GOSSIP

Κάτι θέλει να μας πει ο Justin Bieber για τα αγγελάκια της Victoria' s Secret

Ο Justin Bieber ανέβασε ένα αινιγματικό μήνυμα στο twitter όπου απαριθμεί ονόματα διάσημων... αγγέλων!

Μία μόνο μέρα μετά την συγκινητική του εμφάνιση στη συναυλία One Love Manchester, o Justin Bieber κατάφερε να προβληματίσει τις αναρίθμητες φαν του, που τον ακολουθούν στο twitter ανεβάζοντας ένα περίεργο μήνυμα.
Συγκεριμένα ο Justin απλά ανέβασε ένα tweet με μια λίστα με γυναικεία ονόματα.


Μόνο που αυτά τα 6 ονόματα αντιστοιχούν σε έξι από τα διασημότερα μοντέλα - αγγελάκια της Victoria's Secret και συγκεκριμένα στις Elsa (Hosk), Jasmine (Tookes), Sara (Sampaio), Romee (Strijd), Stella (Maxwell) και Martha (Hunt).

Και αυτό το tweet προκάλεσε ένα όργιο εικασιών στο twitter καθώς όλοι προσπαθούν να καταλάβουν τί θέλει να πει ο Justin. Άλλοι λένε πως πρόκειται για κάποια νέα συνεργασία, άλλοι πως ο διάσημος τραγουδιστής απλά απαριθμεί τα αγαημένα του μοντέλα κ.ο.κ. 

Πάντως οι περισσότεροι θεωρούν πως ο Justin με αυτό το μήνυμα αφήνει να εννοηθεί πως θα τραγοθδήσει στο φετινό σόου της Victoria's Secret το οποίο θα γίνει στη Σανγκάη. Βέβαια αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε το αποκάλυψε πολύ νωρίς γιατί κάθε χρόνο οι καλλιτέχνες που εμφανίζονται στο σόου ανακοινώνονται από την VS τον Σεπτέμβριο. 

Θυμίζουμε πως ο Justin είχε εμφανιστεί μαζί με τα διάσημα αγγελάκια και στην επίδειξη της Victoria's Secret που έγινε το 2012.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!