GOOD LIFE

O Dolce & Gabbana μποϊκοτάρει... τον εαυτό του με ένα πανάκριβο t shirt

Ο γνωστός ιταλικός οίκος μόδας αποφάσισε να κάνει κάτι πραγματικά πρωτότυπο για να απαντήσει στις κατηγορίες που δέχεται επειδή "ντύνει" την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Melania Trump.

Από την πρώτη στιγμή που ο Donald Trump  κέρδισε τις προεδρικές εκλογές και η Melania έγινε Πρώτη Κυρία πολλοί διάσημοι σχεδιαστές αρνήθηκαν να τη ντύσουν.


Όμως πρόσφατα μια εμφάνιση της Melania στην Ιταλία με ένα πανάκριβο ρούχο των Dolce & Gabbana προκάλεσε την οργή πολλών και ξεκίνησε μια καμπάνια από εχθρούς του Trump που ζητούσαν από το κοινό να μποϊκοτάρει τον οίκο μόδας και το διαδίκτυο και τα social media γέμισαν με μηνύματα στο hashtag #boycottdolcegabbana


Τώρα ο Stefano Gabbana, προς απάντηση όλων αυτών παρουσίασε ένα νέο unisex μπλουζάκι που γράφει ακριβώς το ίδιο μήνυμα δηλαδή (boycott Dolce & Gabbana) αλλά έχει επάνω και μια κατακόκκινη καρδιά.


Μάλιστα ανέβασε φωτογραφίες και βιντεάκια γοα το λανσάρισμα του νέου t shirt στο ίδιο hashtag #boycottdolcegabbana!  Το δε μπλουζάκι πωλείται πλέον στις ΗΠΑ έναντι 245 δολαρίων (περίπου 220 ευρώ)


 

 

A post shared by stefanogabbana (@stefanogabbana) on Jun 12, 2017 at 4:22am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!