ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 9 Ιουνίου 2017

Μια ημέρα με πολλές και σημαντικές εξελίξεις είναι η σημερινή και απαιτεί προσοχή. 

Κριός
Το γενικότερο σκηνικό σήμερα θα είναι εξαιρετικά αγχωτικό και κουραστικό. Ορισμένα θέματα θα σε απορροφήσουν περισσότερο απ’ όσο φανταζόσουν, με αποτέλεσμα να βγεις εκτός προγράμματος. Προσπάθησε να μη σε πανικοβάλλει όλο αυτό και μείνε ψύχραιμος. Με ηρεμία και συγκέντρωση θα τα βάλεις όλα σε μια σειρά και θα οργανωθείς εκ νέου.

Αισθηματικές
Η σημερινή σου ανεβασμένη και άκρως θετική διάθεση, έχει άμεσο αντίκτυπο στην αισθηματική σου ζωή. Θα σχεδιάσεις πράγματα που θα φέρουν πολύ κοντά με το ταίρι σου και θα προσπαθήσεις να θέσεις πιο γερά θεμέλια στη σχέση σας. Αν βέβαια εξακολουθείς να είσαι ελεύθερος, πάρε εσύ τη ζωή σου στα χέρια σου και διεκδίκησε ό, τι έχεις ανάγκη, χωρίς να ζητάς βοήθεια από τρίτους.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της εργασίας σου, επιδίωξε να βελτιώσεις τη σχέση σου με αξιόλογους συνεργάτες σου, η καλή επικοινωνία και συνεννόηση με τους οποίους, θα σε βοηθήσει πολύ να υλοποιήσεις όνειρα και φιλοδοξίες σου. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε αρκετά δύσκολη φάση, αλλά αν παραμείνεις πιστός στο πλάνο σου σύντομα θα καταφέρεις να ανακάμψεις.

 

Ταύρος
Η ημέρα ενδείκνυται για χαλάρωση και όμορφες συζητήσεις με κοντινά σου άτομα. Δεν θα έρθεις αντιμέτωπος με ιδιαίτερα προβλήματα, οπότε κάνε μια παύση από όλα και ξεκουράσου, γιατί το έχεις ανάγκη. Κατόπιν, έχοντας γεμίσει τις μπαταρίες σου, κάνε νέα δυναμικά ξεκινήματα, προωθώντας καινοτόμα σχέδια και ιδέες. Στην προσπάθειά σου να οδηγηθείς στην επιτυχία, θα συμβάλλουν σημαντικά οι συνεργάτες σου, με τους οποίους συνεργάζεσαι άψογα.

Αισθηματικές
Η σημερινή ημέρα, θα σε οδηγήσει σε νέες ερωτικές περιπέτειες, λόγω της αυξημένης λίμπιντο και της απίστευτης φαντασίας σου. Όλο αυτό θα αναζωπυρώσει τη φλόγα στη σχέση σου, σε σημείο που θα ερωτευθείς εκ νέου τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, τα νέα για εσένα είναι πολύ ευχάριστα, αφού πολύ σύντομα θα ζήσεις ένα μεγάλο έρωτα.

Επαγγελματικές
Η σημερινή ημέρα θα φέρει στο προσκήνιο προβλήματα και καθυστερήσεις, που θα σε κάνουν ιδιαίτερα νευρικό και οξύθυμο. Φρόντισε όμως να μην εκνευρίζεσαι παραπάνω απ’ όσο πρέπει, γιατί θα επιδεινώσεις την κατάσταση, ενώ θα ήταν προτιμότερο να μείνεις ψύχραιμος και να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες με ψυχραιμία και θάρρος.


Δίδυμοι
Η πίεση και οι απαιτήσεις τις ημέρας απαιτούν άψογο προγραμματισμό, ώστε να διαχειριστείς σωστά το χρόνο σου και να κάνεις τις δουλειές σου χωρίς να πανικοβληθείς. Στις σχέσεις σου με τους γύρω σου, προσπάθησε να είσαι πιο διπλωματικός και συζητήσιμος, αφού ένα ανοιχτό μυαλό σε άλλες ιδέες και απόψεις, βρίσκει ευκολότερα τις κατάλληλες λύσεις σε όποια ζητήματα προκύψουν.

