MEN'S GUIDE

Vans X Peanuts: Ο Snoopy και η παρέα του επιστρέφουν

Η Vans παρουσιάζει τη νοσταλγική συλλογή με πρωταγωνιστές τον Snoopy και τα υπόλοιπα μέλη της γνωστής παρέας της Peanuts που έγραψε και σχεδίασε ο Charles M. Schulz.

Με μία συνεργασία η οποία χρονολογείται στις αρχές της δεκαετίας του 1980, η Vans παρουσιάζει την τρίτη κατά σειρά συλλογή Vans X Peanuts, η οποία προβάλει τους χαρακτήρες της αγαπημένης παρέας Peanuts του Charles M. Schulz’s. Χρησιμοποιώντας vintage σχέδια από τα τέλη του ’60, ’70 και ’80, οι σχεδιαστές της Vans έχουν ενσωματώσει τα “Off The Wall” στοιχεία της Vans στις εικονικές στιγμές Peanuts κρατώντας ζωντανή  τη μοναδική αισθητική της Vans.

Η συλλογή Vans X Peanuts παρουσιάζει έξι βασικά σχέδια τόσο στις συλλογές Vans Classics και Surf όσο και στην Ένδυση. Ο πρωταγωνιστής της Peanuts, Charlie Brown, εμφανίζεται στη συλλογή πάνω σε ένα αντρικό pocket tee και μία raglan μπλούζα κάνοντας skate φορώντας ένα ζευγάρι Old Skool. Ο Snoopy, το alter ego του o Joe Cool και ο κολλητός του o Woodstock, εμφανίζονται και στα ρούχα της σειράς. Ο Joe Cool παρουσιάζεται πάνω σε ένα λευκό αδιάβροχο της σειράς και φαίνεται να κάθεται πάνω στο flying “V” λογότυπο της Vans το οποίο είναι τυπωμένο στο πίσω μέρος του μπουφάν Torrey.

Ο αγαπητός Snoopy εμφανίζεται τόσο στα Authentic όσο και σται Old Skool II σακίδια, να κάνει skateboarding κρατώντας το μπολ νερού του με σχέδιο τη σκακιέρα. Τα άλλα σχέδια τον δείχνουν να κοιμάται πάνω σε ένα Sidestripe το οποίο είναι σχεδιασμένο από κόκκαλα σκύλου πάνω στο SK8-Hi Reissue και να κρύβεται σε ένα κόκκινο σπιτάκι σκύλου στο μοντέλο Sk8-Hi Moc. Η παιχνιδιάρικη φύση του αναδυκνείεται απόλυτα στο μοντέλο Classic Slip-On στο οποίο φαίνεται να προσπαθεί να κλέψει ένα φιλί από τη Lucy.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!