GOSSIP

5 διάσημοι άνδρες που ροχαλίζουν πολύ [εικόνες]

Νομίζετε πως μόνο εσείς και οι γνωστοί σας ροχαλίζετε; Και όμως υπάρχουν διάσημοι άντρες που κάθε βράδυ ανεβαίνουν ανηφόρες στον ύπνο τους.

1. Tom Cruise
Όχι μόνο ροχαλίζει αλλά εικάζεται πως όταν ήταν παντρεμένος με την Katie Holmes έφτιαξε ένα ηχομονωμένο δωμάτιο όπου κοιμόταν μόνος του για να μην την ενοχλεί.

2.Πρίγκιπας Harry
Την εποχή που για λίγο υπηρετούσε στον στρατό παρέα με τον αδελφό του William και μοιράζονταν το ίδιο σπίτι λίγο έξω από μια σττρατιωτική βάση, ο διάδοχος του θρόνου είχε πει πως καλός ο αδελφός του αλλά ροχαλίζει πολύ

3.Marilyn Manson
Η Evan Rachel Wood όταν αρραβωνιάστηκε το διάσημο τραγουδιστή και λίγο πριν τον παντρευτεί είχε πει πως ναι μεν ο Marilyn ροχαλίζει αλλά το κάνει με έναν νανουριστικό τρόπο... Μας δουλεύει;

4. Lionel Messi
O Αργεντινός άσος του ποδοσφαίρου άφησε ξάγρυπνο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2010 τον συμπαίκτη του Juan Sebastian Veron, με τον οποίο έμενε στο ίδοο δωμάτιο και ο δεύτερος δήλωσε: Είναι καλός συγκάτοικος αλλά ροχαλίζει πολύ, βέβαια αυτό λύνεται με ένα μαξιλάρι».  

5. Shaquille O'Neal
Ο τεράστιος θρύλος του NBA είχε εμφανιστεί σε ένα βίντεο, έχοντας συμμετάσχει σε έρευνα του τμήματος διαταραχών ύπνου της Ιατρικής Σχολής του Harvard για να μιλήσει για την άπνοια του και είχε πει: «Δεν ξέρω αν ροχαλίζω γιατί δεν με ακούω» για να εισπράξει την απάντηση ενός γιατρού που τον είχε παρακολουθήσει την ώρα που κοιμόταν: «Ω μα σε ακούς αφού ξυπνάς από το ροχαλητό σου».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!