GOSSIP

Κάηκε το σπίτι του πρωταγωνιστή του Big Bang Theory

Η άκρως επιτυχημένη, κωμική, τηλεοπτική σειρά "The Big Bang Theory" κατάφερε να κάνει τον ηθοποιό Johnny Galecki αστέρι πρώτου μεγέθους και ζάμπλουτο. Όμως μια δασική πυρκαγιά του στέρησε το σπίτι.

Ο 42χρονος ηθοποιός που ενσάρκωνε το ρόλο του νεαρού επιστήμονα Leonard Hofstander στη γνωστή σειρά, φιγουράρει στη 10η θέση στη λίστα των πιο καλοπληρωμένων τηλεοπτικών σταρ του Χόλιγουντ, αφού αμοίβονταν με 1 εκατομμύριο δολάρια για κάθε επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς.


Με αυτά τα χρήματα ο Johnny Galeki κατάφερε να αγοράσει κατά καιρούς πολλά ακίνητα. Ένα από αυτά ήταν το μεγάλο ράντσο που είχε αγοράσει στην περιοχή San Luis Obispo. Αυτό το ράντσο ήταν το αγαπημένο του εξοχικό και εκεί πήγαινε για να βρει ηρεμία κοντά τη φύση.


Χθες, εκπρόσωπος του διάσημου ηθοπποιού επιβεβαίωσε την είδηση πως το ράντσο καταστράφηκε εξαιτίας της πυρκαγιάς που έκαψε τεράστιες εκτάσεις μεταξύ Λος Άντζελες και Σαν Φρανσίσκο, ωστόσο δήλωσε πως ο ηθοποιός δεν έχει επισκεφτεί το ράντσο για να δει την έκταση των ζημιών αλλά θα το κάνει σύντομα.

Ο ίδιος ο ηθοποιός σε ανακοίνωσή του είπε πως συμπάσχει με όλα τα θύματα της πυρκαγιάς, (πάνω από 250 άτομα αναγκάστηκαν να εκκενώσουν τις οικίες τους) και τόνισε πως όλοι τους έχουν μάθει να ζουν με την απειλή των πυρκαγιών, αλλά η όμορφη εξοχική τοποθεσία όπου έχουν τα σπίτια τους τους αποζημιώνει και με το παραπάνω για αυτό τον μόνιμο φόβο.

Παράλληλα ευχαρίστησε τις πυροσβεστικές δυνάμεις για τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους και είπε πως όταν ο καπνός θα φύγει τότε θα ρθει η στιγμή όλοι να ξαναχτίσουν τις ζωές τους από την αρχή και πως από αυτή τη δοκιμασία θα βγουν πιο ενωμένοι και δυνατοί σαν κοινότητα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!