VIRAL

Δείτε πως είναι σήμερα το πρώην "ομορφότερο παιδί του κόσμου" [εικόνες]

Έχουν περάσει 12 ολόκληρα χρόνια από όταν η Thylane Blondeau, χαρακτηρίστηκε ως το πιο όμορφο παιδί στον κόσμο και έκτοτε πολλά έχουν αλλάξει.

Η Thylande είναι κόρη του Γάλλου ποδοσφαιριστή Patrick Blondeau και δουλεύει ως μοντέλο από την ηλικία των 4 ετών. Σε αυτή τη τρυφερή ηλικία την γνώρισε ο πλανήτης και της χάρισε τον τίτλο του πιο όμορφου παιδιού στον κόσμο, όταν έκλεψε τις εντυπώσεις περπατώντας στην πασαρέλα σε σόου του Jean Paul Gaultier. 

Aργότερα, το 2011 προκάλεσε σάλο καθώς συμμετείχε σε μια φωτογράφηση για το περιοδικό Vogue. Η φωτογράφηση χαρακτηρίστηκε ανάρμοστη και προκλητική για ένα ανήλικο κορίτσι και με αφορμή αυτή ξέσπασε τότε θύελλα αντιδράσεων για το ρόλο των ανήλικων παιδιών στη βιομηχανία μόδας και τη σόουμπιζ. 

Πλέον έχουν περάσει 6 χρόνια από τότε και η Thylane συνεχίζει να εργάζεται ως μοντέλο και μάλιστα είναι και πολύ δημοφιλής στα social media και ειδικά στο Instagram όπυ έχει σχεδόν 1.5 εκατομμύριο followers.

Mάλιστα πρόσφατα, η 16χρονη πλέον Thylane έγινε η νέα μούσα στην καμπάνια γνωστού αρώματος

Και η ίδια λέει πωςποτέ δεν της φάνηκε πως είναι πολύ μικρή για αυτή τη δουλειά και θυμίζει πως η Kate Moss ήταν 14 ετών, η Iman μόλις 13 ετών και η Karlie Kloss 15 ετών όταν έγιναν top models και δηλώνει πως η πορεία της ζωής της μέχρι σήμερα της φαίνεται πολύ φυσιολογική. 



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!