VIRAL

8 χρόνια κανείς δεν πρόσεξε αυτή τη λεπτομέρεια στον Barack Obama

Υπήρξε πρόεδρος των ΗΠΑ για 8 ολόκληρα χρόνια και μολονότι ο πρώην πλανητάρχης ήταν διαρκώς στα φώτα της δημοσιότητας κανείς δεν πρόσεξε μια λεπτομέρεια στις επίσημες εμφανίσεις του.

Την λεπτομέρεια που δεν είχε προσέξει κανείς αποκάλυψε η πρώην Πρώτη Κυρία Michelle Obama η οποία πρόσφατα μίλησε στο συνέδριο Apple’s Worldwide Developers.


Εκεί σχολίασε πως ο σύζυγός της για 8 συνεχόμενα χρόνια φορούσε πάντα το ίδιο ακριβώς σμόκιν στις επίσημες δημόσιες εμφανίσεις του πρώην προεδρικού ζεύγους.

Μάλιστα είπε με χιουμοριστική διάθεση πως βρίσκει άδικο το γεγονός πως όλοι ασχολούνται με το τί φοράει η ίδια και όταν ήταν Πρώτη Κυρία και τώρα και κανείς δεν σχολίασε τίποτα για το γεγονός πως ο Obama φορούσε το ίδιο σμόκιν και τα ίδια παπούτσια για 8 χρόνια.


Στην πορεία η Michelle είπε πως ο Barack όχι μόνο δεν ένιωθε ντροπή για το γεγονός πως φορούσε συνεχώς τα ίδια ρούχα, αλλά καμάρωνε για αυτό και της έκανε και πλάκα καθώς κάθε φορά της θύμιζε πως αυτός είναι έτοιμος μέσα σε μόνο 10 λεπτά και την ρωτούσε πόση ώρα της πήρε να ντυθεί και η ίδια. 


Τώρα αυτή η ατάκα έχει προκαλέσει πολλά σχόλια στο Διαδίκτυο καθώς πολλοί εντοπίζουν ανατρέχοντας σε παλιές φωτογραφίες πως τα όσα λέει η Michelle μάλλον αληθεύουν και όλοι απορούν πώς δεν το πρόσεξε ποτέ κανείς.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!