ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 28 Ιουνίου 2017

Η σημερινή μέρα θα φέρει πολλές αλλαγές, για κάποια ζώδια θετικές για κάποια μάλλον αρνητικές.

Κριός
Το τελευταίο χρονικό διάστημα προκύπτουν συνεχώς προβλήματα, στα οποία δυσκολεύεσαι να δώσεις λύση. Μην απελπίζεσαι. Ίσως το λάθος που κάνεις είναι ότι προσπαθείς να τα επιλύσεις όλα μαζί. Έτσι δεν θα καταφέρεις τίποτα. Ξεκίνα από τα πιο εύκολα ζητήματα και επικεντρώσου σε ένα την φορά. Με καλή διάθεση και σωστό προγραμματισμό θα αντιμετωπιστούν όλα!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, καλό θα ήταν σήμερα να κάνεις μία κουβέντα με τον σύντροφό σου για το μέλλον και τι θέλεις και εσύ και ο ίδιος από τη σχέση σας. Πρέπει επιτέλους να δείτε αν έχετε κοινά όνειρα και αν θέλετε τα ίδια πράγματα από την ζωή! Αν δεν συμπίπτουν οι ανάγκες και οι επιθυμίες σας μάλλον θα πρέπει να πας παρακάτω. Αν πάλι όλα πηγαίνουν καλά, σταμάτα να αμφιβάλλεις και ζήσε το! Αν είσαι μόνος, η γοητεία σου σήμερα είναι στα ύψη! Βγες!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, υπάρχουν καταστάσεις που δεν μπορεί να τις χειριστεί ένα άτομο αλλά χρειάζεται μια ομάδα ανθρώπων. Σταμάτα να παλεύεις μόνος σου και ζήτα τη βοήθεια των συνεργατών σου! Και γρήγορα θα τελειώσετε και θα σου φύγει αυτό το καθημερινό άγχος! Στα οικονομικά σου, θα παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου!

 

Ταύρος
Η  σημερινή ημέρα θα είναι δύσκολη για σένα. Θα προκύψουν αρκετά απρόοπτα, που δεν θα λυθούν εύκολα. Θα σκεφτείς αρκετές φορές να τα παρατήσεις, αλλά μην το κάνεις! Θα νιώσεις τις δυνάμεις σου, ψυχικές και σωματικές, να σε εγκαταλείπουνε, αλλά στο τέλος με την επιμονή και την υπομονή που σε χαρακτηρίζει, θα τα καταφέρεις! Συγκεντρώσου, βάλε σε μια σειρά τα πράγματα και θα τα διαχειριστείς όλα μια χαρά!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, έχεις τη δυνατότητα να περάσεις ένα πολύ ερωτικό βράδυ και να ζήσεις στιγμές πάθους, είτε έχεις κάποια σχέση είτε είσαι ελεύθερος. Η γοητεία σου και ο δυναμισμός σου βρίσκονται στα ύψη, πράγμα το οποίο σε κάνει ακαταμάχητο. Αν κάνεις παρέα με την μοναξιά σου, ετοιμάσου να γνωρίσεις ένα πραγματικά ενδιαφέρον άτομο που θα σε κάνει να βιώσεις μεγάλες συγκινήσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, θα προκύψουν κάποια μικροπροβλήματα για τα οποία δεν χρειάζεται να αγχωθείς, γιατί γρήγορα θα ξεπεραστούν. Έχεις την ικανότητα να προσαρμόζεσαι σύμφωνα με τις συνθήκες που επικρατούν, είτε είναι καλές είτε είναι κακές, πράγμα που σε βοηθάει σε όλες τις καταστάσεις. Συνέχισε να επιστρατεύεις τη διπλωματία σου όπου πιστεύεις ότι χρειάζεται! Πρόσεχε στα οικονομικά σου μην κλείσεις κάποια συμφωνία γιατί κινδυνεύεις να εξαπατηθείς.

