WOMEN'S GUIDE

True story: Αυτή η νύφη είχε για παράνυφους μόνο άνδρες [εικόνες]

Μια νεαρή κοπέλα που πρόσφατα παντρεύτηκε έχει τις πιο πρωτότυπες φωτογραφίες από την προετοιμασία της ως νύφη.

Η κοπέλα λέγεται Rebeca Sinohara και είναι μια 24χρονη κοπέλα από τη Βραζίλια, η οποία πρόσφατα ντύθηκε νυφούλα και οι φωτογραφίες της κάνουν το γύρο του κόσμου και εντυπωσιάζουν.

Η πρωτοτυπία στο γάμο της Rebeca βρίσκεται στο γεγονός πως μολονότι η ίδια γνωρίζει πολλά κορίτσια, οι καλύτεροί της φίλοι τα τελευταία χρόνια είναι όλοι τους άνδρες. 

Η ίδια εξηγεί πως ένας από τους λόγους που συμβαίνει αυτό, είναι γιατί στο τμήμα μηχανολογίας στο οποίο ήταν φοιτήτρια τα τελευταία χρόνια, υπήρχαν μόνο 4 κοπέλες και 56 αγόρια, οπότε λογικό ήταν να κάνει κυρίως κολλητή παρέα με κάποια αγόρια.

Έτσι όταν η ίδια αποφάσισε να παντρευτεί ζήτησε από τους 5 κολλητούς της να γίνουν... παράνυφοι στο γάμο της και αυτοί είπαν το ναι. Η όλη ιδέα ενθουσίασε και έναν επαγγελματία φωτογράφο που προσφέσθηκε να φωτογραφήσει την προετοιμασία της νύφης παρέα με τους κολλητούς της, όπου όλοι φορούν ασορτί σατέν ρομπίτσες, πίνουν mimosas και κάνουν περιποιήσεις προσώπου, μανικιούρ, πεντικιούρ και γενικά όλα όσα κάνει μια νύφη πριν το γάμο με τις φίλες της!

Η νύφη

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!