ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της εβδομάδας - Προβλέψεις από 29 Μαΐου έως 4 Ιουνίου 2017

Θετικό πρόσημο αναμένεται να έχει αυτή η εβδομάδα για τα περισσότερα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα είναι ευνοϊκή για εσένα, αφού ήρθε η ώρα να υλοποιηθούν ακόμη και οι πιο βαθιές σου επιθυμίες. Επαγγελματικά, θα απολαύσεις τους καρπούς των μέχρι τώρα προσπαθειών σου, ενώ παράλληλα ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίηση και των πιο κρυφών σου ονείρων. Μπορείς δικαιωματικά να απολαύσεις την εκτίμηση και το θαυμασμό στο εργασιακό σου περιβάλλον αρκεί να σκεφτείς πόσο σκληρά έχεις εργαστεί μέχρι τώρα. Την ίδια εύνοια θα νιώσεις και στα αισθηματικά σου. Η έμφυτη γοητεία σου γίνεται ακόμη πιο έκδηλη με αποτέλεσμα να τραβάς τα βλέμματα επάνω σου. Μήπως ήρθε η στιγμή να εκδηλώσεις όλα όσα νιώθεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Αν πάλι ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων, αυτές οι ημέρες ενδείκνυνται για να δώσεις νέα πνοή στη σχέση σου.

Αισθηματικές
Μήπως αισθάνεσαι ότι καλό είναι να γίνουν κάποιες αλλαγές μέσα στη σχέση σου; Αν ναι, να ξέρεις ότι η καλή επικοινωνία είναι το κλειδί της επιτυχίας και ευνοείται αυτήν την περίοδο. Επίσης, όπως πολύ καλά ξέρεις, οι τρίτοι μπορούν να μπερδέψουν και να δυσκολέψουν την επαφή σου με το ταίρι σου παρασύροντάς σε με τα δικά τους συμπεράσματα. Για αυτό λοιπόν άφησε το ένστικτό σου και την καλή σου διάθεση να σε καθοδηγήσουν. Από την άλλη, αν είσαι single, το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να δείξεις το κοινωνικό σου πρόσωπο αφήνοντας παράλληλα πίσω τις καθημερινές σου συνήθειες.

Επαγγελματικές
Όπως φαίνεται η δουλειά σου κυλάει χωρίς προβλήματα, επομένως δεν χρειάζεται να νιώθεις τόσο αγχωμένη. Σκέψου ότι με το να πιέζεσαι τόσο, μάλλον κακό μπορείς να κάνεις στον τρόπο εργασίας σου παρά να ωφεληθείς. Για αυτό εμπιστεύσου τον εαυτό σου καθώς και εκείνους τους συνεργάτες που δείχνουν υποστηρικτική διάθεση στο πρόσωπό σου. Σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου, προσπάθησε λίγο να ελέγξεις τα παραπανίσια έξοδα και σύντομα θα επέλθει η πολυπόθητη ισορροπία.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Οι επόμενες μέρες θα κυλήσουν με έντονους ρυθμούς και με πολλές εξελίξεις σε όλους τους τομείς. Ιδιαίτερα τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, θα κληθείς να πάρεις επαγγελματικές αποφάσεις των οποίων οι συνέπειες θα σε προβληματίσουν, καθώς νέες ευκαιρίες θα εμφανιστούν. Καλό θα είναι να σκεφτείς λογικά και να αναζητήσεις μέσα σου τις απαντήσεις. Παράλληλα, νιώθεις την ανάγκη να βγεις και να περνάς καλά παρέα με άλλους, όμως την ίδια στιγμή η ανάγκη σου για ξεκούραση και προσωπικό χρόνο είναι αισθητή. Μην αμελείς τον εαυτό σου και δώσε του το χρόνο να αναπληρώσει την ενέργειά του. Σε προσωπικό επίπεδο, θα χρειαστεί να λειτουργήσεις με σύνεση και ψυχραιμία, ώστε να ξεπεράσεις τα όποια εμπόδια βρεθούν στο δρόμο σου.

