VIRAL

O Johnny Depp απείλησε να δολοφονήσει τον Donald Trump; [βίντεο]

Στο Glastonbury festival στην Αγγλία βρέθηκε χθες ο Johnny Depp και αυτά που είπε δημοσίως έχουν προκαλέσει πολλά σχόλια.

Ο 54χρονος σταρ ανέβηκε στη σκηνή του νέου drive in σινεμά, Cineramageddon, που στήθηκε φέτος στο φεστιβάλ με αφορμή την προβολή της ταινίας του The Libertine (του 2014) και είπε απευθυνόμενος προς το κοινό: "Μπορείτε να μου φέρετε εδώ τον Trump;" και το κοινό άρχισε να γιουχάρει στο άκουσμα του ονόματος του νέου αμερικανού προέδρου και αμέσως μετά ο Depp είπε "Όχι, όχι το παρεξηγήσατε τελείως απλά πιστεύω πως χρειάζεται βοήθεια " και μετά πρόσθεσε "Πότε ήταν η τελευταία φορά που ένας ηθοποιός δολοφόνησε ένα πρόεδρο; " προφανώς αναφερόμενος στον ηθοποιό John Wilkes Booth, ο οποίος δολοφόνησε τον αμερικανό πρόεδρο Λίνκολν το 1865.


Όμως ο Johnny (ο οποίος δεν έκρυψε προεκλογικά την αντιπάθειά του για το πρόσωπο και την υποψηφιότητα του Donald Trump) συνέχισε λέγοντας πως ο ίδιος δεν είναι ηθοποιός και πως απλά λέει ψέματα για να ζήσει.


Τα προκλητικά του σχόλια έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις αλλά ο ίδιος δεν έχει σχολιάσει κάτι μετά το γεγονός, ενώ το CNN αναφέρει πως προσπαθεί να επικοινωνήσει και με τον εκπρόσωπο του Depp για να σχολιάσει την είδηση.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!