GOSSIP

H ετοιμόγεννη Amal έχει σφίξει τα λουριά του George Clooney

Η σύζυγος του διάσημου ηθοποιού George Clooney, η μελαχρινή δικηγόρος Amal είναι έτοιμη να γεννήσει από στιγμή σε στιγμή  και δεν αφήνει τον George να φύγει από πλάι της.

Το διάσημο ζευγάρι περιμένει δίδυμα και ενώ αρχικά είχε ακουστεί πως η Amal πιθανά θα γεννούσε στις αρχές προς μέσα Ιουνίου, νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ίσως η γέννα γίνει απο στιγμή σε στιγμή πριν καν μπει ο Ιούνιος.


Και μάλλον τα δημοσιεύματα έχουν δίκιο αφού το περασμένο Σαββατοκύριακο  ο George Clooney για πρώτη φορά δεν πήγε ο ίδιος στο ετήσιο φιλανθρωπικό συνέδριο που ο ίδιος διοργανώνει και χρηματοδοτεί για την απονομή του βραβείου "Aurora Prize for Awakening Humanity" (βραβείο αφύπνισης της ανθρωπότητας που συνοδεύεται με χρηματικό έπαθλο 1,1 εκατομμυρίου δοιλαρίων).


Ο George δεν βρέθηκε στην τελετή που έγινε στην Αρμενία όπου βραβεύτηκε ο Dr Tom Catena, ένας γιατρός που μόνος του προσπαθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε 750.00 ασθενείς στο Σουδάν.


Ο 56χρονος George Clooney έστειλε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα προς το κοινό και την επιτροπή του συνεδρίου, στο οποίο βίντεο εξηγούσε πως ήθελε πολύ να είναι εκεί μαζί τους, αλλά πως η σύζυγός του, η 39χρονη Amal δεν θα το συγχωρούσε ποτέ αν έχανε τη γέννηση των παιδιών τους.


Συγκεκριμένα είπε "Αν ερχόμουν και η γυναίκα μου γεννούσε τα δίδυμα ενώ έλειπα δεν θα μπορούσα να επιστρέψω στο σπίτι ποτέ".


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!