ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 10 Ιουνίου 2017

Σήμερα η ημέρα προμηνύει πολλές αλλαγές.

Κριός

Σήμερα θα είσαι αρκετά αισιόδοξος και γεμάτος θετική ενέργεια, πράγμα που θα σε βοηθήσει να επιλύσεις αποτελεσματικά όλα τα προβλήματα, ακόμα και αυτά που στο παρελθόν σε βασάνιζαν. Κάτι φαίνεται να αλλάζει στον τρόπο που σκέφτεσαι και πράττεις…

Αισθηματικές
Σήμερα το κλίμα για τα αισθηματικά σου είναι ευνοϊκό. Θα νιώθεις γεμάτος και ευτυχισμένος. Ο σύντροφός σου θα είναι εκδηλωτικός μαζί σου, θα σου δείξει την αγάπη και το σεβασμό του. Πράξε αναλόγως! Αν είσαι ελεύθερος, περίμενε συνάντηση με ένα γοητευτικό άτομο και αν το χειριστείς σωστά, θα περάσεις ένα υπέροχο βράδυ. Μην ανησυχείς, όλα φαίνονται να αλλάζουν προς το καλύτερο για εσένα, ξεκινώντας από τη σημερινή ημέρα!

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα αρχίσεις να ξεκαθαρίζεις και να επιλύεις τυχόν προβλήματα που έχουν προκύψει και σε σταματούν από τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Προσεκτικά βήματα στα οικονομικά σου! Απέφυγε οποιαδήποτε επένδυση!

 

Ταύρος
Η εύνοια και η τύχη είναι σύμμαχοί σου! Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Μην τις αφήσεις να πάνε χαμένες! Άδραξέ τις και προχώρα! Μη φοβάσαι να ρισκάρεις! Χωρίς ρίσκο, δεν υπάρχει επιτυχία… Πρόσεχε λίγο πως εκφράζεσαι και σε ποιον για να μην βρεθείς υπόλογος χωρίς να φταις…

Αισθηματικές
Σήμερα η ερωτική σου διάθεση θα είναι στα ύψη! Προσπάθησε να την αξιοποιήσεις για να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και μην αναλώνεσαι σε ανασφαλείς σκέψεις! Άσε στην άκρη παράπονα και γκρίνιες και απόλαυσε ένα υπέροχο βράδυ με τον σύντροφό σου. Για εσένα που βαδίζεις μόνος στα μονοπάτια της ζωής, γρήγορα θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία…

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα καταφέρεις να επιλύσεις θέματα από το παρελθόν, που δε βοηθούν καθόλου την καριέρα σου και ανακόπτουν την πορεία σου. Επιτέλους οι ανώτεροι σου θα αρχίσουν να εκτιμούν τον κόπο και την προσπάθεια που καταβάλλεις καθημερινά και θα ανταμειφθείς για αυτό! Φρόντισε λίγο τις εκκρεμότητες στα οικονομικά σου, τώρα που αυτά φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα…

 

Δίδυμοι
Σήμερα έχεις κατά νου τόσα πολλά να κάνεις που αν δεν επιλέξεις μερικά από αυτά, είναι σχεδόν αδύνατον να τα πραγματοποιήσεις όλα. Με σωστό προγραμματισμό και χωρίς άγχος όλα γίνονται. Απέφυγε τις παρασκηνιακές συζητήσεις και ενέργειες με φίλους και συγγενείς για να μην εκτεθείς μελλοντικά. Ακολούθησε τη δικιά σου φωνή και όλα θα πάνε καλά!

Αισθηματικές
Ο ερωτισμός σου σήμερα θα είναι πολύ ανεβασμένος. Προσπάθησε να συγκρατηθείς και να τον διοχετεύσεις μόνο στον σύντροφό σου. Μη σκεφτείς να ανταποκριθείς στο κάλεσμα κάποιου τρίτου προσώπου, γιατί θα έχεις μπλεξίματα. Για εσένα Δίδυμε που είσαι ελεύθερος, η μέρα επιφυλάσσει ευχάριστες συναντήσεις! Βγες έξω και διασκέδασε με την παρέα σου!

Επαγγελματικές
Μπορείς να προχωρήσεις κάποια θέματα στην δουλειά σου, που φαίνονται στάσιμα. Αν νιώθεις ό ,τι αξίζεις κάτι περισσότερο, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να το διεκδικήσεις! Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου και ίσως να πάρεις και αύξηση! Μην παρασυρθείς σε πολλές αγορές και χάσεις τον έλεγχο τον χρημάτων σου…

 

Καρκίνος
Εδώ και καιρό το μυαλό σου κατακλύζεται από προβλήματα, αδυνατώντας να βρει τις πολυπόθητες λύσεις. Σήμερα όμως αυτό φαίνεται να αλλάζει! Θα είσαι αρκετά αισιόδοξος και με θετική διάθεση, πράγμα που θα σε βοηθήσει να βρεις τις απαιτούμενες λύσεις! Βέβαια μπορεί να υπάρξουν και κάποια εμπόδια αλλά μην ανησυχείς, θα καταφέρεις να βγεις νικητής!

