ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 17 Ιουνίου 2017

Μυστικά, κινήσεις στο παρασκήνιο και κρυφές προθέσεις μπορεί σήμερα να αποκαλυφθούν.

ΚΡΙΟΣ
Αν κάτι σε χαρακτηρίζει είναι η μαχητικότητά και η επιμονή σου. Συνέχισε, λοιπόν, να το κάνεις με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και μην αφήνεις λεπτό το στόχο από τα μάτια σου. Δώσε το 100% των δυνάμεών σου και να ξέρεις ότι το αποτέλεσμα που θα καταφέρεις θα σε αποζημιώσει με εξελίξεις θετικές για εσένα στο μέλλον. Μην ξεχνάς ότι στον αγώνα σου η οικογένεια και οι φίλοι στέκονται δίπλα σου.

Αισθηματικές 
Δώσε λίγη προσοχή παραπάνω στην ερωτική σου ζωή, γιατί ευνοούνται οι παρεξηγήσεις και θα υπάρξουν αναπάντεχα μπερδέματα. Επομένως, πρόσεξε τον τρόπο που θα μεταφέρεις τις σκέψεις και τα θέλω σου στον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, δείξε υπομονή. Το μέλλον επιφυλάσσει ωραίες εκπλήξεις που θα απολαύσεις.

Eπαγγελματικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου χρειάζεσαι σωστούς χειρισμούς και να πάρεις πρωτοβουλίες για να ξεκινήσεις νέα πράγματα. Να είσαι πρακτικός και στοχευμένος. Τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν αλλά και θα σε προβληματίσουν. Το παρελθόν χτυπάει την πόρτα και απαιτεί άμεσα ξεκαθαρίσματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ο σημερινός καφές,  αναμένεται λίγο πιο πικρός, μιας και κάποιος πολύ κοντινός σου θα φροντίσει για αυτό. Μην σταθείς σε αυτό το γεγονός και προσπάθησε να βρεις τις αιτίες πίσω από αυτό. Πάντως μια καλή εξήγηση είναι η ίδια η ανθρώπινη ιδιοσυγκρασία. Για αυτό το λόγο περιόρισε τις αντιδράσεις σου και τα λεγόμενά σου. Να ξέρεις ότι όταν δεις τα πράγματα με απόσταση στο χρόνο δείχνουν αλλιώς και αυτό μπορεί να φέρει μόνο ανακούφιση.

Αισθηματικές 
Τίποτα δεν μένει κρυφό υπό τον ήλιο και αυτό ακριβώς θα βιώσεις στη σχέση σου σήμερα. Καλείσαι να ξεκαθαρίσεις ανοιχτά θέματα και μάλιστα όχι με τόσο καλή διάθεση.

Eπαγγελματικά
Μην είσαι απαισιόδοξος με τα επαγγελματικά σου. Η τύχη σε ευνοεί καθώς η περίοδος που θα διανύσεις θα επιφέρει καλές εξελίξεις και επιτυχία των σχεδίων σου. Όμως, στα οικονομικά θέλει άψογους χειρισμούς για να καταφέρεις να συγκρατηθείς εντός προϋπολογισμού.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ημέρα θα σου φέρει την αποκάλυψη σε ένα μυστικό ή θα σου εμφανίσει εκείνο το κομμάτι του παζλ που είχες χάσει. Τώρα θα καταφέρεις να δεις ολόκληρη την εικόνα. Σιγά σιγά τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους και εκκρεμότητες του παρελθόντος επιτέλους αρχίζουν να κλείνουν. Πρόσεξε λίγο μόνο το κομμάτι της επικοινωνίας. Ίσως υπάρξουν παρερμηνείες.

Αισθηματικές 
Η ημέρα σήμερα είναι κατάλληλη για να εκφράσεις εκείνα τα κρυμμένα συναισθήματα και σκέψεις που έχεις κλεισμένα στο συρτάρι. Μίλησε με τον σύντροφό σου και δώσε στη σχέση σας την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει καταστάσεις και να διώξετε τα σύννεφα.

