GOSSIP

H Katy βαθμολόγησε τις σεξουαλικές επιδόσεις των πρώην της και ο ένας θύμωσε

Σφοδρή κριτική και αρνητικά σχόλια συγκεντρώνει η Katy Perry η οποία τόλμησε να αξιολογήσει σε τηλεοπτική εκπομπή τις σεξουαλικές επιδόσεις τριών διάσημων πρώην συντρόφων της.

Η διάσημη τραγουδίστρια πρόσφατα χώρισε με τον χολιγουντιανό σταρ Orlando Bloom, αλλά στο παρελθόν έχει κάνει δεσμούς και με άλλους διάσημους άνδρες.


Μεταξύ αυτών είναι ο John Mayer, ο οποίος είχε δεσμό και με την Taylor Swift και πολλοί θεωρούν πως αυτός υπήρξε και η αιτία για την έχθρα των δύο διάσημων σταρ


Ενώ για ένα διάστημα έβγαινε και με το διάσημο DJ Diplo.


Τώρα η Katy πήγε στο σόου του James Corden και συμετείχε στο Spill Your Guts or Fill Your Guts, ένα παιχνίδι που μοιάζει με το θάρρος ή αλήθεια μόνο που αν δεν θες να απαντήσεις σε κάποια ερώτηση τότε θα πρέπει να φας κάτι αηδιαστικό όπως σάλιο πουλιών ή γλώσσα από αγελάδα.


Και η Katy όταν ο Corden της ζήτησε να βαθμολογήσει τις σεξουαλικές επιδόσεις του Bloom, του Mayer και του Diplo, ενώ αρχικά είπε όχι τελικά έκανε μια κατάταξη με τον Diplo να καταλαμβάνει την τελευταία θέση, τον Bloom την μεσαία και τον Mayer την κορυφή.


Και ο Diplo αποφάσισε να σχολιάσει την τρίτη του θέση μέσω twitter, όπου αρχικά έγραψε πως ούτε καν θυμάται να έχει κάνει σεξ με την Perry (άουτς!!!) και μετά ειρωνεύτηκε πως πήρε το χάλκινο στους sex Olympics.

Πάντως πολλοί κριτικάρουν την Katy για αυτές τις δηλώσεις της και λένε πως το έκανε μόνο και μόνο για τη δημοσιότητα επειδή το νέο της άλμπουμ θεωρείται μεγάλη αποτυχία
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!