GOSSIP

Σωσίας της Kim Kardashian μιμείται τις γυμνές πόζες της τηλεστάρ [εικόνες]

H Kim Kardashian έχει πετύχει πολλές πρωτιές και μεταξύ αυτών έχει καταφέρει να είναι και η σύγχρονη celebrity με τις/τους περισσότερες σωσίες στον κόσμο, καθώς είναι πολλές οι γυναίκες (αλλά και κάποιοι άνδρες) που προσπαθούν πάση θυσία να της μοιάσουν.

Μια από αυτές είναι και η 24χρονη Βραζιλιάνα Jennifer Pamplona, η οποία σύμφωνα με την Sun έχει ξοδέψει πάνω από 160.000 ευρώ σε χειρουργικές πλαστικές επεμβάσεις προκειμένου να μοιάσει όσο γίνεται περισσότερο με το ίνδαλμά της, την Kim.


Στην τελευταία της επίσκεψη στο χειρουργείο η Jennifer Pamplona κατάφερε να αποκτήσει και τα πολυπόθητα για την ίδια οπίσθια της Kim, κάνοντας τη δεύτερη και τελευταία προσθετική και ανόρθωση γλουτών. Μάλιστα η ίδια έδειξε στα social media το αποτέλεσμα των πολλαπλών επεμβάσεων στα οπίσθιά της (έχει κάνει και ενέσεις λίπους, αλλά και λιποαναρρόφηση σε κάποια σημεία).

 

 Συνολικά η νεαρή Βραζιλιάνα έχει κάνει πάνω από 10 πλαστικές επεμβάσεις όπως αφαίρεση 4 πλευρών, προσθετική στήθους, ρινοπλαστική κ.ά. και τώρα αποφάσισε να δείξει τα αποτελέσματα των πολυετών κόπων, επίπονων επεμβάσεων και εξόδων και πήγε στην έρημο του Λας Βέγκας για να μιμηθεί μερικές από τις πιο γνωστές γυμνές πόζες της Kim Kardashian.


Η ίδια μιλώντας στο πρακτορείο Caters είπε πως αυτή η γυμνή φωτογράφιση στην έρημο ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Η Κim

H Jennifer

H Jennifer πριν τις επεμβάσεις


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!