GOSSIP

H κόρη της Cindy Crawford με μια selfie προκάλεσε χαμό στο Instagram [εικόνες]

Είναι μόλις 15 ετών και έχει ήδη ξεκινήσει μια λαμπρή καριέρα ως μοντέλο, ακολουθώντας τα βήματα της διάσημης μητέρας της.

Η Kaia Gerber, η έφηβη κόρη του top model των 90s Cindy Crawford, έχει ήδη γίνει εξώφυλλο στη Vogue (μαζί με τη μαμά της) και είναι η μούσα στις καμπάνιες μεγάλων οίκων μόδας. Μάλιστα και ο μεγάλος αδελφός της, ο Presley Gerber είναι μοντέλο.


Όμως η μικρή μοιάζει εκπληκτικά στη διάσημη μητέρα της και όλοι μιλούν για το νέο ανερχόμενο αστέρι του μόντελινγκ που σύντομα θα βρεθεί στη κορυφή όπως κάποτε έγινε και με τηn 52χρονη σήμερα Cindy.


Η Kaia έχει σχεδόν 1,5 εκατομμύριο followers στο Instagram και όταν χθες ανέβασε μια selfie της, πιθανά ούτε η ίδια, ούτε η μητέρα της περίμεναν το χαμό που θα ακολουθούσε.
Στη επίμαχη πόζα η Κaia ποζάρει φορώντας μόνο μια ρομπίτσα την οποία έχει κατεβασμένη κάτω από τους ώμους της και οριακά καλύπτει το στήθος της.


Πολλοί βρήκαν υπερβολικά προκλητική αυτή τη πόζα για ένα ανήλικο κορίτσι και κατηγόρησαν και την ίδια και την μητέρα της που την αφήνει να ανεβάζει τέτοιες φωτογραφίες.


Βέβαια υπήρξαν και άλλοι που έσπευσαν να εξηγήσουν πως η μικρή είναι μοντέλο και πως η δουλειά της απαιτεί πολλές ώρες να κυκλοφορεί με τέτοιες ρόμπες και συχνά χρειάζεται να τις έχεις και χαμηλά στους ώμους για να μην χαλάσεις τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου. Μάλιστα εξηγούν πως για αυτο η Kaia έγραψε πλάι στην selfie της τη λέξη "uniform" (δηλαδή στολή) για να σχολιάσει πως έτσι κυκλοφορεί όταν δουλεύει.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!