Αισθηματικές
Οι μέρες που έρχονται ευνοούν την επικοινωνία με το ταίρι σου και δίνεται η δυνατότητα να προσεγγίσει ο ένας τον άλλο. Έτσι, με υπόβαθρο τα βαθιά συναισθήματα της σχέσης σου, μπορείς να δώσεις ουσιαστική λύση σε προβλήματα που σας δημιουργούν απόσταση. Αν είσαι single, η εβδομάδα αυτή θα φέρει αλλαγές στην ερωτική σου ζωή. Φαίνεται πως θα συναντήσεις το πρόσωπο που θα σου ανατρέψει τα δεδομένα και θα σε κάνει να βιώσεις ένα δυνατό έρωτα.

Επαγγελματικές
Η εργασία σου φαίνεται να σε προβληματίζει αυτήν την περίοδο καθώς κάποιες καταστάσεις απαιτούν να είσαι πιο οργανωτική και προσηλωμένη. Ωστόσο, από τα μέσα της εβδομάδας και μετά οι συνθήκες γίνονται ευνοϊκότερες, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να ευχαριστηθείς τις επαγγελματικές επαφές και επισκέψεις κοινωνικού χαρακτήρα. Μέσα από αυτές ανοίγουν δρόμοι για νέες συμφωνίες ή και συνεργασίες. Τα έξοδά σου απαιτούν την ιδιαίτερη προσοχή σου περιορίζοντας εκείνα που θεωρούνται περιττά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η παρασκηνιακή δραστηριότητα ατόμων του περίγυρού σου αρχίζει να φαίνεται αυτές τις ημέρες. Λειτουργούν βάζοντάς σου εμπόδια και για αυτό καλό θα είναι να ξανασκεφτείς τη δική σου ευνοϊκή συμπεριφορά απέναντί τους. Κάθε άλλο παρά καλό σου κάνει. Απεναντίας, ξανασκέψου το όταν θα έρθει η ώρα να ζητήσουν τη δική σου βοήθεια. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα προκύψουν έξοδα που δεν τα υπολόγιζες επηρεάζοντας την ψυχική σου διάθεση. Σε κάθε περίπτωση ξανασκέψου τι ζητούν οι άλλοι από εσένα και μην αφήνεις τα δικά τους θέλω να κυριαρχούν έναντι των δικών σου. Σύμμαχός σου σε όλα αυτά θα είναι ο σύντροφός σου που βρίσκεται δίπλα σου.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα την εβδομάδα αυτή θα είσαι αρκετά ευνοημένη, ειδικά τις πρώτες ημέρες. Θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις πιθανά προβλήματα της σχέσης σου. Αυτή είναι μια ευκαιρία για ουσιαστική επικοινωνία. Απόλαυσε το ερωτικό κλίμα που υπάρχει και αφέσου δίχως δεύτερες σκέψεις και ενδοιασμούς. Ακόμη έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σου. Αν είσαι single, οι μέρες υπόσχονται ενδιαφέρουσες συναντήσεις μιας και η γοητεία σου θα βρει ανταπόκριση.

Επαγγελματικές
Αρκετά εμπόδια αναμένονται στην εργασία σου και μόνο αν παραμείνεις ψύχραιμη και υπομονετική θα τα ξεπεράσεις. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με πρόσωπα του εργασιακού σου περιβάλλοντος που είναι της εμπιστοσύνης σου και σε περίπτωση που χρειαστεί να εφαρμόσεις τις συμβουλές τους, κάνε το με διακριτικότητα. Ο οικονομικός σου προγραμματισμός αυτήν την περίοδο φαίνεται να βγαίνει εκτός σχεδίων λόγω έκτακτων εξόδων που προκύπτουν. Προσπάθησε να κρατήσεις τον έλεγχο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας θα σε βρει να αναπολείς το παρελθόν και θα σε καλεί σε απολογισμό. Θα αντιμετωπίσεις καταστάσεις παρόμοιες με εκείνες που έχεις ζήσει ήδη και θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά αν οι αποφάσεις που είχες πάρει τότε έχουν τα αποτελέσματα που ήλπιζες. Μην ξεχνάς ότι ο χρόνος κυλάει, τα δεδομένα αλλάζουν και πιθανόν ο ίδιος τρόπος αντιμετώπισης να μην επιφέρει το αποτέλεσμα που πιστεύεις. Το ίδιο ισχύει και με τα αισθηματικά σου, στα οποία θα πρέπει να αποφύγεις τις συγκρίσεις της σχέσης σου με εκείνες του παρελθόντος. Στον επαγγελματικό τομέα πρέπει να παραμείνεις συγκεντρωμένη στο στόχο σου. Πιθανόν να νιώθεις ότι δεν έχεις άλλο χρόνο και δυνάμεις, αλλά μέσω του σωστού επανασχεδιασμού και της οργάνωσης του χρόνου σου θα έχεις εκπληκτικά αποτελέσματα. Μπορεί να δυσκολευτείς στην αρχή, αλλά σιγά σιγά θα ανταμειφθείς.

