GOSSIP

Kim & Kanye West έχουν επέτειο και γέμισαν το σπίτι... κουνουπίδια! [βίντεο]

Παρά τις φήμες για χωρισμό, η Kim Kardashian και ο Kanye West παραμένουν παντρεμένοι και μάλιστα αυτές τις μέρες γιόρτασαν την 3η επέτειο του γάμου τους.

Και η Kim Kardashian φρόντισε να δείξει στους φαν της πως ο σύζυγός της και διάσημος ράπερ συνεχίζει να τη λατρεύει και να την κακομαθαίνει και να της εκφράζει με κάθε τρόπο την αγάπη του.
Έτσι ανέβασε στα social media ένα βιντεάκι το οποίο δείχνει πως ο ρομαντικός Kanye πλημμύρισε το σπίτι τους στο Λος Άντζελες με λευκά άνθη (όμοια με αυτά που είχαν στον στολισμό στο γάμο τους) για να γιορτάσουν την επέτειό τους.


Μόνο που οι χρήστες του διαδικτύου μόλις είδαν το βίντεο, αμέσως συνειδητοποίησαν πως τα άνθη που έστειλε ο Kanye δεν θυμίζουν τόσο λουλούδια, όσο... κουνουπίδια και τα social media γέμισαν με χλευαστικά σχόλια σαν και αυτό.


 

Άλλοι πάλι σχολίασαν πως το βίντεο δείχνει σαν να έχει πιάσει γιγαντιαία μούχλα όλο το σπίτι και άλλοι πως οι ανθοδέσμες τους θυμίζουν μπάλες με χρησιμοποιημένα χαρτιά. 

Τέλος πάντων, όλα δείχνουν πως κανείς δεν ενθουσιάστηκε με το δώρο του Kanye, αλλά άρεσε στην Kim και αυτό έχει σημασία.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!