GOSSIP

O Harry Styles μίλησε για την τραγωδία στο Μάντσεστερ [βίντεο]

O δημοφιλής τραγουδιστής και πρώην μέλος των One Direction κατάγεται και ο ίδιος από το Μάντσεστερ και δεν μπόρεσε να κρύψει τη θλίψη του για την πρόσφατη τραγωδία.

Ο Harry Styles βρίσκεται στο Μεξικό όπου χθες είχε προγραμματισμένη συναυλία για να παρουσιάσει και τα τραγούδια από το νέο του σόλο άλμπουμ.
Όμως το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ επηρέασε πολύ την ψυχολογία του Styles.


Ο διάσημος τραγουδιστής διέκοψε την συναυλία του και μίλησε για τα τραγικά γεγονότα που είχαν συμβεί στην πατρίδα του και ζήτησε από το κοινό την κατανόησή του, γιατί ενώ όπως είπε, είχε πάει με τη διάθεση να τους κάνει ένα μεγάλο σόου και να γιορτάσουν όλοι μαζί, μετά την τραγωδία δεν είχε διάθεση για γιορτινό κλίμα.


Έτσι τους είπε πως θα κάνει ένα ακουστικό σετ με σεβασμό στη μνήμη των θυμάτων και υποσχέθηκε στο κοινό πως εν καιρώ θα επιστρέψει στο Μεξικό και θα χαρίσει στους φαν του μια κανονική γιορτινή συναυλία.


Μεταξύ άλλων είπε πως ο ίδιος είχε πάει ως έφηβος στην πρώτη του συναυλία στο συγκεκριμένο συναυλιακό χώρο όπου έγινε η επίθεση και πως έχει πολλές μνήμες και από δικά του live εκεί και ζήτησε από το κοινό να επιλέγει πάντα την αγάπη και τους παρακάλεσε να κάνουν ένα λεπτό σιγή για τα θύματα της επίθεσης.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!