Αισθηματικές
Θα δεις τη σχέση σου να περνάει σε μια νέα φάση, αφήνοντας πίσω τα προβλήματα του παρελθόντος. Η ατμόσφαιρα θα αποπνέει ερωτισμό και τρυφερά συναισθήματα που θα σε φέρουν κοντά με το ταίρι σου. Οι αρχές της εβδομάδας σου δίνουν τη δυνατότητα να πλησιάσεις τους αγαπημένους σου ανθρώπους και να περάσεις όμορφες και ανέμελες στιγμές μαζί τους. Από την άλλη αν είσαι single, έχεις σκεφτεί τι μπορείς να αλλάξεις για να βρεις το ταίρι σου;

Επαγγελματικές
Βρίσκεσαι σε καλή περίοδο στον επαγγελματικό τομέα και η στήριξη των συνεργατών σου σε βοηθά να υλοποιήσεις πολλές σκέψεις σου. Ωστόσο, η οικονομική σου κατάσταση θα είναι στο επίκεντρο αυτές τις μέρες και καλό είναι να είσαι προσεχτική με τα έξοδά σου. Φαίνεται να είσαι επιρρεπής σε σπατάλες και είναι πιθανό να υπάρξουν και μη αναμενόμενα έξοδα. Προκειμένου λοιπόν να τα ελέγξεις όλα αυτά κάνε τον προγραμματισμό σου εγκαίρως.

 

ΛΕΩΝ
Η ανάγκη σου για επικοινωνία θα είναι εμφανής στις αρχές αυτής της εβδομάδας. Θα θέλεις συνεχώς να μοιράζεσαι τις σκέψεις και τις ανησυχίες σου με τους γύρω σου, γεγονός που θα έχει θετικά αποτελέσματα καθώς με τον τρόπο αυτό θα βρεις τις λύσεις που αναζητάς και θα συνειδητοποιήσεις ότι υπάρχουν άτομα πρόθυμα να σε στηρίξουν. Ευνοϊκό κλίμα θα υπάρχει και στα επαγγελματικά σου καθώς βλέπεις ότι πολλά από τα όνειρά σου μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά. Ωστόσο, λίγη προσοχή χρειάζεται με τα οικονομικά σου. Για αυτό μην αρνηθείς τη στήριξη από ανθρώπους γύρω σου. Σύντομα θα καταλάβεις ότι είναι σημαντική. Η περίοδος αυτή είναι καλή για να περάσεις ουσιαστικό χρόνο με το ταίρι σου. Άφησε πίσω την καθημερινότητα και κάνε πράξεις αγάπης που θα εκπλήξουν το σύντροφό σου.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν καλά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να παρατήσεις τις προσπάθειες που κάνεις για να νιώσεις καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση απόφυγε τις συγκρούσεις με το σύντροφό σου ιδιαίτερα σε ότι αφορά μικρές διαφορές που υπάρχουν στον τρόπο σκέψης σας. Βάλε νερό στο κρασί σου και μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. Αν είσαι single, αξιοποίησε την εύνοια του Άρη στους Διδύμους το Σαββατοκύριακο για εξόδους με φίλους που θα σε χαλαρώσουν και θα σε κάνουν πραγματικά να διασκεδάσεις.

