MEN'S GUIDE

6 tips για να ταξιδέψετε με στυλ φέτος το καλοκαίρι [εικόνες]

Το καλοκαίρι μας γνέφει από τη γωνία και όλοι ήδη έχουμε αρχίσει να μπαίνουμε σε mood διακοπών.

Αν ήδη έχετε προγραμματίσει το πού θα ταξιδέψετε φέτος το καλοκαίρι για τις διακοπές σας, ήρθε η στιγμή να δείτε και πώς θα ανανεώσετε το σετ των αποσκευών σας για να ταξιδέψετε με στυλ.
Δείτε ποιά είναι τα απαραίτητα που πρέπει να έχετε ως αποσκευές και ποιές είναι οι νέες τάσεις για να σας προσέξουν όλοι ακόμα και στην αίθουσα αναμονής ενός αεροδρομίου ή στο λόμπι του ξενοδοχείου σας.


1. Τα δερμάτινα νεσεσέρ είναι στη μόδα. Πλέον και οι άνδρες κουβαλούν ένα (απολύτως χρήσιμο για να κουβαλάτε γυαλιά, αντιηλιακό ακόμα και άρωμα ή το κινητό σας) νεσεσέρ στα ταξίδια τους.


2. Μην  ξεχνάτε τις ειδικές θήκες για κάποια από τα ρούχα σας, τα ακριβά παπούτσια σας και φυσικά τα ηλεκτρονικά gadgets σας


3. Οι μεταλλικές βαλίτσες με ροδάκια είναι στη μόδα


4. Αν όμως θέλετε να απογειώσετε το στυλ σας προτιμήστε μια από τις σύγχρονες νεο - ρετρό βαλίτσες - μπαούλα που συνδυάζουν το κλασικό με το hip.


5. Και τα δερμάτινα σακίδια χειρός είναι στη μόδα και θα σας δώσουν πολλούς πόντους σε στυλ. Είναι δε η ιδανική στυλάτη λύση για χειραποσκευή σε αεροπορικό ταξίδι ή για βαλιτσάκι για μια σύντομη απόδραση - weekend.


6. Φυσικά μπορείτε πάντα να επιλέξετε μια πιο pop, χαρούμενη, χρωματιστή βαλίτσα (που ταιριάζει και στο ανέμελο mood των διακοπών) και να την σετάρετε με ένα backpack σε αντίστοιχα χρώματα ή να παίξετε με τις χρωματικές αντιθέσεις.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!