GOSSIP

H Miley Cyrus εξηγεί γιατί σταμάτησε να καπνίζει μαριχουάνα [βίντεο]

Η Miley Cyrus μίλησε με πολύ ειλικρίνεια για την χρήση μαριχουάνας που έκανε για χρόνια και αποκάλυψε και τον περίεργο εφιάλτη που είχε συχνά όταν έκανε ναρκωτικά.

Η νεαρή ποπ σταρ βρέθηκε για μια ακόμη φορά καλεσμένη στο σόου του Jimmy Fallon και είχε διάθεση για εξομολογήσεις.


Η διάσημη τραγουδίστρια που μετά την επανανσύνδεσή της και τον αρραβώνα της με τον ηθοποιό Liam Hemsworth αποφάσισε να αφήσει πίσω της την άστατη ζωή και μίλησε για αυτή την απόφαση πρόσφατα και στο Billboard με αφορμή την  κυκλοφορία του νέου της έκτου άλμπουμ, τώρα είπε και άλλες λεπτομέρειες στον Jimmy.


Συγκεκριμένα του αποκάλυψε πως τα τελευταία χρόνια, κάθε φορά που πήγαινε στο σόου του, ήταν πάντα... μαστουρωμένη και για αυτό εμφανίζονταν ντυμένη με στολές (την μία είχε εμφανιστεί ντυμένη ως κουνελάκι και την άλλη είχε ντυθεί γάτα). Η ίδια είπε πως είχε πολύ ανάγκη να έχει ξανά καθαρή σκέψη γιατί αυτό το νέο της άλμπουμ είναι πολύ σημαντικό για τη ίδια και ήθελε να έχει πλήρη διάυγεια όταν μιλάει για αυτό και όταν το παρουσιάζει.


Παράλληλα αποκάλυψε πως για χρόνια είχε το ίδιο όνειρο - εφιάλτη: πως θα πέθαινε από τα ναρκωτικά την ώρα που θα έκανε ένα μονόλογο στο σόου SNL (Saturday Night Live) και μάλιστα είπε πως είχε φτάσει στο σημείο να γκουγκλάρει για να βεβαιωθεί πως κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί σε κανένα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!