Επαγγελματικές
Αν δεν κλείσεις τις εκκρεμότητες του παρελθόντος μην προχωρήσεις με την πραγματοποίηση νέων σχεδίων, γιατί θα βρεθούν μπροστά σου εμποδίζοντάς σε να προχωρήσεις. Σε γενικά πλαίσια καλό είναι να μην είσαι παρορμητική και να παραμείνεις ήρεμη. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης των οικονομικών σου, ενώ παράλληλα θα χρειαστεί να σκεφτείς με σοβαρότητα προοπτικές που σχετίζονται με το εισόδημά σου. Μην ανοίγεσαι πολύ στα οικονομικά σου και μάλιστα όχι πέρα από εκεί που φτάνουν οι δυνατότητές σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή βοηθάει να διευθετήσεις ό,τι σε απασχολεί τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά. Συζήτησε με τους συνεργάτες σου τα σχέδιά σου και θα βρεις τη στήριξη που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις. Καλό είναι να αποφύγεις να είσαι επίμονη για να μην καταλήξεις φορτική. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι η εμπιστοσύνη που θα δείξεις σε πρόσωπα που δεν γνωρίζεις καθώς και στις συναλλαγές σου. Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με το σύντροφό σου, ωστόσο μην ξεχνάς ότι η συζήτηση απαιτεί όχι μόνο να μιλάς, αλλά και να ακούς το συνομιλητή σου. Θα ήταν κρίμα να μην εκμεταλλευτείς αυτήν την περίοδο που είναι ιδανική για επικοινωνία.

Αισθηματικές
Από ότι φαίνεται ο τομέας των αισθηματικών έρχεται να ισορροπήσει την ανησυχία που αντιμετωπίζεις στους άλλους τομείς. Το ταίρι σου είναι δίπλα σου φροντίζοντας να σε κάνει να νιώσεις την αγάπη του και τη στοργή του. Αν φερθείς και εσύ το ίδιο συναισθηματικά θα περάσετε όμορφες στιγμές. Αν είσαι single, ίσως να πρέπει να γίνεις πιο κοινωνική και επικοινωνιακή για να συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα σου προκαλεί πραγματικό ενδιαφέρον. Να θυμάσαι ότι αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για να το επιχειρήσεις.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά οι συνθήκες είναι πολύ καλές και φαίνεται να υλοποιούνται τώρα κάποια σχέδια που είχες και μάλιστα με τον ιδανικό τρόπο. Έχεις καθαρή σκέψη και αυτό σε ευνοεί στις επαγγελματικές επιλογές σου. Από την άλλη, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά, καθώς φαίνεται ότι τα έξοδα είναι αρκετά και είναι εύκολο να ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου.

 

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή φέρνει μαζί της δυσκολίες στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και οι υποχρεώσεις απαιτούν πολύ κόπο και χρόνο από εσένα. Σύμμαχός σου σε όλα αυτά θα είναι οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις άσχημες συνθήκες. Όμως, κι εσύ από την πλευρά σου θα πρέπει να δώσεις σημασία σε αυτούς που σε στηρίζουν ξεχωρίζοντάς τους από εκείνους που σου δημιουργούν εσκεμμένα εμπόδια. Γενικά κάνε υπομονή και προγραμμάτισε το χρόνο σου για να ανταποκριθείς επιτυχώς στις καθημερινές απαιτήσεις. Στην προσωπική σου ζωή πιθανότατα θα συνάψεις μια μυστική αισθηματική σχέση που δεν θα έχεις τη δυνατότητα να την αποκαλύψεις στους γύρω σου. Άλλωστε η μυστικότητα σε διακατέχει αυτήν την εβδομάδα.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή δείξε κατανόηση και μην είσαι επίμονη. Μόνο έτσι θα κατευνάσεις τις οξυμένες καταστάσεις με το σύντροφό σου. Διαφορετικά θα δημιουργήσεις απόσταση μεταξύ σας που μόνο σε καλό δεν θα σε οδηγήσει. Στην περίπτωση που είσαι single, να θυμάσαι ότι προς το τέλος της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις πρόσωπα του παρελθόντος σου ή να γνωρίσεις νέα ενδιαφέροντα πρόσωπα. Σε γενικότερα πλαίσια, ο ερωτισμός είναι διάχυτος στην ατμόσφαιρα, επομένως κάνε ό,τι μπορείς για να περάσεις καλά.