Αισθηματικές
Οι σημερινές αστρολογικές όψεις ευνοούν πολύ ζητήματα αισθηματικής φύσεως, οπότε εκμεταλλεύσου το και αφιέρωσε την ημέρα στο ταίρι σου, σχεδιάζοντας πράγματα που θα σας ξεκουράσουν και θα σας ενώσουν περισσότερο. Αν παραμένεις αδέσμευτος, αυτός που σε ενδιαφέρει θα σε προσεγγίζει και θα σου δείξει ότι έχει ανάλογα αισθήματα, γεγονός που σε εκπλήσσει ευχάριστα.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από αυτό που έχεις στο μυαλό σου, οπότε σταμάτα να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό και να πελαγοδρομείς σε καταστάσεις που δεν είναι τόσο τραγικές. Τα οικονομικά σου αντιθέτως, σε θέλουν πιο προσεκτικό και συνεπή, οπότε οργανώσου και παραμέρισε την ανάγκη σου για περιττές αγορές

 

Καρκίνος
Στον χώρο της εργασίας σου κυριαρχεί ανασφάλεια και αβεβαιότητα, αλλά δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να σε πάρει από κάτω και να σε επηρεάσει σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Επιστράτευσε την ψυχραιμία και τη λογική σου και σιγά-σιγά θα βρεις τις ισορροπίες σου.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή, οι σωστοί χειρισμοί και η υπεύθυνη συμπεριφορά σου, έχουν φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και έχεις καταφέρει να δημιουργήσεις μια ιδανική και αρμονική σχέση, μέσα από την οποία εσύ και ο σύντροφός σου παίρνετε όσα έχετε ανάγκη. Αν είσαι αδέσμευτος, εκμεταλλεύσου την σημερινή αυξημένη σου ερωτική διάθεση, ώστε βγαίνοντας έξω να κάνεις νέες γνωριμίες και γιατί όχι, να βρεις τον έρωτα της ζωής σου.

Επαγγελματικές
Σήμερα στον χώρο της δουλειά σου προσπάθησε να κρατήσεις ουδέτερη στάση και χαμηλούς τόνου σε συζητήσεις που θα γίνουν με τους συνεργάτες σου. Η μέρα είναι επίφοβη για παρεξηγήσεις και έντονες συγκρούσεις. Τα οικονομικά σου χρειάζονται περισσότερη προσοχή, με περιορισμό των περιττών εξόδων στο ελάχιστο

 

Λέων
Η σημερινή σου ζωντάνια και ενέργεια, θα σου δώσουν την απαραίτητη ώθηση να κάνεις εκείνες τις απαραίτητες αλλαγές, που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου και θα σε βοηθήσουν να είσαι πιο ήρεμος. Ωστόσο, προτιμότερο θα ήταν να αποφύγεις να πάρεις σήμερα σημαντικές αποφάσεις, διότι ίσως είσαι λίγο κουρασμένος και δε σκέφτεσαι καθαρά.

Αισθηματικές
Πολύ προσεκτικός οφείλεις να είσαι σήμερα στην αισθηματική σου ζωή, μετρώντας καλά τα λόγια σου, για να μην πεις πράγματα που δεν εννοείς πραγματικά και που θα πληγώσουν τον σύντροφό σου. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων, η σημερινή ανανεωμένη σου αύρα θα τραβήξει πολλά βλέμματα και θα σε βάλει και πάλι ενεργά στο ερωτικό παιχνίδι.

Επαγγελματικές
Καλό θα ήταν σήμερα να αποφύγεις ρίσκα και αλλαγές στον χώρο της εργασίας σου, διότι δεν φαίνεται να σε ευνοεί η τύχη. Δέξου τις εξελίξεις όπως έρχονται και επικεντρώσου στον καλό σχεδιασμό των πλάνων σου, ώστε όταν όλα ηρεμήσουν να είσαι έτοιμος να τα δρομολογήσεις. Στα οικονομικά σου βρίσκεις σταδιακά τους ρυθμούς σου, ώστε να κινείσαι επιτέλους πιο άνετα

 

Παρθένος
Πρέπει να προσέχεις πολύ σήμερα σε γνώμες που σχηματίζεις για πρόσωπα και καταστάσεις, γιατί ίσως η κρίση σου να μην είναι και τόσο σωστή. Η γενικότερη αναστάτωση που επικρατεί γύρω σου σε έχει αποσυντονίσει και δεν είσαι σε θέση να σκέφτεσαι καθαρά. Πάρε λίγο το χρόνο σου για να οργανώσεις τη σκέψη σου και κατόπιν όντας σίγουρος για το εαυτό σου, πάρε τις αποφάσεις σου.

Αισθηματικές
Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις πράγματα, που θα σπάσουν επιτέλους την κουραστική και ψυχοφθόρα ρουτίνα της ερωτικής σου ζωής. Θα χρειαστεί να προσπαθήσεις πολύ για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, αλλά στο τέλος θα δεις ότι άξιζε τον κόπο, αφού θα ανανεωθείς πολύ. Αν δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, προσπάθησε να γίνεις πιο ανοιχτός σε φλερτ και προσιτός σε όσους προσπαθούν να σε πλησιάσουν και δε τους αφήνεις.

