GOSSIP

Ο σέξι πρώην κατάδικος χωρίζει για χάρη μιας χρυσής κληρονόμου; [εικόνες]

O Jeremy Meeks είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα του πόσο τα social media και η φήμη μπορούν να αλλάξουν δραστικά τη ζωή σου.

Ο πλανήτης γνώρισε τον Meeks το 2014, όταν συνελήφθη από την αστυνομία και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 17 μηνών για  οπλοκατοχή.


Το mug shot του Meeks (η φωτογραφία που βγάζει η αστυνομία όταν συλλαμβάνει κάποιον) έγινε viral και ο κόσμος χάρισε στον Jeremy τον τίτλο του πιο σέξι κατάδικου.


Όταν αυτός αποφυλακίστηκε  το 2016 και γύρισε στη σύζυγό του Melissa και τα δύο τους παιδιά (είναι πατέρας 3 παιδιών) τον περίμενε ένα χρυσό συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων και ξεκίνησε μια λαμπερή ζωή ενώ οι οικονομικές του αποδοχές ξαφνικά εκτοξεύτηκαν στα ύψη.

Τώρα, σχεδόν ένα χρόνο μετά, ο 33χρονος Meeks μάλλον σκοπεύει να διαλύσει το σπίτι του, αφού φωτογραφίες τον δείχνουν να φιλιέται παθιασμένα με την 26χρονη Chrloe Green, την κόρη του ζάμπλουτου Βρετανού επιχειρηματία Sir Philip Green, που είναι ο ιδιοκτήτης της TopShop και δεκάδων άλλων επώνυμων brands.

H Daily Mail δημοσιεύει φωτογραφίες με τα φιλιά του Jeremey και της Chloe πάνω σε υπεροπολυτελές σκάφος, ενώ οι δυο τους απολαμβάνουν μαζί με φίλους τους τις διακοπές τους (και τον έρωτά τους) στη Τουρκία. Το σχετικό άρθρο αναφέρει πως οι δυο τους πιθανά γνωρίστηκαν πριν από λίγες εβδομάδες στο φετινό φεστιβάλ των Καννών.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!