Επαγγελματικές
Συγκρατημένη συμπεριφορά απαιτούν δύσκολες στιγμές που αναμένονται στα επαγγελματικά σου μέσα στην εβδομάδα. Καλό θα ήταν να μην προχωρήσεις τώρα σε νέα ξεκινήματα ή αλλαγές, καθώς αυτήν τη στιγμή δεν έχεις την καθαρή σκέψη που χρειάζεσαι για αυτά. Διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να υπάρξουν αρνητικά αποτελέσματα. Η οικονομική σου διαχείριση απαιτεί φειδώ δεδομένου ότι αυξάνονται τα έξοδά σου σε αντίθεση με τα έσοδα που παρουσιάζουν σταθερότητα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή απαιτεί ψυχραιμία. Πρέπει να είσαι υπομονετική και επίμονη για να αντιμετωπίσεις πρόσωπα που είναι πιθανό να σε προκαλέσουν. Καλό θα ήταν να αποφύγεις κατά πρόσωπο σύγκρουση μαζί τους. Επίσης, καλό θα ήταν να μην μοιραστείς τις βλέψεις σου με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καλά. Ενδεχομένως, να λειτουργήσουν ως τροχοπέδη σε αυτά. Σε όλα αυτά, ο σύντροφός σου θα αποτελέσει στήριγμα και η προσωπική σας ζωή δεν θα αναστατωθεί αν φροντίσεις και εσύ να κρατήσεις τα προβλήματα της δουλειάς εκτός οικογενειακής εστίας.

Αισθηματικές
Πρέπει να δείξεις αυτοέλεγχο και να διαχειριστείς σωστά το χρόνο και τα συναισθήματά σου. Την περίοδο αυτή η εσωτερική πίεση και το στρες είναι έντονα και προκειμένου να αποφύγεις προβλήματα με το σύντροφό σου καλό είναι να συζητήσεις μαζί του. Θα διαπιστώσεις ότι η δική του στάση θα σε βοηθήσει πολύ. Αν είσαι single, θα σε προσεγγίσουν άτομα με γοητευτικό τρόπο που θα σε ενθουσιάσει. Το τέλος της εβδομάδας άλλωστε ενδείκνυται για τέτοιες προσεγγίσεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου προχωρούν πολύ καλά και τα καινούρια ξεκινήματά σου θα αποδώσουν πολύ καλά προωθώντας τα σχέδιά σου. Ωστόσο, πρέπει να σκεφτείς καλά πριν κάνεις νέες συμφωνίες και γενικότερα μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Το ίδιο ισχύει και για τα οικονομικά σου. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να σκεφτείς καλά και αναλυτικά νέες ιδέες μιας και φαίνεται να έχεις καθαρή σκέψη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Από αυτήν την εβδομάδα, φαίνεται ότι τα πράγματα βελτιώνονται αρκεί βέβαια και εσύ να πράξεις αναλόγως. Διαφορετικά δεν μπορεί να εγγυηθεί κανείς την εργασιακή σου σταθερότητα. Σκέψου με αισιοδοξία και δημιουργικότητα και στρώσε το έδαφος ώστε να κερδίσεις και πάλι την εμπιστοσύνη από το εργασιακό σου περιβάλλον. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να εργαστείς με ζήλο και συγκέντρωση, αγνοώντας τις όποιες εξωτερικές παρεμβολές. Ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, εμπιστεύσου το ένστικτό σου και προχώρησε σε ουσιαστική συζήτηση με το σύντροφό σου. Είναι καιρός να ξεκαθαρίσετε που οδηγείται αυτή η σχέση και αν μπορείτε να έχετε κοινό μέλλον.