Επαγγελματικά
Στον χώρο της εργασίας σου καλό είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Πάρε βαθιές ανάσες όταν χρειαστεί για να καταφέρεις να ελέγξεις τον εκνευρισμό σου και την ένταση που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια. Η οικονομική σου κατάσταση δεν έχει σκαμπανεβάσματα, όμως πρέπει να μείνεις φειδωλός στα έξοδά σου γιατί είναι πολλές οι ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις την λογική σου και να αναρωτηθείς τι πραγματικά θέλεις και επιδιώκεις. Θα υπάρξουν οι αφορμές ή οι προτάσεις που θα σε ταρακουνήσουν και θα σε ξεβολέψουν. Ναι μεν είναι ευχάριστο να δέχεσαι μια δελεαστική πρόταση αλλά είναι αυτό που πραγματικά θέλεις; Μπορεί να σε βοηθήσει να εξελιχθείς και να πετύχεις τους στόχους σου; Χρησιμοποίησε μυαλό και ένστικτο για να σε καθοδηγήσουν.

Αισθηματικές 
Καλό θα ήταν να ανοίξεις νέο κεφάλαιο στη ζωή σου σιγά σιγά. Άφησε πίσω όσα σε χωρίζουν από τον σύντροφό σου και επικεντρώσου μόνο σε αυτόν. Δείξε του τα συναισθήματά σου.

Επαγγελματικά 
Ευοίωνα τα πράγματα στην εργασία σου. Οι εξελίξεις είναι θετικές και έχεις πολλή ενέργεια για να επιτύχεις αυτά που θέλεις ή να κάνεις νέα ξεκινήματα. Σχετικά με τα οικονομικά σου μπορείς να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν ώστε να αυξήσεις τα κέρδη σου ή να βρεις νέους τρόπους εισροής χρήματος.

 

ΛΕΩΝ
Όλα τριγύρω αλλάζουν, αλλά τίποτε δεν μένει ίδιο. Συγκράτησε τα συναισθήματά σου και προσπάθησε να διατηρήσεις ανέπαφα όλα εκείνα που εσύ θεωρείς ως βάση στη ζωή σου. Θα υπάρξουν άτομα που θα προσπαθήσουν να σε ταρακουνήσουν. Μην υποκύψεις σε κάτι που δεν θα σου αρέσει. Ωστόσο, μην ξεφεύγεις από τα όρια και δείξε μια θετική διάθεση αν ακούσεις κάτι πέρα από τα πιστεύω σου. Δεν χρειάζεται να είσαι ακραίος.

Αισθηματικές 
Υπάρχει η δυνατότητα να επιφέρεις νέο αέρα στα συναισθηματικά σου, όμως μην το κάνεις απερίσκεπτα. Ξεκαθάρισε πρώτα μέσα σου και ύστερα πράξε. Διαφορετικά θα οδηγηθείς σε συζητήσεις που θα σε φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση.

Επαγγελματικά 
Το κλίμα στη δουλειά σου είναι πάρα πολύ καλό αυτή την περίοδο. Σήμερα επικεντρώσου στην διευθέτηση εκκρεμοτήτων και ειδικά εκείνων που επηρεάζουν την ολοκλήρωση άλλων θεμάτων. Όσον αφορά στα οικονομικά σου συνεχίζεις να δουλεύεις με σκοπό την επίτευξη της ισορροπίας. Είσαι σε καλό δρόμο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα καλείσαι να δείξεις το ανθρώπινο πρόσωπό σου και να σταθείς δίπλα σε ένα πρόσωπο που σε χρειάζεται. Ξέρεις ότι μέσα σου νιώθεις υποχρεωμένος να το κάνεις γιατί ξέρεις ότι το ίδιο σου έχει προσφέρει και εκείνο στο παρελθόν. Άσε λοιπόν, τους ενδοιασμούς και τις δικαιολογίες και δώσε το χρόνο σου και την ενέργειά σου προς όφελός του. Μόνο να κερδίσεις έχεις μέσα από την ικανοποίηση που θα λάβεις.

Αισθηματικές 
Κάνε το βήμα σήμερα στα αισθηματικά σου και μίλησε με τον σύντροφό σου. Κάνε μια ειλικρινή συζήτηση πάνω σε όλα εκείνα τα θέματα που τριγυρίζουν στο μυαλό σου το τελευταίο διάστημα.

Επαγγελματικά
Η τύχη είναι με το μέρος σου στον τομέα της δουλειάς σου. Νέα ξεκινήματα ανοίγονται μπροστά σου , αρκεί να σκεφτείς καλά πριν πράξεις. Η ίδια εύνοια υπάρχει στα οικονομικά σου που εξελίσσονται θετικά και μάλιστα έχεις προοπτικές αύξησης των κερδών σου υπό την προϋπόθεση να χειριστείς σωστά τις ευκαιρίες και να μην ανοίγεσαι πολύ.

