VIRAL

"Πόλεμος" ξέσπασε στο Instagram με αφορμή αυτό το μοντέλο [εικόνες]

Το ντεμπούτο του σε fashion show των Dolce & Gabbana στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο έκανε αυτό το νεαρό μοντέλο και η αντίδραση της διάσημης αδελφής του συζητήθηκε πολύ.

Ο λόγος για τον Braison Cyrus, τον 23χρονο μικρό αδελφό της Miley Cyrus, ο οποίος βλέπει την καριέρα του ως μοντέλο να απογειώνεται.


Η πασίγνωστη ποπ σταρ έσπευσε μέσω Instagram να δηλώσει πόσο καμαρώνει για αυτή την εμφάνιση του αδελφού της, αλλά παράλληλα φρόντισε να ανοίξει "πόλεμο" με το διάσημο ιταλικό οίκο μόδας Dolce & Gabbana.


Έτσι στο ίδιο μήνυμα, από τη μία δηλώνει πως εκτιμά το γεγονός πως ο ιταλικός οίκος μόδας στηρίζει τα όνειρα νέων όπως ο αδελφός της και τους δίνει ευκαιρίες, αλλά ξεκαθαρίζει πως διαφωνεί με τις  πολιτικές του fashion brand που τους τελευταίους μήνες δέχεται σφοδρή κριτική και γιατί "ντύνει" τη νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Melania Trump, ενώ η Miley ως φιλόζωη και ακτιβίστρια αντιμάχεται και τη χρήση δέρματος και γούνας στη μόδα.

 

 

 

Ο Stefano Gabbana έσπευσε αμέσως να απαντήσει σε αυτό το post της Miley, και την χαρακτήρισε "ανόητη και αδαή" και είπε πως μόνο και μόνο επειδή έκανε αυτό το "ηλίθιο σχόλιο" δεν θα ξανασυνεργαστεί ποτέ με τον αδελφό της.

Και μετά ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής ανέβασε και ένα οργισμένο post στο Instagram όπου εξηγεί πως αυτοί είναι Ιταλοί και αδιαφορούν για την πολιτική και ειδικά για αυτή των Αμερικανών. Τόνισε πως απλά φτιάχνουν φορέματα και πως αν νομιζει πως κάνουν πολιτική, δεν ξέρει τί της γίνεται και καταλήγει πως δεν έχουν ανάγκη τα posts της ή τα σχόλιά της και της ζητάει την επόμενη φορά απλά να τους αγνοήσει.

 



Και κάπως έτσι ένας νέος πόλεμος μόλις ξεκίνησε

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!