GOSSIP

Ποιός είναι ο De La Torre και πώς έκανε ξανά νέο τον Johnny Depp;

Στο νέο φιλμ "Οι Πειρατές της Καραϊβικής - Οι Νεκροί δεν Λένε Παραμύθια" ο Johnny Depp ως Jack Sparrow γίνεται ξανά νέος σε κάποιες σκηνές και σε αυτό βοήθησε ένας νεαρός ηθοποιός που μοιάζει εκπληκτικά με τον Depp.

Όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα η Disney για το πέμπτο φιλμ των Πειρατών της Καραϊβικής επιστράτευσε ξανά την εταιρεία οπτικών εφέ Lola (η ίδια εταιρεία είχε κάνει τα οπτικά εφέ και στην ταινία Η Απίστευτη Ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον με τον Brad Pitt) προκειμένου να πετύχει να κάνει τον 53χρονο ηθοποιό Johnny Depp να μοιάζει ξανά νέος και μάλιστα τόσο νέος όσο ήταν όταν γύριζε το 21 Jump Street. Δηλαδή ο Depp έπρεπε να φαίνεται τουλάχιστον 30 χρόνια νεότερος.

Για να το πετύχουν χρειάστηκαν τη βοήθεια της τεχνολογίας αλλά και του Anthony De La Torre, ενός νεαρού ηθοποιού που μοιάζει πολύ στον χολιγουντιανό σταρ και ο οποίος γύρισε τις ίδιες σκηνές με τον Depp ντυμένος και αυτός ως Jack Sparrow και το αποτέλεσμα που θα δείτε στη μεγάλη οθόνη είναι μια τεχνολογική ζεύξη της εικόνας του Depp με αυτή του De La Torre.

 

Όμως τώρα ο ίδιος ο De La Torre αρχίζει να αποκτά φήμη, καθώς μετά την πρεμιέρα του φιλμ πολλές δηλώνουν φαν του νεαρού καρδιοκατακτητή και θέλουν να μάθουν περισσότερα για τον γοητευτικό νέο, που φαίνεται πως μαγεύει το νεανικό κοινό όπως έκανε κάποτε και ο Depp.

Ο De La Torre έχει καταγωγή από την Κούβα και έχει παίξει και σε μια teen σειρά στο Nickelodeon ενώ παράλληλα λατρεύει τη ροκ μουσική (όπως και ο Depp). Μάλιστα έχει και τη δική του μπάντα (τους De La Torre) έχει εμφανιστεί στο βιντεοκλίπ των Metallica για το "ManUNkind" και έχει υποδυθεί τον ντράμερ των Mayhem στο φιλμ "Lords Of Chaos". 

Και όλα δείχνουν πως αυτή η έστω και μικρή συμμετοχή του De La Torre στο νέο blockbuster πιθανά θα απογειώσει την καριέρα του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!