GOSSIP

Δεν φαντάζεστε πόσο κοστίζει αυτό το σακάκι της Melania Trump

Αυτό το σακάκι που φόρεσε η Melania Trump στην επίσκεψή της στη Σικελία έχει προκαλέσει πλήθος σχολίων καθώς η τιμή του προκαλεί ίλιγγο!

Η Melania ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ στην αρχή δέχτηκε επιθέσεις από αρκετούς διάσημους σχεδιαστές που έφτασαν στο σημείο ακόμα και να αρνηθούν να τη ντύσουν λόγω των πολιτικών θέσεων του συζύγου της.
Όμως φαίνεται πως η Melania με το στυλ της έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις και ειδικά τώρα που συνόδεψε το σύζυγό της στη σύνοδο των G7 στη Σικελία, κατάφερε να επισκιάσει όλες τις άλλες Πρώτες Κυρίες.


Έτσι ο Stefano Gabbana έσπευσε μέσω του επίσημου προφίλ του στο Instagram να ανακοινώσει όλο καμάρι πως η Melania είχε επιλέξει ένα πανωφόρι του οίκου Dolce & Gabbana για την επίσκεψή της στο παλάτι Chierici όπου στεγάζεται το Δημαρχείο στην Κατάνια και να ευχαριστήσει την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ για την επιλογή της.


Μόνο που το συγκεκριμένο πανωφόρι κοστίζει 51.000 δολάρια!
Η εξωφρενική του τιμή προκάλεσε οργισμένα σχόλια στα social media όπου πολλοί έσπευσαν να θυμίσουν στην Melania πως το μέσο ετήσιο εισόδημα ενός αμερικανού πολίτη είναι 44,148 δολάρια και πως είναι πρόκληση να φοράει κάτι που κοστίζει περισσότερο (και μάλιστα κατά σχεδόν 7.000 δολάρια) από όσα βγάζει ένας πολίτης σε ένα χρόνο.


Θυμίζουμε πως στο παρελθόν δημόσιες εμφανίσεις τόσο της Hillary Clinton όσο και της Michelle Obama με πανάκριβα ρούχα είχαν προκαλέσει αντίστοιχα σχόλια αλλά καμία άλλη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ δεν είχε φορέσει ένα τόσο ακριβό ρούχο, αφού το πιο ακριβό που είχε φορέσει καθεμιά από τις δύο σύγχρονες Πρώτες Κυρίες άγγιζε τις 12.000 δολάρια.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!