 

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να στραφείς προς τα έσω καθώς σκέψεις και αγωνίες σε ταλαιπωρούν καιρό τώρα. Όπως καταλαβαίνεις και ο ίδιος, αυτό δε σε βοηθάει, αλλά μάλλον τροχοπέδη μοιάζει να είναι στους στόχους σου. Εξέτασε με προσοχή τα δεδομένα και ανέλαβε δράση. Ήρθε η στιγμή να επιλύσεις αυτά που σε ενοχλούν και να πας παρακάτω.

Αισθηματικές 
Η ανασφάλειά σου και ο φόβος σου σε κάνουν να είσαι διστακτικός και σκεπτικός. Μην υποκύπτεις άλλο σε αυτά. Θέσε νέες βάσεις στη σχέση σου και μίλησε ανοιχτά με το ταίρι σου για αυτά που σχεδιάζεις.

Επαγγελματικά
Υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις στα επαγγελματικά σου και προσπαθείς να κάνεις ό,τι μπορείς για να ανταπεξέλθεις. Η λύση είναι στον προγραμματισμό. Όλα μαζί δεν μπορείς να τα κάνεις και μάλιστα επιτυχώς. Τα οικονομικά σου εξελίσσονται θετικά με αποτέλεσμα να μπορείς να διευθετήσεις υποχρεώσεις που έρχονται από το παρελθόν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχεις την αίσθηση ότι η μοίρα παίζει μαζί σου ή ότι κάποιος μοιάζει να παίζει με τα νεύρα σου; Χαλάρωσε και μην προσπαθείς να συμπεράνεις με τα δεδομένα που έχεις. Υπάρχουν και άλλα στοιχεία που θα αποκαλυφθούν σύντομα , οπότε θα καταφέρεις να συνδέσεις τα κομμάτια του παζλ και να δεις την πραγματική εικόνα.

Αισθηματικές 
Κλείσε σήμερα υποθέσεις που παρατράβηξαν. Ξέρεις πολύ καλά να διαχειρίζεσαι τις ερωτικές σου υποθέσεις, επομένως πράξε ανάλογα προτού χαλάσει η μαγεία σε κάποια πράγματα.

Επαγγελματικά 
Η λύση σε πολλά προβλήματα που υπάρχουν στη δουλειά σου είναι στα χέρια σου και μάλιστα θα καταφέρεις να τη δώσεις δεδομένου ότι είσαι πολύ δυναμικός και δραστήριος. Μόνο μείνε μακριά από την επισφράγιση οποιασδήποτε νέας συμφωνίας για σήμερα. Δείξε προσοχή σε όποια συζήτηση περιστρέφεται γύρω από οικονομικά θέματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δεν υπάρχει λόγος να γκρινιάζεις πλέον. Δες τα πλεονεκτήματα που έχουν επιφέρει οι αλλαγές στη ζωή σου. Είσαι πιο χαλαρός και δε σε δεσμεύουν πολλά πράγματα πλέον. Αυτό βέβαια συνεπάγεται κάποιες συνέπειες που είναι αμελητέες συγκριτικά με τα πλεονεκτήματα. Κοίταξε με μια ματιά πιο μακροπρόθεσμοι και θα δεις στην πραγματική τους διάσταση τα σημερινά μειονεκτήματα.

Αισθηματικές 
Η αισθηματική σου ζωή δε χρειάζεται λογική σήμερα και για αυτό μην κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου. Είναι πολύ εύκολο να παρεκκλίνεις και να υπάρξει διαμάχη μεταξύ σας. Είναι κρίμα να χαλάσετε την ερωτική ατμόσφαιρα.

