GOSSIP

O Jay Z ομολόγησε... τραγουδιστά πως έχει απατήσει την Beyonce;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποκαλυφθεί μια συζυγική απιστία: για παράδειγμα μπορείς να το πεις στο έτερόν σου ήμισυ (και σε όλο τον κόσμο) με ένα τραγούδι!

Και αυτό φαίνεται πως έκανε ο Jay Z. Ο σύζυγος της Beyonce, ο οποίος πρόσφατα έγινε ξανά πατέρας, αφού η... Queen B πριν λίγες μέρες γέννησε δίδυμα, την περασμένη Παρασκευή κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ με τον τίτλο "4:44".


Πρόκειται για το 13ο άλμπουμ του διάσημου ράπερ και προς το παρόν είναι διαθέσιμο αποκλειστικά μέσω Tidal. 


Το κομμάτι του νέου άλμπουμ,  που ήδη συζητιέται πολύ, είναι το έκτο track στο άλμπουμ. Ο λόγος για το κομμάτι " Family Feud"  (οικογενειακή διαμάχη) στο οποίο ακούγονται και φωνητικά της Beyonce.


Μόνο που ένας συγκεκριμένος στίχος ( "Yeah, I'll fuck up a good thing if you let me / Let me alone, Becky") έχει  κάνει τους πάντες να πιστεύουν πως ο Jay Z μόλις ομολόγησε πως έχει απατήσει την Beyonce και στο twitter έγινε χαμός.


Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή του διάσημου ζευγαριού μέσα από τους στίχους των τραγουδιών τους, αφού και η Beyonce στο Lemonade είχε στίχους γεμάτους υπονοούμενα που έκαναν λόγο για απιστία και συγχώρεση.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!