GOSSIP

Όλοι δίνουν εύσημα στην Jennifer Garner για το πως χειρίστηκε ένα δημοσίευμα

Η χολιγουντιανή σταρ Jennifer Garner αναγκάστηκε να απαντήσει στο εξώφυλλο και στο νέο δημοσίευμα του περιοδικού People για το διαζύγιό της και πολλοί λένε πως η απάντησή της αξίζει... βραβείο!

Η Garner φέτος ανακοίνωσε επίσημα το διαζύγιό της με τον ηθοποιό Ben Affleck με τον οποίο έχει αποκτήσει 3 παιδιά. Και είναι γεγονός πως τόσο το σκάνδαλο της απιστίας του Ben με την γκουβερνάτα της οικογένειας, όσο και ο εγκλεισμός του σε κλινική αποτοξίνωσης αλλά και η πρόσφατη ανακοίνωση του διαζυγίου, είχαν σαν αποτέλεσμα το πρώην ζευγάρι να βρίσκεται εδώ και πολλούς μήνες στο επίκεντρο της δημοσιότητας.


Και μολονότι το πρώην ζευγάρι έδειξε πως συνεχίζει να διατηρεί καλές σχέσεις, μίλησαν και οι δυο για κοινή απόφαση και μάλιστα συνεχίζουν να βρίσκονται μαζί για χάρη των παιδιών, τώρα το περιοδικό People έκανε εξώφυλλο την Garner και το άρθρο που συνοδεύει το εξώφυλλο μιλά για το πως η ίδια προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της μετά τον άστατο γάμο της και πως η πληγωμένη Jennifer προσπαθεί να ξεπεράσει τον "έρωτα της ζωής της" που ήταν ο Ben.

Μάλιστα η διατύπωση των τίτλων είναι τέτοια που μοιάζει σαν η Garner να έχει κάνει νέες σχετικές δηλώσεις στο περιοδικό.

 


Η Garner έσπευσε μέσω Facebook να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Και πολύ ψύχραιμα και ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν έγινε και τίποτα το τραγικό, θυμίζει πως στο παρελθόν έχουν γράψει ακόμη και πως περιμένει δίδυμα αναστατώνοντας τους δικούς της ανθρώπους και πως τώρα θα εξηγήσει κάποια πράγματα για να μην ανησυχήσουν οι γονείς της.

Έτσι εξηγεί πως δεν πόζαρε για το εξώφυλλο, πως δεν έδωσε την έγκρισή της για αυτό το δημοσίευμα και καταλήγει με το να πει: "Έχω τρία υπέροχα παιδιά και η οικογένειά μου είναι πλήρης" και έστειλε την αγάπη της σε όλους.


 

Το περιοδικό People έσπευσε να υπερασπιστεί το άρθρο του με σχετική ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων τονίζει πως δεν γράφει φήμες ούτε  πως η Garner ειναι έγκυος.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!