GOSSIP

H Charlize Theron είναι... ζόρικη - Δείτε σε ποιά σταρ έριξε μπουνιά [εικόνες]

Είναι 41 ετών, έχει κερδίσει Όσκαρ και έχει καταφέρει να πείσει το Χόλιγουντ, πως δεν είναι μια απλή, όμορφη ξανθιά σταρ, αλλά μια ταλαντούχα ηθοποιός που επιλέγει ρόλους δυναμικών γυναικών. Και τώρα μεταμορφώνεται σε Atomic Blonde.

Με αφορμή τη νέα της ταινία "Atomic Blonde" η οποία θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη Ιουλίου, η Charlize πόζαρε για το εξώφυλλο του τεύχους Αυγούστου του περιοδικού W.


Στη νέα ταινία, η Charlize υποδύεται μια ζόρικη μυστική πράκτορα της ΜΙ6, η οποία προσπαθεί να εξιχνιάσει τις δολοφονίες συναδέλφων της την εποχή του Ψυχρού Πολέμου.


Για μια ακόμη φορά η Theron ερμηνεύει μια ιδιαίτερα δυναμική γυναίκα που ρίχνει και πολύ ξύλο αν χρειαστεί (αντίστοιχα ζόρικος ήταν και ο ρόλος της στο πρόσφατο Mad Max Fury Road) και η ίδια στη συνέντευξή της στο W εξηγεί πως η αλήθεια είναι πως και στη  πραγματικότητα έχει έναν ευέξαπτο χαρακτήρα, τον οποίο στο παρελθόν δεν μπορούσε να ελέγξει. 


Μάλιστα αναφέρει πως όταν δούλευε ως μοντέλο, είχε βρεθεί στο Μιλάνο και σε ένα μπαρ ένα άλλο μοντέλο την έσπρωξε και η Charlize της έριξε μπουνιά.


Και αυτή δεν ήταν η μόνη φορά, αφού όπως η ίδια αναφέρει είχε ρίξει μπουνιά και στη συμπρωταγωνίστριά της, τη διάσημη ηθοποιό Teri Hutcher, το 1996 όταν γύριζαν το φιλμ  "2 Days in the Valley.”


Η 41χρονη ηθοποιός θυμάται πως την είχε μελανιάσει άσχημα και πως μετά αισθάνονταν τύψεις την επόμενη μέρα και επειδή δεν είχε λεφτά της έστειλε μια φθηνή μπύρα για να ζητήσει συγγνώμη!

 
Τέλος παραδέχτηκε πως και σε αυτή τη νέα ταινία ζορίστηκε πολύ και πως της έμειναν πολλές μελανιές από τα γυρίσματα, αφού σε πολλές σκηνές ρίχνει (και τρώει) ξύλο.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!