WOMEN'S GUIDE

3 tips που ίσως δεν ξέρεις για να κάνεις επανόρθωση των μαλλιών σου

Είναι γνωστό πως το καλοκαίρι τα μαλλιά έχουν ανάγκη από παραπάνω φροντίδα αφού τα ταλαιπωρεί η έκθεση στον ήλιο και στο νερό της θάλασσας και της πισίνας.

Πέρα από το να προμηθευτείτε τα απαραίτητα καλλυντικά μαλλιών (αντιηλιακό σπρέι μαλλιών, ενυδατική μάσκα κλ.π) υπάρχουν και απλές λύσεις που θα βοηθήσουν την επανόρθωση της τρίχας στα μαλλιά σας.


1. Χρησιμοποιήστε λάδι από καρύδα. 
Θα το βρείτε και σε πολλά προϊόντα περιποίησης μαλλιών, αλλά μπορείτε να το προμηθευτείτε και στη μορφή απλού ελαίου. Αν κάθε βράδυ απλώνετε μικρή ποσότητα στις άκρες των μαλλιών σας θα δείτε θαύματα και θα πείτε οριστικό αντίο στο σπάσιμο της τρίχας.


2. Αλλάξτε σαμπουάν. 
Είναι η πιο απλή λύση και όσο και αν σας φαίνεται απίστευτο λειτουργεί. Αν χρησιμοποιείτε πολύ καιρό το ίδιο σαμπουάν τα μαλλιά σας "συνηθίζουν" τη χημική του σύσταση και μάλιστα αλλάζει και η δική τους σύσταση. Η μόνη λύση είναι να χρησιμοποιήσετε ένα άλλο σαμπουάν που δεν έχετε χρησιμοποιήσει εδώ και καιρό και κατά προτίμηση κάποιο με άλλα ευεργετικά συστατικά στη σύνθεσή του.


3. Δοκιμάστε conditioner που δεν τα ξεβγάζεις
Τα conditioner που δεν χρειάζονται ξέβγαλμα προσφέρουν την πιο εντατική ενυδάτωση και θρέψη στα μαλλιά και είναι ιδανικά για τους καλοκαιρινούς μήνες.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!