VIRAL

Αθλητές CrossFit πασχίζουν να μιμηθούν μια μπαλαρίνα [βίντεο]

Το CrossFit τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ένας από τους δημοφιλέστερους τρόπους άθλησης, αφού συνδυάζει πολλά είδη γυμναστικής (από την ενόργανη γυμναστική μέχρι την άρση βαρών, τον στίβο, την κωπηλασία κ.λπ.) με θεαματικά αποτελέσματα στη συνολική βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Μάλιστα οι αθλητές CrossFit καταφέρνουν να αποκτήσουν την αντοχή ενός μαραθωνοδρόμου, αλλά και τη δύναμη ενός body builder καθώς και εντυπωσιακή ευλυγισία, ισορροπία, συντονισμό, ταχύτητα κ.λπ. και θεωρούνται από τους πιο καλογυμνασμένους αθλητές.


Όμως το περιοδικό Self τόλμησε να τεστάρει τις δυνατότητες των καλογυμνασμένων αθλητών CrossFit και έβαλε μια ομάδα τέτοιων αθλητών να προσπαθεί να παρακολουθήσει την προπόνηση μιας μπαλαρίνας και συγκεκριμένα της Isabella Boylston, που είναι η διευθύντρια του ABT *American Ballet Theater) .

Η διάσημη μπαλαρίνα τους δείχνει τις απλές βασικές ασκήσεις που κάνει κάθε μπαλαρίνα. Και όπως θα δείτε σε αυτό το βίντεο οι αθλητές CrossFit μάλλον ζορίζονται στο να ακολουθήσουν την μπαλαρίνα η οποία αποδεικνύεται πως είναι η πιο δυνατή και καλογυμνασμένη από όλους.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!