Αισθηματικές
Προσπάθησε να μην μεταφέρεις το άγχος και τα προβλήματα στο σύντροφό σου γιατί έτσι θα απομακρυνθείτε! Πρότεινε να κάνετε κάτι διαφορετικό από τις υπόλοιπες μέρες για να ξεφύγεις… Προσπάθησε όσο μπορείς να μιλήσετε για ευχάριστα πράγματα που θα κάνουν και τους δυο σας να περάσετε όμορφα. Για εσένα που είσαι μόνος σου, η μέρα σε ευνοεί να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μην περιμένεις! Κάνε το βήμα!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορεί να βρίσκεσαι στο σημείο που θέλεις, αλλά πάντα έχεις καινούργια σχέδια. Χαλάρωσε και απόλαυσε αυτά που έχεις καταφέρει. Προσπάθησε να μην είσαι ανασφαλής για το αύριο και ευχαριστήσου όσο μπορείς το σήμερα! Τα οικονομικά σου θα μπουν σε μια σειρά! Αν θέλεις να ζητήσεις αύξηση ή να διεκδικήσεις κάτι στη δουλειά σου, σήμερα είναι η μέρα!

 

Λέων
Τα προβλήματα συσσωρεύονται και πρέπει να δράσεις άμεσα χωρίς να αναβάλλεις! Οι πλανήτες σε βοηθούν να επιστρατεύσεις τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση σου και να δώσεις τις λύσεις που χρειάζονται. Δεν είναι και η καλύτερη μέρα για σένα, αφού νιώθεις πίεση από παντού. Χαλάρωσε και κάνε κάτι που σε χαροποιεί. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις που αύριο θα έχεις μετανιώσει..

Αισθηματικές
Κάποιες φορές το υπερβολικό ενδιαφέρον του συντρόφου σου σε καταπιέζει. Δεν χρειάζεται να απομακρύνεσαι. Εξήγησέ του ακριβώς πως νιώθεις. Δεν είναι κακό να χρειάζεσαι χρόνο και μόνος σου. Όσο για εσένα που ανήκεις στους αδέσμευτους Λέοντες, παρόλο που δεν πρέπει να μπλέκουμε τα αισθηματικά με τα επαγγελματικά , δώσε μια ευκαιρία σε έναν συνάδελφό σου! Ποτέ δεν ξέρεις!

Επαγγελματικές
Προσπάθησε να μην έχεις άγχος για τη δουλειά σου. Όλα πηγαίνουν μια χαρά. Μην πανικοβληθείς αν βγεις εκτός προγράμματος. Ίσως να χρειαστεί να δουλέψεις περισσότερο για να καταφέρεις να φτάσεις στο σημείο που θέλεις, αλλά δεν είναι κάτι που θα το κάνεις για πρώτη φορά, οπότε μην δυσανασχετείς και παραπονιέσαι. Λίγο προσοχή στα έξοδά σου! Απέφυγε τυχόν συζητήσεις και συναλλαγές που έχουν σχέση με ακίνητη περιουσία…

 

Παρθένος
Η σημερινή μέρα για εσένα είναι καλή. Τα πράγματα βελτιώνονται κυρίως επικοινωνιακά. Μην επιστρατεύεις την καρδιά σου αλλά την λογική για να λύσεις τα προβλήματα. Προσπάθησε να καταλάβεις πως σκέφτονται οι άλλοι και μην τα βλέπεις όλα μόνο από τη δική σου πλευρά. Πρόσεξε να μην είσαι νευρικός και απότομος με τους γύρω σου και όλα θα πάρουν το σωστό δρόμο.

Αισθηματικές
Μην παραμελείς τον σύντροφό σου. Δείξε το ενδιαφέρον σου και μην γκρινιάζεις με το παραμικρό. Δες και τα θετικά, όχι μόνο τα αρνητικά! Συζήτησε μαζί του και μην εκνευρίζεσαι χωρίς λόγο. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να αποκτήσει η σχέση σου την ηρεμία που τόσο πολύ θες. Αν είσαι ελεύθερος, μην ανησυχείς. Σε λίγο καιρό δεν θα είσαι! Μια καινούργια γνωριμία θα έρθει να σε αναστατώσει.