Αισθηματικές
Η περίοδος αυτή απαιτεί ψυχραιμία στα αισθηματικά, καθώς δεν θα λείψουν οι εντάσεις που αν δεν τις διαχειριστείς σωστά μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και στη διάλυση της σχέσης. Καλό είναι να προσέξεις τα λεγόμενά σου και να μην ξεφύγεις τον ορίων του συντρόφου σου. Αν είσαι single, η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να περάσεις καλά με πρόσωπα του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντος. Θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να νιώσεις ήρεμα.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα κυλούν καλά και σύμφωνα με τα σχέδιά σου. Μάλιστα θα δεχθείς βοήθεια από συνάδελφο που μέχρι τώρα δεν θεωρούσες ότι θα μπορούσε να συνεργαστεί μαζί σου. Καλό είναι να του δείξεις με τη σειρά σου την εκτίμηση της κίνησής του. Φρόντισε να προχωράς σε κινήσεις, αφού πρώτα σκεφτείς ώριμα διαφορετικά οι κινήσεις πανικού μπορεί να σου προκαλέσουν προβλήματα. Προσοχή απαιτείται και στα οικονομικά σου περιορίζοντας τα αλόγιστα έξοδα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή απαιτεί προσοχή σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο σε αντίθεση με τα συναισθηματικά που φαίνεται να ωφελούνται λίγο παραπάνω. Για την ακρίβεια πρέπει να δώσεις προσοχή σε συναλλαγές, επενδύσεις και αγορές. Επίσης, πρέπει να διαχειριστείς τα χρέη σου και να ελέγξεις τα αυξημένα έξοδα. Στο επαγγελματικό περιβάλλον φαίνεται πως υπάρχει η διάθεση από συγκεκριμένα άτομα να σε βλάψουν παρασκηνιακά. Από την άλλη στα αισθηματικά, το ένστικτό σου σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις προβλήματα και παρεξηγήσεις με το σύντροφό σου. Αν πάλι είσαι single, μην αποτρέψεις ένα φιλικό σου πρόσωπο να εκδηλώσει τα κρυμμένα του συναισθήματα.

Αισθηματικές
Από το ξεκίνημα της εβδομάδας θα φανεί η εύνοια στα αισθηματικά σου και η ερωτική διάθεση θα είναι έκδηλη στη σχέση σου. Νιώσε ελεύθερη να εκφραστείς, χωρίς δεύτερες σκέψεις και άγχος. Νιώσε τον ερωτισμό που υπάρχει στην ατμόσφαιρα και άφησε κατά μέρος τα μικροπροβλήματα. Αν είσαι single, είναι η ευκαιρία σου να επωφεληθείς της κοινωνικότητάς σου και να γνωρίσεις νέα πρόσωπα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα δεις ότι τα σχέδιά σου εξελίσσονται όπως περίμενες, γεγονός που θα σε κάνει να χαρείς. Όμως μην ξεχνάς ότι πρέπει να συνεχίσεις την εντατική δουλειά προκειμένου να απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Σκέψου καλά πριν πάρεις κάποιο οικονομικό ρίσκο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις την αίσθηση ότι ο κόσμος σου ανήκει και μπορείς να καταφέρεις ό,τι σκεφτείς. Όμως, αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος κατευθύνσεις και αποφάσεις που μάλλον δεν θα σου βγουν σε καλό. Καλό είναι, λοιπόν, να σκεφτείς με σύνεση και να συνυπολογίσεις την άποψη των ανθρώπων εκείνων που σε νοιάζονται και θέλουν το καλό σου. Θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις τα πόδια σου στη γη. Το ίδιο συνετή θα πρέπει να φανείς και με τα οικονομικά σου. Πρέπει να χαλιναγωγήσεις την τάση σου να ξοδέψεις και ειδικά σε πράγματα που φαίνονται ευκαιρίες. Στα προσωπικά σου νιώθεις ολοκληρωμένη και αυτό οφείλεται σε ένα πρόσωπο που είναι κοντά σου, είτε αυτό είναι ο σύντροφός σου, είτε κάποιο πρόσωπο που θέλει να έρθει κοντά σου.

