MEN'S GUIDE

Μήπως τα social media φταίνε που είσαι single; 4 συμβουλές από έναν ειδικό

Όσο και αν επικρατεί η αντίληψη πως τα social media δεν είναι ο αληθινός κόσμος, είναι γεγονός πως πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης ζωής και την επηρεάζουν την καθημερινότητά σου σε μεγάλο βαθμό.

Και οι έρευνες επιβεβαιώνουν πως η εικόνα που προβάλλει ένας άντρας στα social media και στις ιστοσελίδες γνωριμιών επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό το αν τελικά θα βρει κάποιος άντρας ερωτική σύντροφο ή όχι.


Συγκεκριμένα σε μια σχδετική έρευνα του dating app "The Inner Circle" το 42% των γυναικών που συμμετείχαν σε αυτή δήλωσε πως έβρισκε λιγότερο ελκυστικούς κάποιους άνδρες μόλις είχαν την ευκαιρία να τσέκαρουν τα προφίλ τους.


Ο ειδικός σχέσεων James Preece αναφέρει πως οι περισσότερες γυναίκες όταν τσεκάρουν το προφίλ σου, εκτός από το να εξετάσουν την εξωτερική σου εμφάνιση θα αναζητήσουν και σημάδια για το αν τους εμπνέεις εμπιστοσύνη ή τις κάνεις να πιστεύουν πως θα περάσουν καλά και ευχάριστα μαζί σου. Άρα θα πρέπει να προσέχεις πολύ τί ποστάρεις στα προφίλ σου στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.


Σε γενικές γραμμές ο James Preece σε καλεί να προσέξεις αυτά τα σημεία.


1.Κρύψε τις πρώην
Αν έχεις χωρίσει δεν υπάρχει λόγος το προφίλ σου να παραμένει γεμάτο με πόζες με την πρώην γιατί δίνεις την εντύπωση πως δεν είσαι ελεύθερος και διατηρείς ακόμη δεσμό (και ας δηλώνεις το αντίθετο) ή πως δεν είσαι συναισθηματικά ελεύθερος και ακόμα τρέφεις συναισθήματα για την πρώην. Και τα δύο απωθούν μια γυναίκα.


2. Μην κάνεις like στους πάντες και τα πάντα και μην είσαι όλη μέρα on line
Οι γυναίκες θεωρούν πως είναι αρνητικό στοιχείο σε έναν άντρα το να ασχολείται όλη μέρα με το fb ή το Instagram κ.λπ., γιατί αυτό τους δείχνει πως δεν έχεις "ζωή" και "προσωπικότητα" και το εκλαμβάνουν ως ένδειξη ανασφάλειας. Φρόντισε να είσαι πιο φειδωλός στα ποσταρίσματά σου και στα likes σου.


3. Πρόσεξε πολύ τις φωτογραφίες που ποστάρεις.
Προσπάθησε να αποφύγεις να ποστάρεις διαρκώς selfies γιατί δείχνεις εγωκεντρικός, αλλά και στημένες πόζες με πολλά φίλτρα, που σε κάνουν να δείχνεις "ψεύτικος" και "ματαιόδοξος". 


4. Πρόσεξε τί γράφεις
Πρόσεξε όσο μπορείς να μην κάνεις ορθογραφικά λάθη όταν σχολιάζεις κάτι στα social media και προσπάθησε να αποφύγεις και το βρίσιμο, καθώς και τα δύο απωθούν τις περισσότερες γυναίκες. 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!