Επαγγελματικές
Η ημέρα προβλέπεται εξαιρετικά δημιουργική και εποικοδομητική, με εσένα να διοχετεύεις όλη σου την ενέργεια στη δουλειά σου και να δείχνεις σε όλους τι είσαι ικανός να πετύχεις όταν το βάλεις στόχο. Τα οικονομικά σου δεν είναι και σε πολύ καλό σημείο, οπότε συνέχισε την προσπάθεια να αυξήσεις τα έσοδά σου, για να καταφέρεις να πάρεις τις βαθιές ανάσες που τόσο επιθυμείς.

 

Ζυγός
Καλό θα ήταν σήμερα να κλειστείς λίγο στον εαυτό σου και να αφήσεις στην άκρη πρακτικά ζητήματα. Κάνε έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου για να συνειδητοποιήσεις που βαδίζεις και κατόπιν προγραμμάτισε τις μελλοντικές σου κινήσεις. Όλο αυτό φυσικά θα σε απορροφήσει και θα δεχτείς παράπονα από άτομα που σε έχουν ανάγκη. Μην το παρακάνεις λοιπόν με την εσωστρέφεια και φρόντισε να επανέλθεις γρήγορα στην πραγματικότητα.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στη σχέση σου μοιάζουν να ακροβατούν σε ένα λεπτό σκοινί, αλλά μην το βάζεις κάτω και κάνε ό, τι περνάει από το χέρι σου για να τη σώσεις. Αν είσαι ελεύθερος, κάποιος από τον χώρο της εργασίας σου θα σε προσεγγίσει και θα σου δείξει τις αληθινές του προθέσεις και τα βαθιά του αισθήματα για σένα.

Επαγγελματικές
Επιστράτευσε σήμερα την οργανωτικότητα και την πειθαρχεία σου, ώστε να τα βγάλεις πέρα με το δύσκολο και υπερφορτωμένο σου πρόγραμμα. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να σε αγχώνουν και καλά θα κάνεις να συνεχίσεις τις αιματηρές οικονομίες, προκειμένου να ορθοποδήσεις

 

Σκορπιός
Σήμερα πολλές ευχάριστες εξελίξεις και ανατροπές θα σε χαροποιήσουν πολύ και θα ανεβάσουν τη διάθεσή σου στα ύψη. Αυτό θα σε βοηθήσει να αποβάλλεις πεσιμιστικές τάσεις και να βλέπεις στο εξής τα πράγματα από μια πιο θετική και αισιόδοξη οπτική. Έτσι, θα αντιμετωπίσεις ευκολότερα προβλήματα που σε ταλάνιζαν και θα καταφέρεις να εξελιχθείς.

Αισθηματικές
Η προσωπική σου ζωή θα περάσει σήμερα σε μια νέα φάση ευημερίας, με τον διάχυτο ερωτισμό να σε οδηγήσει σε νέες ερωτικές περιπέτειες με τον σύντροφό σου που θα αναθερμάνουν τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος, μην απελπίζεσαι, αφού σύντομα θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα γεμίσει χρώμα και χαρά τη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, η αυτοπεποίθησή σου και η σιγουριά σου είναι τόσο υψηλές, που θα πετύχεις στόχους, οι οποίοι φάνταζαν ανέφικτοι. Στα οικονομικά σου θα καταφέρεις να βρεις ευκαιρίες εξοικονόμησης επιπλέον εισοδήματος, οπότε φρόντισε να τακτοποιήσεις όλες σου τις εκκρεμότητες.

 

Τοξότης
Σήμερα έρχονται ξανά στο προσκήνιο άλυτα ζητήματα του παρελθόντος και απαιτούν οριστική διευθέτηση αυτή τη φορά. Φρόντισε λοιπόν να κλείσεις κάθε ανοιχτό κεφάλαιο αι κατόπιν ανενόχλητος, προχώρησε στη δρομολόγηση νέων σχεδίων και ιδεών. Στο τέλος της ημέρας βρες χρόνο να χαλαρώσεις, διότι το έχεις ανάγκη.

Αισθηματικές
Σήμερα θα έχεις πολλές ευκαιρίες να περάσεις μια όμορφη και διασκεδαστική ημέρα με τον σύντροφό σου. Άφησε στην άκρη τα προβλήματα και κάνε πράγματα που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την πραγματικότητα. Αν παλεύεις να απαλλαγείς από τη μοναξιά που τόσο σε έχει κουράσει, άνοιξε την αγκαλιά σου και ετοιμάσου να υποδεχτείς τα καλύτερα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου σήμερα κάποιες συζητήσεις μεταξύ συνεργατών σου θα οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις και έντονες διαμάχες. Κρατήσου όσο γίνεται έξω από αυτό, για να μην χαλάσεις με κανέναν τη σχέση σου και να μην έχεις προβλήματα από το πουθενά. Τα οικονομικά σου χρειάζονται ακόμη πολλή προσπάθεια, προκειμένου να ανακάμψεις πλήρως.