 

Δίδυμοι
Η σημερινή μέρα φέρνει θετικές εξελίξεις στη ζωή σου. Διατήρησε την ψυχραιμία σου για να επιλύσεις ό,τι σε βασανίζει ακόμα από το παρελθόν. Έχεις την τύχη και την εύνοια με το μέρος σου για αυτό σε ότι και αν προσπαθήσεις, θα επιτύχεις! Οι πιθανές κακοτοπιές και τα λάθη γρήγορα θα διορθωθούν. Έφτασε η στιγμή να κάνεις πραγματικότητα τους στόχους που έχει θέσει. Όλα δείχνουν να πηγαίνουν προς το καλύτερο! Πρόσεχε λίγο τα οικονομικά σου γιατί μπορεί να έχεις διάθεση να ξοδέψεις χρήματα που δεν έχεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, πρέπει να αφιερώσεις λίγο χρόνο παραπάνω στον σύντροφό σου. Μην παίρνεις τίποτα σαν δεδομένο. Οι σχέσεις θέλουν καθημερινή προσπάθεια. Δεν πρέπει να επαναπαύεσαι! Δώσε σημασία σε όλα τα προβλήματα, ακόμα και στα πιο μικρά γιατί μπορεί να εξελιχθούν σε μεγάλα χωρίς να το περιμένεις! Μην αφήνεις τίποτα άλυτο! Εσύ που είσαι ελεύθερος βγες και φλέρταρε, η μέρα προβλέπει νέες γνωριμίες και μάλιστα με πολύ καλές προοπτικές.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, η μέρα θα αποδειχθεί αρκετά καλή. Θα τακτοποιήσεις αρκετές υποχρεώσεις και θα δώσεις λύσεις σε αρκετά ζητήματα που θα προκύψουν είτε είναι δικά σου είτε είναι των συναδέλφων σου. Τον τελευταίο καιρό, προσφέρεις πολλά στον χώρο εργασίας σου και αυτό πολύ σύντομα θα εκτιμηθεί. Μην σταματάς! Προχώρα όπως τώρα και θα δεις τα έσοδά σου να ανεβαίνουν!

 

Καρκίνος
Η σημερινή μέρα θα φέρει πολλές αλλαγές. Ίσως κάποιες να είναι καλές και κάποιες κακές! Πρόσεχε μην χάσεις την αισιοδοξία σου και τη θετική σου σκέψη από τα προβλήματα που θα προκύψουν! Θα φανείς αντάξιος των προσδοκιών και θα πετύχεις όποιο στόχο θέσεις! Ίσως χρειαστεί να συμβουλευτείς δικούς σου ανθρώπους, οι οποίοι θα σε βοηθήσουν να δώσεις λύσεις πιο γρήγορα! Μη διστάσεις να ζητήσεις τη συμβολή τους!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου. Σκέψου να κάνεις κάτι που θα εκπλήξει ευχάριστα το σύντροφό σου και θα του δημιουργήσει ρομαντική διάθεση. Επέλεξε να πάτε κάπου ήσυχα που θα μπορείτε να συζητήσετε για την σχέση σας και το κοινό σας μέλλον. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία δεν θα αργήσει να σου χτυπήσει την πόρτα! Προσπάθησε να είσαι λίγο επιφυλακτικός στην αρχή, μέχρι να σιγουρευτείς για τις προθέσεις του.

Επαγγελματικές
Στο χώρο εργασίας σου, κάποιες αλλαγές θα σου φέρουν αναστάτωση. Με καλή διάθεση και σωστή διαχείριση θα ξεπεράσεις τα εμπόδια και θα νιώσεις ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Αν είσαι άνεργος, φαίνεται να προκύπτουν πολλές ευκαιρίες και μάλιστα για πιο μόνιμα πράγματα. Τα οικονομικά σου καλυτερεύουν, χρειάζεται λίγο μόνο προσοχή σε κληρονομικά και υπογραφές συμβολαίων.

