VIRAL

To tweet ενός λονδρέζου πυροσβέστη έγινε viral για τραγικό λόγο

Το Λονδίνο προσπαθεί να ξεπεράσει την χθεσινή τραγωδία με την πυρκαγιά στο κτίριο Grenfell Tower που κόστισε τη ζωή σε 17 άτομα.

Και με αφορμή αυτή την τραγωδία, της οποιίας η λίστα των θυμάτων διαρκώς μακραίνει, έχει γίνει viral το μήνυμα που ανέβασε πριν λίγες ώρες στο twitter ένας πυροσβέστης.


Ο νεαρός άνδρας είναι πυροσβέστης στο Kentish Town στο βορειονατολικό Λονδίνο και είναι ένας από τους εκατοντάδες πυροσβέστες που έσπευσαν να δώσουν μάχη με την πύρινη λαίλαπα στον ουρανοξύστη Grenfell.


Και καθώς όδευε προς το σημείο ανέβασε μια φωτογραφία με το κράνος του στο twitter και έγραψε ένα μήνυμα που με τραγικό αλλά και λίγο αστείο τρόπο περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο το μέγεθος της χθεσινής πυρκαγιάς.


Ο άνδρας έγραψε απλά "Ξέρεις πως η κατάσταση δεν είναι καλή όταν σου ζητούν να γράψεις το όνομά σου στο κράνος σου πριν ξεκινήσεις την επιχείρηση" περιγράφοντας έτσι με αυτό το γλυκόπικρο τρόπο την πύρινη κόλαση που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν χθες οι πυροσβεστικές δυνάμεις που ακόμα και σήμερα επιχειρούν στο σημείο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!