Επαγγελματικά 
Μην αφήσεις τον εκνευρισμό να σε κατευθύνει σήμερα. Δείξε επαγγελματισμό και υπομονή με ζητήματα που παρουσιάζουν καθυστέρηση. Βάλε πλάνο στις δουλειές που πρέπει να ολοκληρώσεις για να είσαι αποτελεσματικός. Στα οικονομικά σου πρέπει να δείξεις ακόμη περισσότερη προσοχή καθώς έχεις βγει εκτός προγραμματισμού. Σκέψου καθαρά και ξόδεψε μόνο ότι είναι απολύτως απαραίτητο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ημέρα σήμερα,  θα σε κάνει να έχεις τάσεις ψυχανάλυσης καθώς αμφιβάλλεις για εσένα και πιστεύεις πως πρέπει να δείξεις πιο διαλλακτικός και ήπιος. Όμως, μην ξεχνάς ότι το παρελθόν του καθενός χτίζει τον χαρακτήρα του και αυτό ακριβώς έχει συμβεί και με εσένα. Μείνε πιστός σε αυτά που πιστεύεις και μην προσπαθείς να δείξεις κάτι που δεν είσαι . Μακροπρόθεσμα θα σε κάνει δυστυχισμένο και αναποτελεσματικό.

Αισθηματικές 
Το κλίμα στα αισθηματικά σου είναι πολύ καλό και έχεις το περιθώριο να το βελτιώσεις μέσα από συζητήσεις με τον σύντροφό σου που θα σε φέρουν πιο κοντά του. Δείξε τα συναισθήματά σου χωρίς φόβο.

Επαγγελματικά 
Στα επαγγελματικά σου πολλές λύσεις φαίνεται να έρχονται από κοινωνικές επαφές που θα κάνεις σήμερα. Από την άλλη δείξε απόλυτη πειθαρχία στα οικονομικά σου. Η τύχη προκαλεί την ψυχραιμία σου καθώς απρόβλεπτα έξοδα έρχονται για να ταρακουνήσουν τον προγραμματισμό σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αλήθεια είναι ότι διανύεις μια δύσκολη περίοδο στη ζωή σου αγαπητέ Υδροχόε. Ένα μπέρδεμα σε έχει αναστατώσει πολύ και νιώθεις ότι είσαι στο στόχαστρο άδικα. Αυτό σου προκαλεί σύγχυση και βλέπεις ότι όση κατανόηση και αν δείχνεις δεν ωφελεί. Σήμερα ,λοιπόν, ανάλαβε δράση και πράξε με ευθύτητα προκειμένου να λύσεις το πρόβλημα. Μην δυσκολέψεις, όμως τα πράγματα. Να ξέρεις ότι όσο πιο απλός και περιεκτικός είσαι στις εξηγήσεις σου τόσο πιο αποτελεσματικός είσαι.

Αισθηματικές 
Καλό θα ήταν σήμερα να απολαύσεις την ημέρα με τον σύντροφό σου και να ρίξεις τους τόνους. Επικοινώνησε ουσιαστικά μαζί του και εξέφρασέ του τους προβληματισμούς σου.

Επαγγελματικά 
Πολύ θετικό το κλίμα στα επαγγελματικά σου. Η τύχη σε ευνοεί με νέα ξεκινήματα και συνεργασίες , ενώ ήδη προχωράς ανοδικά και εξελίσσεσαι. Προσοχή πρέπει να δείξεις στα οικονομικά σου μιας και θα έχεις την τάση να σπαταλάς χρήματα χωρίς σκέψη, γεγονός που θα σε βγάλει από τον προγραμματισμό σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Θα διαπιστώσεις πόσο μεγάλο πλεονέκτημα είναι να εγκλιματίζεσαι εύκολα και να προσαρμόζεσαι με νέα δεδομένα. Αυτό όχι μόνο σε βοηθάει σε προσωπικό επίπεδο ώστε να προοδεύεις, αλλά βοηθάει και την εικόνα σου προς τους γύρω σου, κάνοντάς σε πολύ αγαπητό. Επωφελήσου από αυτό, επιστράτευσε τη λογική σου και την οργάνωση σου προκειμένου να καταστρώσεις τα σχέδιά για τις επόμενες κινήσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ισορροπία χαρακτηρίζει τα αισθηματικά σου. Τα πράγματα κυλάνε όμορφα και μπορείς να κάνεις πράξεις που θα σε οδηγήσουν πιο κοντά στον άνθρωπό σου.

Επαγγελματικά 
Στα επαγγελματικά σου τα πας καλά και έχεις την τύχη με το μέρος σου. Ακόμη και εμπόδια που παρουσιάζονται μπορείς να τα ξεπεράσεις με ευκολία και παράλληλα να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματά σου. Τα οικονομικά σου από την άλλη δεν είναι τόσο καλά. Μην ανησυχείς όμως γιατί η πολυπόθητη ισορροπία είναι προ των πυλών και έτσι θα καταφέρεις να βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις σου.

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!