GOSSIP

"Σύννεφα" στη νέα σχέση της Jennifer Lopez - O Alex έκανε "sexting" με άλλη;

Η Jennifer Lopez από τον περασμένο Μάρτιο μοιάζει να είναι ξανά τρσιευτυχισμένη και ερωτευμένη καθώς μπήκε στη ζωή της ο πρώην άσος του μπέιζμπολ Alex Rodriguez.

To διάσημο ζευγάρι έχει γίνει πλέον αχώριστο, ενώ και η JLo και ο A Rod έχουν μιλήσει δημόσια για τον έρωτά τους και έχουν πει πως ο δεσμός τους είναι πολύ σοβαρός.
Ωστόσο τις τελευταίες μέρες έχει φουντώσει η φημολογία πως υπάρχουν σύννεφα στη σχέση τους καθώς υπάρχουν υποψίες για απιστία του A Rod.
Όλα ξεκίνησαν από δημοσίευμα του Nationl Inquirer το οποίο αναφέρει πως ο Alex Rod το διάστημα που είναι μαζί με την Jennifer, ανταλλάσει ερωτικά μηνύματα (sexting) με το μοντέλο Lauren Hunter και μάλιστα επιδίωξε να βγει ξανά μαζί της και δημοσιεύει και μέρος από τα "πικάντικα" μηνύματα που αντάλλασσαν στο FaceTime.


Η ίδια η Hunter (φωτό) λέει πως με τον Alex ήταν μαζί το 2011 όταν αυτός ήταν ζευγάρι με την Cameron Diaz και πως της έστειλε μήνυμα πως του λείπει και της ζήτησε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της, κάτι που η ίδια έκανε.


Πάντως η Jennifer και ο Alex θέλοντας να δείξουν πως δεν υπάρχει πρόβλημα στη σχέση τους και πως δεν ευσταθούν οι φήμες, ανέβασαν και οι δυο μια κοινή φωτογραφία τους στα social media, αλλά και μία που τους δείχνει μαζί με τα παιδιά τους (τα δίδυμα της Lopez από το γάμο της με τον Marc Anthony και τις δυο κόρες του Rordiguez) να ποζάρουν όλοι μαζί σαν μια ευτυχισμένη οικογένεια στη πισίνα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!