 

Αιγόκερως
Η ανεβασμένη σου διάθεση θα σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνικό και θα σε βοηθήσει να διευρύνεις σημαντικά τον κύκλο των γνωριμιών σου. Ο συνδυασμός αυτών των αξιόλογων επαφών και της δυναμικότητάς σου, θα συμβάλλουν ώστε να εξελιχθείς πολύ και να εξασφαλίσεις ένα ευοίωνο μέλλον.

Αισθηματικές
Όσον αφορά την αισθηματική σου ζωή, θα έρθεις αντιμέτωπος με τρομερές ανατροπές που θα αλλάξουν εντελώς τα τωρινά δεδομένα και προφανώς θα σου δημιουργήσουν μεγάλη αναστάτωση. Το καλό είναι ότι όλες αυτές οι αλλαγές είναι υπέρ σου, οπότε μην σε τρομάζει τίποτα. Αν είσαι μόνος, μην πιέζεις τον εαυτό σου με την αναζήτηση ερωτικού συντρόφου και θα δεις ότι όλα θα γίνουν από μόνα τους.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα προκύψουν σήμερα αξιόλογες ευκαιρίες και προοπτικές εξέλιξης οπότε δεν έχεις παρά να δραστηριοποιηθείς και να τις εκμεταλλευτείς στο μέγιστο βαθμό. Τα οικονομικά σου αρχίζουν επιτέλους να σταθεροποιούνται και αυτό σε καθησυχάζει.

 

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει πολύ δυναμικό και αποφασιστικό, και θα κάνεις τόσα πολλά πράγματα, που θα εκπλαγείς κι εσύ ο ίδιος. Είσαι τόσο σίγουρος για τον εαυτό σου και τις πράξεις σου, που δεν πρέπει να αφήσεις γνώμες και σχόλια τρίτων να σε επηρεάσουν. Στο τέλος θα δεις ότι θα επιβεβαιωθείς για τις αποφάσεις σου και θα ικανοποιηθείς ηθικά.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, θα έχεις σήμερα τη δυνατότητα να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και θα σχεδιάσεις πράγματα που θα σας ενώσουν περισσότερο. Επικεντρώσου στα θετικά για να χαλαρώσεις και άφησε στην άκρη καθημερινά άγχη που επιφέρουν μιζέρια στη σχέση σου. Αν από την άλλη βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, μην κάθεσαι άλλο με σταυρωμένα τα χέρια και κυρίως μην κλείνεσαι στο σπίτι σου. Βγες έξω με φίλους, καθώς κάπου εκεί έξω σε περιμένει ένας μεγάλος έρωτας.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου βρίσκεσαι σε κομβικό σημείο και καλό θα ήταν να προσέχεις και να μελετάς πολύ καλά κάθε σου κίνηση, αφού κάποιος λάθος χειρισμός μπορεί να σε οδηγήσει αυτόματα από την επιτυχία στην καταστροφή. Τα οικονομικά σου επιτέλους καλυτερεύουν, αφού οι προσπάθειές σου να αυξήσεις το εισόδημά σου πιάνουν τόπο.

 

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα θα κυριαρχείται από ευχάριστες εξελίξεις που αφορούν τον οικονομικό τομέα και το γεγονός ότι τα πράγματα εξελίσσονται όπως θα ήθελες, σε χαροποιεί και σε ικανοποιεί πάρα πολύ.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στην αισθηματική σου ζωή δείχνουν να κυλούν απόλυτα αρμονικά και δεν έχεις παρά να το απολαύσεις. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, σταμάτα να κλείνεσαι στο σπίτι σου και να μιζεριάζεις, διότι έτσι όχι μόνο δεν θα αλλάξεις τίποτα, αλλά αντιθέτως θα κάνεις κακό στον εαυτό σου.

Επαγγελματικές
Όσον αφορά τα εργασιακά σου, θα προκύψουν σήμερα διάφορες κερδοφόρες προτάσεις, αλλά θα πρέπει να δράσεις άμεσα, διότι αύριο ίσως αλλάξουν τα δεδομένα. Έχεις την τύχη με το μέρος σου, οπότε μη διστάζεις να ρισκάρεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό σημείο, αλλά μην σταματάς τις προσπάθειες, αφού έχεις κι άλλα περιθώρια βελτίωσης.

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!