GOOD LIFE

To Justice League αποκτά νέο σκηνοθέτη μετά από μια οικογενειακή τραγωδία

Μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες με υπερήρωες, το Justice League, αποκτά νέο σκηνοθέτη καθώς ο Zack Snyder βιώνει μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία.

Ο διάσημος σκηνοθέτης ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει να σκηνοθετεί το Justice League, καθώς καλείται να αντιμετωπίσει τον πόνο και το σοκ που προκάλεσε στον ίδιο και την οικογένειά του, η αυτοκτονία της κόρης του Autumn Snyder, η οποία αυτοκτόνησε υπό άγνωστες συνθήκες στις 20 Μαρτίου. O ίδιος ανακοίνωσε πως σταματά να εργάζεται για να στηρίξει τα παιδιά του και την οικογένειά του που βιώνει ένα απίστευτο δράμα.

Ο διάσημος σκηνοθέτης είχε αποκτήσει 8 παιδιά (4 με την πρώην σύζυγό του, μεταξύ των οποίων και η Autumn, πριν παντρευτεί είχε αποκτήσει δυο από μια άγνωστη γυναίκα την οποία δεν παντρεύτηκε ποτέ και υιοθέτησε δύο με τη νέα συζυγό του Deborah Snyder). 


Το φιλμ με πρωταγωνιστές σταρ όπως οι Ben Affleck, Gal Gadot, Jason Momoa and Ezra Miller, έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου του 2017 και σύμφωνα με τους παραγωγούς η πρεμιέρα θα γίνει κανονικά.

Ο Joss Whedon και ο Zack Snyder


Όπως ανακοινώθηκε το έργο του Zack Snyder θα καλύψει και θα συνεχίσει ο Joss Whedon.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Zack Snyder είχε συμβόλαιο να σκηνοθετήσει και το sequel του Justice League και συνολικά έχει 9 ταινίες στα σκαριά που όλες "παγώνουν".
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!