολογία του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος. Παράλληλα, παρέχει προστασία από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες, όπως ο ήλιος και η ατμοσφαιρική ρύπανση.

Σωστή εφαρμογή των αντηλιακών

Εφαρμόστε το αντηλιακό σε στεγνό δέρμα 20 - 30 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο, ακόμη και στην επιφάνεια του δέρματος που καλύπτεται από το μπλουζάκι και οπωσδήποτε μετά το κολύμπι ή το σκούπισμα με την πετσέτα. Καλύψτε ομοιόμορφα με το αντηλιακό ακόμα και τα δύσκολα σημεία, όπως αυτιά, μέτωπο, μύτη, πέλματα και πίσω από τα γόνατα.

Φροντίστε το δέρμα σας κάτω από τον ήλιο με την ολοκληρωμένη σειρά Sun Screen Velvet και Sun Care για παιδιά, της FREZYDERM και μην ξεχνάτε πως η αντηλιακή προστασία θα πρέπει να γίνει μια ακόμη καθημερινή σας συνήθεια!

Τα προϊόντα Frezyderm Sun Care, διατίθενται σε όλα τα φαρμακεία από την Μ.Σ.Ιακωβίδης, μέλος του Ομίλου MSJ.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα www.frezyderm.com.cy και ακολουθήστε τη σελίδα των δερμοκαλλυντικών, Frezyderm Cyprus στο Facebook για νέα αλλά και συμβουλές για προστασία και περιποίηση του δέρματος των βρεφών, παιδιών και ενηλίκων. 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!