Επαγγελματικές
Σταμάτα να είσαι τελειομανής! Είναι ωραίο να είσαι επιμελής και με ό, τι καταπιάνεσαι να θέλεις να το κάνεις τέλεια, αλλά μην γίνεσαι εμμονικός! Πρέπει να σεβαστείς ότι δεν ακολουθούν όλοι οι συνάδελφοί σου τους δικούς σου ρυθμούς, και δεν έχουν τις ίδιες ανάγκες με εσένα! Προσπάθησε να διαχειριστείς καλύτερα τα οικονομικά σου και να κλείσεις τρύπες του παρελθόντος.

 

Ζυγός
Σήμερα θα είσαι ευδιάθετος και θα διακατέχεσαι από θετική ενέργεια. Αυτό θα σε βοηθήσει να δώσεις λύσεις σε ό, τι σε προβλημάτιζε, και σε άγχωνε μέχρι τώρα. Βάλε προτεραιότητες και οπλίσου με δύναμη και υπομονή για να αντιμετωπίσεις τη ζωή. Μη φοβάσαι! Όλα θα πάνε καλά!

Αισθηματικές
Με το σύντροφό σου θα είσαι πιο κοντά από ποτέ! Θα περάσετε χρόνο μαζί και θα κάνετε πράγματα που σου αρέσουν και σε κάνουν να ξεχνιέσαι και να ξεφεύγεις λίγο από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Το αποψινό βράδυ προμηνύεται ιδιαιτέρως ερωτικό! Αν είσαι ελεύθερος, βγες, διασκέδασε και κρατήσου μακριά από ανθρώπους που σου δημιουργούν άσχημα συναισθήματα.

Επαγγελματικές
Στο χώρο εργασίας σου έχεις τόσα πολλά να κάνεις, που αν δεν βάλεις προτεραιότητες, είναι αδύνατον, να τα καταφέρεις! Τα οικονομικά σου φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα. Τακτοποίησε πρώτα ό, τι σε αγχώνει και μετά προχώρα σε έξοδα.

 

Σκορπιός
Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις την σημερινή ημέρα με υπομονή. Οι κοινωνικές συναναστροφές δεν ευνοούνται σήμερα, μιας και υπάρχουν πολλοί που θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν εκτός εαυτού. Κάνε κουράγιο! Μια μέρα είναι, θα περάσει!

Αισθηματικές
Στη σχέση σου, αντιθέτως, τα πράγματα είναι πολύ καλά και η σημερινή μέρα θα βοηθήσει να αντιμετωπιστούν καταστάσεις που μέχρι τώρα ήταν προβληματικές. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μάλλον θα συναντήσεις το άλλο σου μισό… Ζήσε το έντονα και μην έχεις αναστολές!

Επαγγελματικές
Επειδή ο εκνευρισμός δεν θα λείπει σήμερα, προσπάθησε να μην χαλάσεις κάτι στον χώρο της δουλειά σου. Απέφυγε τις πολλές συζητήσεις και ασχολήσου μόνο με το αντικείμενό σου. Προσεκτικά βήματα στα έξοδά σου!

 

Τοξότης
Όλα μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά όταν είσαι θετικός και αισιόδοξος. Μην αδικείς ανθρώπους γύρω σου που σου έχουν προσφέρει, επειδή διακατέχεσαι από εκνευρισμό. Έρχονται αλλαγές που για να βγεις αλώβητος χρειάζεσαι τους ανθρώπους που σε αγαπούν… Βούτα τη γλώσσα στο μυαλό σου προτού μιλήσεις και όλα θα πάνε τέλεια!

Αισθηματικές
Σήμερα θα περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου αρκεί να μην ασχοληθείς με ανούσια πράγματα της καθημερινότητας γιατί οι εντάσεις παραμονεύουν να χαλάσουν το καλό κλίμα… Μάλιστα καλό θα ήταν να προτείνεις να κάνετε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτά που συνηθίζετε… Αν ανήκεις στους Τοξότες χωρίς ταίρι, τότε βγες με τους φίλους σου και διασκέδασε με την ψυχή σου! Ο έρωτας είναι κοντά…

Επαγγελματικές
Οι εκκρεμότητες και οι καθυστερήσεις στον επαγγελματικό τομέα θα λάβουν τέλος και οι επιθυμίες σου θα πραγματοποιηθούν. Δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις από το να πιστέψεις στον εαυτό σου και να διεκδικήσεις ό,τι σου αξίζει. Μπορεί τα έσοδα να μην έχουν αλλάξει εδώ και καιρό, αν όμως ανοιχτείς και σε άλλες πηγές, εύκολα μπορούν να αυξηθούν!