 

Λέων
Η σημερινή ημέρα θα σε κάνει ανήσυχο για το μέλλον σου. Το μυαλό σου θα χάνεται συνεχώς σε σκέψεις και προβληματισμούς. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις όσα περνάνε από το χέρι σου και άσε τα υπόλοιπα. Μπορεί να καθυστερήσουν λίγο αλλά θα έρθουν. Τακτοποίησε, λοιπόν, τυχόν εκκρεμότητες και κάνε κινήσεις για εύρεση νέων πόρων. Η επιτυχία δεν αργεί να έρθει και η ικανοποίηση που θα νιώσεις θα είναι μεγάλη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, είναι η κατάλληλη ημέρα να δώσεις λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί και να σκεφτείς νέους τρόπους για να ανανεώσεις την σχέση σου. Βάλε σε μια τάξη τα πράγματα και θέσε προτεραιότητες για να γίνει η ζωή σου πιο εύκολη και να μην πελαγώνεις κάθε φορά που παρουσιάζεται ένα νέο πρόβλημα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, θα ενδιαφερθεί για σένα ένα άτομο από το κοντινό σου περιβάλλον. Πρόσεχε πως θα το διαχειριστείς.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα. Εμφανίζονται νέες ευκαιρίες και δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για επαγγελματική εξέλιξη και ευημερία. Μην αγχώνεσαι με μικροεμπόδια που προκύπτουν, θα ξεπεραστούν πολύ γρήγορα. Πρόσεχε λίγο τα οικονομικά σου γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις σπατάλες!

 

Παρθένος
Τον τελευταίο καιρό έχουν συμβεί πολλές αλλαγές στη ζωή σου και καθημερινά έχεις να αντιμετωπίσεις και κάτι καινούριο που προκύπτει. Όλα τα πράγματα έχουν και την κακή και την καλή τους πλευρά. Μην μένεις μόνο στα άσχημα. Ό,τι γίνεται τώρα, μπορεί να σε ζημιώνει αλλά μακροπρόθεσμα θα σε ωφελήσει. Το μέλλον σου διαγράφεται ελπιδοφόρο και η πορεία σου ανοδική. Εκμεταλλεύσου τις υπάρχουσες συνθήκες προς όφελός σου!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η ημέρα σε βρίσκει μπερδεμένο. Πρέπει να ξεκαθαρίσεις ορισμένα πράγματα μέσα σου για να τα καταστήσεις σαφή και στον σύντροφό σου. Μην φοβάσαι να μιλήσεις για πράγματα που σε ενοχλούν για να μην έρθεις σε ρήξη. Γιατί όσο δεν μιλάς, μεγαλώνουν τα προβλήματα μέσα σου και όταν θα αποφασίσεις να τα εξωτερικεύσεις η ένταση και ο εκνευρισμός θα είναι σε πολύ μεγαλύτερα επίπεδα. Συζήτησε τώρα λοιπόν για ό,τι σε προβληματίζει, για να αποφύγεις ακραίες καταστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος επιστράτευσε το χιούμορ και τη γοητεία σου και θα προσελκύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, η μέρα είναι καλή για να σχεδιάσεις τις κινήσεις σου έστω και σε θεωρητικό επίπεδο προς το παρόν. Βάλε πρώτα σε τάξη το μυαλό σου και οι στόχοι σου δεν θα αργήσουν να πραγματοποιηθούν. Μην δίνεις μεγαλύτερη σημασία από όσο πρέπει στις καθημερινές μικροεντάσεις που προκύπτουν με τους συναδέλφους ή τους ανωτέρους σου. Τα οικονομικά σου για να σταθεροποιηθούν, πρέπει να μειώσεις τις άσκοπες αγορές.