Αισθηματικές
Ο ερωτισμός σου επηρεάζει τη σχέση σου με αποτέλεσμα το κλίμα με το ταίρι σου να είναι πολύ καλό. Αυτό θα σε βοηθήσει να αφήσεις στην άκρη τις σκοτούρες και να απολαύσεις το παρόν. Ειδικά το Σαββατοκύριακο θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις όμορφα και μάλιστα μέσα στο σπίτι. Αν είσαι single, απόλαυσε την παρέα των δικών σου προσώπων και σε καμιά περίπτωση μην δώσεις χώρο σε γνωριμίες που βλέπεις ότι δεν σε ικανοποιούν.

Επαγγελματικές
Η περίοδος αυτή ενδείκνυται για ριζικές αλλαγές στον εργασιακό σου χώρο. Γεγονός που πρέπει να το αντιμετωπίσεις με ενέργεια και χωρίς πίεση αν και οι απαιτήσεις θα είναι αρκετές. Έχε υπόψη σου ότι όλα αυτά θα οδηγήσουν σε ωφέλιμες για εσένα καταστάσεις. Από την άλλη αφιέρωσε λίγο χρόνο και ενέργεια στα οικονομικά σου για τα οποία, το τελευταίο διάστημα, έχεις χάσε τον έλεγχο. Τώρα έχεις την ευκαιρία να τα συμμαζέψεις.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Το αλάνθαστο ένστικτό σου και ο άψογος προγραμματισμός θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση αυτήν την εβδομάδα. Οι μέρες αυτές αποκαλύπτουν παρασκηνιακές ενέργειες στο χώρο της δουλειάς σου που σε κάνουν να νιώσεις άβολα. Φρόντισε να μείνεις πιστή στους στόχους σου και στο πρόγραμμά σου ακόμη και αν δεν μπορείς να καταλάβεις τι οδηγεί κάποια άτομα στην εργασία σου σε πράξεις που μόνο να σε ενοχλήσουν μπορούν. Το ένστικτό σου θα σου δώσει τη δύναμη να παραμείνεις συνετή και να δικαιολογήσεις όσα συμβαίνουν στο περιβάλλον σου. Η συναισθηματική σου ζωή θα είναι πλούσια και έντονη δίνοντάς σου την αίσθηση ότι κρατάς το μαγικό ραβδί στον έρωτα. Οι επιθυμίες σου με ένα μαγικό τρόπο υλοποιούνται και αυτό δεν ισχύει μόνο για τις δεσμευμένες. Αν είσαι single, η λάμψη και η γοητεία σου θα σου χαρίσουν νέες εμπειρίες.

Αισθηματικές
Ο σύντροφός σου δείχνει την ανασφάλειά του και εσύ καλείσαι να του δείξεις τα συναισθήματά σου και να τον καθησυχάσεις. Μην αγνοήσεις αυτήν του τη στάση καθώς η κατάσταση θα οδηγηθεί σε μονοπάτια χωρίς επιστροφή. Δείξε του απλόχερα την αγάπη σου. Αν είσαι single, καλό είναι να ηρεμήσεις, να μην σε παίρνει από κάτω... και τα καλύτερα έπονται και μάλιστα σύντομα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου αν και παρουσιάζονται εμπόδια, καταφέρνεις να τα ξεπεράσεις μέσα από τη συνεργασία. Οι επόμενες μέρες θα είναι ευνοϊκές για νέα ξεκινήματα που φαίνεται να έχουν τους καλύτερους οιωνούς και ωφέλιμα για εσένα αποτελέσματα. Στα οικονομικά σου μόνο η λογική σου σκέψη θα σε οδηγήσει εκεί που επιθυμείς. Οι περίοδος δεν ευνοεί βιαστικές αποφάσεις ή συμβόλαια. Καλό θα ήταν να παραταθούν σε μελλοντικό χρόνο.

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!