 

Αιγόκερως
Mην μένεις εγκλωβισμένος στα άγχη και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Πρέπει να σκεφτείς σοβαρά το μέλλον σου, να θέσεις νέους στόχους και να προσπαθήσεις για την επίτευξή τους! Οι συναναστροφές σου θα σε βοηθήσουν να γκρεμίσεις τα τείχη του εαυτού σου και να ανοίξεις τους ορίζοντές σου για να αντιμετωπίσεις τη ζωή. Μη φοβάσαι! Η εύνοια και η τύχη είναι με το μέρος σου!

Αισθηματικές
Μπορεί να υπάρξει σύγκρουση με τον σύντροφό σου, σήμερα εξαιτίας σου. Μην μπλέκεις τρίτους ανάμεσά σας και μην μιλάς χωρίς να σκέφτεσαι! Προσπάθησε να μην ρίχνεις λάδι στη φωτιά και να απέχεις όσο μπορείς από συζητήσεις για το παρελθόν. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα είναι μια καλή μέρα να την περάσεις με φίλους.

Επαγγελματικές
Στον χώρο εργασίας σου σήμερα θα επικρατήσει ηρεμία και αν κάτι γίνει και διαταραχτεί θα καταφέρεις να το αντιμετωπίσεις γιατί ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη! Πρόσεχε λίγο τις σχέσεις με τους συναδέλφους σου. Μην μπλέκεσαι σε υποθέσεις που δεν σε αφορούν! Πρόσεχε λίγο τα έξοδά σου! Κινδυνεύεις να βγεις εκτός προϋπολογισμού! Βάλε πρόγραμμα και μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές!

 

Υδροχόος
Mπορεί το πρόγραμμα να είναι δύσκολο για εσένα αυτή την περίοδο, όμως κάνε υπομονή έρχονται καλύτερες μέρες… Θα εμφανιστούν πολλές ευκαιρίες τις οποίες θα πρέπει να αξιοποιήσεις. Προβλέπονται σημαντικές και άκρως βοηθητικές για το μέλλον σου! Μην τα παρατάς! Οι στόχοι σου θα επιτευχθούν και πολύ σύντομα θα νιώσεις γεμάτος και ευτυχισμένος!

Αισθηματικές
Έχεις ένα μαγικό τρόπο να ξεπερνάς τα προβλήματα στη σχέση σου αναίμακτα. Για αυτό σήμερα κάνε αυτό που ξέρεις καλύτερα. Αφιέρωσε χρόνο στο σύντροφό σου, μίλησέ του για τα συναισθήματά σου και άφησε τα παράπονα. Για εσένα Υδροχόε που είσαι μόνος, αποδέξου μια πρόσκληση από άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος και θα περάσεις ένα όμορφο βράδυ…

Επαγγελματικές
Μπορείς και πετυχαίνεις πάντα αυτό που θέλεις, όσα εμπόδια και αν χρειαστεί να υπερπηδήσεις! Είσαι δημιουργικός και οι καινοτόμες ιδέες που έχεις, σε βοηθούν να επιλύεις όποια προβλήματα παρουσιάζονται. Στα οικονομικά σου οι εκκρεμότητες που έχεις αρχίζουν και τακτοποιούνται, αρκεί να μην παρασυρθείς σε έξοδα.

 

Ιχθείς
Σήμερα η ημέρα προμηνύει πολλές αλλαγές. Αυτό, βέβαια, δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό μιας και θα εμφανιστούν πολλές ευκαιρίες. Μην τις αφήσεις! Εκμεταλλεύσου τις! Με ό,τι και αν αποφασίσεις να ασχοληθείς, η επιτυχία θα είναι το αποτέλεσμα. Προχώρα και μην σκέφτεσαι τις φορές που έχεις αποτύχει, αλλά αυτές που τα κατάφερες και ένιωσες υπέροχα με τον εαυτό σου!

Αισθηματικές
Σταμάτα να υποψιάζεσαι και να αναρωτιέσαι για τον σύντροφό σου… Ό,τι και αν σε προβληματίζει, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να το συζητήσεις μαζί του. Οι πλανήτες σε βοηθούν. Μην διστάζεις! Πάρε την απόφαση… Ό,τι και αν γίνει, θα είναι για καλό. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, μην μείνεις σπίτι σήμερα. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά… Κάποιος ενδιαφέρεται για εσένα από το σου κοντινό περιβάλλον…

Επαγγελματικές
Η κατάσταση είναι καλή στον χώρο εργασίας σου, συγκεντρώσου και χειρίσου σωστά τις υποθέσεις που σε αφορούν και ό,τι έχει σχέση με το παρελθόν. Παρόλα αυτά δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να διεκδικήσεις πράγματα ή για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο… Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή! Απέφυγε οικονομικές συναλλαγές και μην υπογράφεις συμφωνίες σήμερα.

Πηγή: tilife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!