 

Ζυγός
Σήμερα η μέρα θα είναι δύσκολη για σένα και θα δημιουργηθούν πολλές νέες ανάγκες που θα απαιτήσουν και περισσότερο χρόνο αλλά και χρήματα. Μην απελπίζεσαι! Με ψυχραιμία και οργάνωση θα τα τακτοποιήσεις όλα όπως πρέπει. Ίσως υπάρξουν διαφωνίες με άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Προσπάθησε να δεις σφαιρικά τα πράγματα για να τα αντιμετωπίσεις με τον πιο σωστό τρόπο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, ίσως σήμερα νιώσεις ό,τι τίποτα δεν σε ικανοποιεί. Προσπάθησε να μην το δείξεις στο σύντροφό σου, γιατί πολύ πιθανόν είναι κάτι περαστικό. Τις ανασφάλειες που σε πιάνουν κάθε τόσο πρέπει να τις συζητήσεις για να απομακρυνθούν πριν να οδηγήσουν σε τελεσίδικες αποφάσεις. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ζυγούς, κάτι πολύ ενδιαφέρον και με πολύ καλές προοπτικές θα εμφανιστεί.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, τα πράγματα σήμερα θα σε δυσκολέψουν λιγάκι, γιατί καλείσαι να ανταπεξέλθεις σε μεγάλες απαιτήσεις. Μην αγχώνεσαι! Θα τα καταφέρεις! Αν κάτι σε απασχολεί και δεν μπορείς να δώσεις λύση, μη διστάσεις να ζητήσεις τη συμβουλή και τη βοήθεια των συνεργατών σου! Πρόσεχε τις δαπάνες σου γιατί θα προκύψουν απρόοπτα έξοδα.

 

Σκορπιός
Σήμερα προσπάθησε να συγκεντρωθείς στους στόχους και να μην παρεκκλίνεις γιατί θα έχεις μια τάση να ξεφύγεις και να τα παρατήσεις όλα. Πρόσεχε να φιλτράρεις τις συμβουλές τρίτων γιατί καμιά φορά δεν είναι όλοι αυτό που φαίνονται! Μην εμπιστεύεσαι τόσο εύκολα και κράτησε τις αποστάσεις όπου χρειάζεται χωρίς να φοβάσαι μην παρεξηγηθείς!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου το κλίμα σήμερα θα είναι χαλαρό και θα περάσεις όμορφες στιγμές, χωρίς να υπάρχουν στο μυαλό σου δεύτερες σκέψεις! Έχεις περάσει δύσκολα τον τελευταίο καιρό και οι αμφιβολίες σου έχουν κατακλύσει τη σκέψη. Μην χάνεις ωραίες στιγμές του τώρα, σκεπτόμενος το τι μέλλει γενέσθαι αύριο. Αν είσαι αδέσμευτος, βγες να διασκεδάσεις! Είναι πολύ πιθανόν να γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σε βγάλει από την ρουτίνα σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις την διπλωματική σου δεινότητα για να ανταπεξέλθεις. Μην δεχθείς και μην απορρίψεις προτάσεις. Πάρε τον χρόνο σου να σκεφτείς πραγματικά τι χρειάζεσαι και τι σε συμφέρει να κάνεις αυτήν την περίοδο. Τα έσοδά σου θα αυξηθούν και μαζί με αυτά και τα έξοδα. Πρόσεξε να κάνεις σωστή διαχείριση! Θέλουν λίγο χρόνο για να σταθεροποιηθούν!

 

Τοξότης
Η σημερινή μέρα είναι άκρως βοηθητική και ιδιαίτερα στις ανθρώπινες σχέσεις. Σήμερα μπορείς να βρεθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να εξομαλύνεις και καταστάσεις που ίσως σε έχουν πικράνει. Αν σε προβληματίζει κάτι, ήρθε ο καιρός να το συζητήσεις και να δώσεις λύση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η σημερινή μέρα θα κινηθεί σε χαλαρά επίπεδα. Αν θέλεις μπορείς να προγραμματίσεις να κάνετε κάτι ξεχωριστό με το ταίρι σου. Θα περάσεις πολύ όμορφα και ίσως εξωτερικεύσετε και ο ένας στον άλλον τα συναισθήματά σας. Θα ζήσεις έντονες στιγμές πάθους και ίσως να ακούσεις και κάποια πράγματα για πρώτη φορά. Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας πολύ σύντομα θα εμφανιστεί.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, η υπομονή και επιμονή που έχεις επιδείξει θα ανταμειφθούν. Σήμερα γίνεται μάλλον η αρχή για να απολαύσεις τους καρπούς των καθημερινών προσπαθειών σου. Αν είσαι άνεργος μην αφήνεις τον χρόνο να περνάει ανεκμετάλλευτο. Κάνε αιτήσεις! Ξεκινάει μία περίοδος για σένα με πολύ καλές επαγγελματικές προοοπτικές!

