GOSSIP

H Kim Kardashian αγόρασε ένα πανάκριβο ρολόι της Jackie Kennedy

Αυτή η νέα αγορά - επένδυση της Kim Kardashian έκανε πολλούς να μιλούν για "κρυφό όνειρο" της διάσημης τηλεπερσόνας να γίνει μια μέρα η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Πάντως η αλήεθια είναι πως ο σύζυγος της Kim Kardashian, ο διάσημος ράπερ Kanye West έχει πει πως θα ήθελε να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ στο μέλλον.


Προς το παρόν η Kim μπορεί να φοράει το Cartier ρολόι που κάποτε φορούσε η πιο δημοφιλής Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η θρυλική Jackie Kennedy.


Το συγκεκριμένο ρολόι, που έχει χρυσές λεπτομέρειες 18 καρατίων, ήταν ένα δώρο που έκανε στη Jackie, o πρίγκιπας  Stanislas Radziwill (o σύζυγος της αδελφής της Jackie, της Lee Radziwill) και πάνω του γράφει μια αφιέρωση ("από τον Stans στην Jackie") αλλά και την ημερομηνία που ο Stans έδωσε το δώρο: 23 Φεβρουαρίου 1963 (λίγο πριν την δολοφονία του JFK). 


Το ρολόι πουλήθηκε έναντι 379.500 δολαρίων  σε πρόσφατο πλειστηρισμό του οίκου Christie’s, και μολονότι η αγορά έγινε ανώνυμα, πολλαπλές πηγές επιβεβαιώνουν πως η αγορά έγινε από το ζεύγος West.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!