GOSSIP

Ξέρετε γιατί ο Jason Momoa έχει αυτό το χαρακτηριστικό σημάδι στο φρύδι;

To τηλεοπτικό κοινό τον αγάπησε ως Khal Drogo στο Game of Thrones  και τώρα ο δημοφιλής ηθοποιός επιστρέφει στο προσκήνιο καθώς πρωταγωνιστεί στο Aquaman.

Ο 37χρονος σταρ θα ενσαρκώσει τον γνωστό ήρωα των κόμικς στην ομώνυμη ταινία που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2018 και στην οποία εμφανίζονται και οι Nicole Kidman  και Amber Heard. 
Και ήδη τα πρώτα πλάνα που τον δείχνουν ως Aquaman είναι εντυπωσιακά και ο Jason πραγματικά μοιάζει με υπερήρωα με το χαρακτηριστικό βλοσυρό του βλέμμα και το ακόμη πιο χαρακτηριστικό σημάδι στο φρύδι του. 


Ο ίδιος σε συνέντευξή του έχει εξηγήσει πως έχει αποκτήσει αυτό το σημάδι και αντίθετα με αυτό που πιστεύουν πολλοί ούτε γεννήθηκε με αυτό, ούτε είναι κάποια δική του kinky στυλιστική επιλογή. 


Ο Jason αναφέρει πως αυτό το σημάδι το έχει αποκτήσει μετά από ένα τρομακτικό συμβάν που έγινε σε ένα μπαρ, όταν κάποιος επίτηδες τον προκάλεσε σε καβγά και μετά έσπασε ένα μπουκάλι και τον χάραξε στο πρόσωπο και σε διάφορα σημεία στο σώμα.

Ο διάσημος ηθοποιός εκτιμά πως ο δράστης πιθανά συμμετείχε σε κάποιου είδους τελετή μύησης - πρόκληση κάποιας συμμορίας.

Πάντως ο Momoa μετά το συμβάν χρειάστηκε να κάνει 140 ράμματα και έκτοτε όπως ο ίδιος αναφέρει σε αυτό το σημείο δεν ξαναφύτρωσαν ποτέ οι τρίχες.


Όμως ο Jason μπορεί και αστειεύεται για το όλο, μάλλον τρομακτικό συμβάν και αναφέρει πως ευτυχώς είχε ήδη προλάβει να παντρευτεί τη σύζυγό του (τη διάσημη ηθοποιό Lisa Bonet) πριν αποκτήσει το σημάδι και έτσι δεν χρειάστηκε να ανησυχήσει για το αν θα της αρέσει το σημάδι, αλλά τελικά αναφέρει πως και η γυναίκα του θεωρεί πως αυτό το σημάδι του χαρίζει γοητεία.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!