 

Αιγόκερως
Έχεις κουραστεί και είναι λογικό. Χρειάζεσαι ένα ταξίδι αναψυχής για να ξεκουραστείς, να ανανεωθείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Πρόσεχε τις κινήσεις σου προς τους αγαπημένους σου ανθρώπους! Μπορεί να διαταραχτούν οι σχέσεις σας από παρεξηγήσεις!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η ημέρα προμηνύεται πολύ δύσκολη. Νιώθεις μόνος και φεύγεις όλο και πιο μακριά από την ιδέα ότι έχεις σχέση. Αν δεν θες να νιώθεις έτσι, ή πρέπει να τελειώσεις μια κατάσταση που δεν σε καλύπτει πλέον για να απελευθερωθείς ή συζήτησε τα προβλήματα που έχεις με τον σύντροφό σου για να μπορέσουν να επιλυθούν και να προχωρήσετε! Αν είσαι μόνος και σε ενδιαφέρει κάποιος σήμερα είναι η μέρα για να κάνεις κίνηση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, πρέπει να οπλιστείς με υπομονή και θάρρος για να αντιμετωπίσεις ό,τι προκύψει. Μην παρασύρεσαι από τρίτους και μην παίρνεις μέρος σε παρασκηνιακές συζητήσεις. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά.

 

Υδροχόος
Η μέρα είναι πολύ καλή για σένα. Θα γίνουν πολύ βοηθητικά πράγματα για το μέλλον σου και θα νιώσεις ικανοποίηση και ευτυχία. Μην επαναπαύεσαι βέβαια! Πρέπει να συνεχίσεις να προσπαθείς για να επιτύχεις τους στόχους σου!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, πρέπει να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι σου και να κάνεις κάτι για να τον ευχαριστήσεις. Διώξε τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειές του για να περάσετε ένα όμορφο βράδυ. Αν είσαι ελεύθερος, θα βιώσεις στιγμές έντονου πάθους με ένα άτομο που ήδη γνωρίζεις.

Επαγγελματικές
Στον χώρο εργασίας σου, θα υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις. Μην απογοητεύεσαι. Με ψυχραιμία και οργάνωση όλα θα ξεπεραστούν. Στο τέλος της ημέρας θα έχουν όλα τακτοποιηθεί. Στα οικονομικά σου, απέφυγε να κλείσεις συμφωνίες.

 

Ιχθείς
Σήμερα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου οι δικοί σου άνθρωποι και καλό θα είναι να τους αφιερώσεις τον χρόνο και τη σκέψη που χρειάζεται. Δεν πειράζει για μια ημέρα να καθυστερήσεις δικά σου θέματα για να προσφέρεις σε αυτούς που σε αγαπούν και σε σέβονται.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, είναι η κατάλληλη περίοδος για να προγραμματίσετε ένα ταξίδι και να σχεδιάσετε τις μέρες σας εκεί. Και μόνο τα όνειρα που θα κάνετε και η κουβέντα σας γύρω από όμορφα πράγματα θα σας ανανεώσει. Αν είσαι μόνος, είναι μια καλή μέρα να ασχοληθείς με τον εαυτό σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, θα τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες και θα λύσεις θέματα του που σε βασάνιζαν καιρό. Οποιαδήποτε παρεξήγηση με συναδέλφους θα λυθεί και η σχέση σου μαζί τους θα αποκατασταθεί! Πρόσεχε τα οικονομικά σου!

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!