GOSSIP

H Nicole Kidman θύμιζε την Carrie Bradshaw στις Κάννες [εικόνες]

Η χθεσινή πρεμιέρα στο 70ο φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών, της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου "The Killing of a Sacred Deer" τα είχε όλα: λάμψη και έντονες αντιδράσεις από το κοινό.

Η πρωταγωνίστραια του φιλμ και χολιγουντιανή σταρ Nicole Kidman έκλεψε την παράσταση και στο κόκκινο χαλί (όπως ακριβώς είχε κάνει νωρίτερα την ίδια μέρα στο photocall της ταινίας) με μια ασπρόμαυρη φημιουργία με λευκή τούλινη φούστα, που πολύ σχολίασαν πως θύμιζε την Carrie Bradshaw του Sex & the City.

Ωστόσο το ίδιο το φιλμ του Λάνθιμου που συμμετέχει στο διαγωνιστικό μέρος του φετινού φεστιβάλ, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και φαίνεται πως διχάζει τους κριτικούς, καθώς μετά την ολοκλήρωση της προβολής ακούστηκαν τόσο χειροκροτήματα και μπράβο από το κοινό, όσο και γιουχαρίσματα. Μάλιστα το μεγαλύτερο χειροκρότημα απέσπασαν οι νεαροί ηθοποιοί του φιλμ, όπως ο 24χρονος Barry Keoghan, η 14χρονη Raffey Cassidy και ο μικρούλης Sunny Suljic και το χολιγουντιανό πρωταγωνιστικό δίδυμο των Nicole Kidman και Colin Farrell τους άφησε να το απολαύσουν.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!