WOMEN'S GUIDE

Η Bobbi Brown Cosmetics τώρα έρχεται και στην Κύπρο [εικόνες]

Η  Bobbi Brown ανακοινώνει την έναρξη του πρώτου σημείου πώλησης στο κατάστημα Beauty Line στην οδό Στασικράτους στη Λευκωσία, σε ένα χώρο ο οποίος εκφράζει τη φιλοσοφία της μάρκας και την αισθητική της Νέας Υόρκης. 

Σε ένα ιδανικό χώρο στο κέντρο της πρωτεύουσας, στο κατάστημα Beauty Line, οι καταναλωτές θα μπορούν να ανακαλύψουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται από τους εμπειρογνώμονες της Bobbi Brown.

Η Bobbi Brown Cosmetics ιδρύθηκε το 1991 από την μακιγιέρ-επιχειρηματία Bobbi Brown και ξεκίνησε λανσάροντας 10 κραγιόν σε καφέ αποχρώσεις και μια απλή αποστολή: να ενισχύσει και όχι να καλύψει, την ατομική ομορφιά της κάθε γυναίκας. Επικεντρωμένη στην εξυπηρέτηση και στη διδασκαλία, η φιλοσοφία του Be Who You Are είναι να δώσει στις γυναίκες το σωστό μακιγιάζ, την αυτοπεποίθηση και τη γνώση που χρειάζονται, τόσο για να φαίνονται όσο και να αισθάνονται όσο καλύτερα γίνεται. Με αποχρώσεις, υφές και τεχνικές σχεδιασμένες για γυναίκες όλων των ηλικιών και εθνικοτήτων, η  Bobbi Brown Cosmetics προσφέρει έναν ολοκληρωμένο ορισμό ομορφιάς που ενδυναμώνει. Είναι απλό: να είσαι ο εαυτός σου.

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Η Bobbi Brown Cosmetics προσφέρει μια πλήρη γκάμα χρωμάτων για μακιγιάζ, πινέλα, αξεσουάρ, αρώματα και προϊόντα για περιποίηση της επιδερμίδας. Τα φημισμένα concealers, foundations και πούδρες  της μάρκας σε αποχρώσεις οι οποίες διορθώνουν τον τόνο του δέρματος ενώ ταυτόχρονα φαίνονται φυσικές είναι διαθέσιμα για όλους τους τόνους δέρματος. Τα χρώματα για τα μάτια, τα μάγουλα και τα χείλη είναι διαχρονικά και έχουν σχεδιαστεί για να είναι τόσο απαλά ή έντονα, όσο εσείς επιθυμείτε. Τα πινέλα για μακιγιάζ και τα εργαλεία είναι υψηλής επαγγελματικής ποιότητας. Κάθε πινέλο είναι χειροποίητο και έχει σχεδιαστεί με την απαραίτητη πυκνότητα τριχών σε ειδικό σχήμα για ακριβή εφαρμογή. Συνδυάζοντας τα φυσικά αιθέρια έλαια με σύγχρονες τεχνολογίες συστατικών, η συλλογή προϊόντων της μάρκας για  περιποίηση της επιδερμίδας, βοηθούν στην προετοιμασία του δέρματος για ένα άψογο μακιγιάζ.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η διδασκαλία αποτελεί βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας της μάρκας. Εμπνευσμένη από τον τρόπο με τον οποίο οι γυναίκες σκέφτονται και μιλούν για το μακιγιάζ, το ολοκληρωμένο και επιμελές μενού μας με τα  How-To’s, συμπεριλαμβάνει  όλες τις τεχνικές εφαρμογής και τα θέματα ομορφιάς για τα οποία οι γυναίκες ζητούν συχνά να μάθουν. Από το πώς να φαινόμαστε λιγότερο κουρασμένες μέχρι το πώς να αποκτήσουμε την απόλυτη glam εμφάνιση. Τα How-To’s είναι απλά, πραγματικά και προσιτά. Διδάσκονται από έμπειρους, επαγγελματίες Makeup Artists εκπαιδευμένους στη Bobbi Brown. Τα How-To’s αρχίζουν  με μια χαλαρή συζήτηση για το τι θέλει να μάθει ο πελάτης. Το μήκος και το εύρος των How-To’s, είναι προσαρμοσμένο στον τρόπο ζωής, το πρόγραμμα και τα ενδιαφέροντα της κάθε γυναίκας. Στο τέλος του κάθε How To, ο Makeup Artist παρέχει ένα εξατομικευμένο Face Chart και Tip Card για να βοηθήσει τις γυναίκες να αναδημιουργήσουν με σιγουριά το look στο σπίτι.

Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η καθαρή, σύγχρονη αισθητική της μάρκας αντανακλάτε στις αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες όπως οι βιομηχανικές ντουλάπες κατασκευασμένες από χάλυβα και μάρμαρο Carrara ή την αφθονία φυσικού φωτός όπως σε μια κομψή σοφίτα στο SoHo.  Στην καρδιά και στο κέντρο του χώρου υπάρχει ένα κοινόχρηστο τραπέζι για καλλιτεχνική δημιουργία, το οποίο δημιουργεί ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον για την καταναλώτρια και τις φίλες της, όπου μπορούν να δοκιμάσουν άνετα τα προϊόντα ή, αν το επιλέξουν, να πάρουν τη βοήθεια ενός καλλιτέχνη μακιγιέρ

BOBBI BROWN COSMETICS

Η Bobbi Brown Cosmetics είναι μια παγκόσμια μάρκα ομορφιάς με κύρος, η οποία ενδυναμώνει τις γυναίκες και τους προσφέρει τη δυνατότητα να αγκαλιάσουν και να ενισχύσουν την ατομική τους ομορφιά. Ιδρύθηκε το 1991 από την Makeup Artist-επιχειρηματία Bobbi Brown και προσφέρει προϊόντα που κολακεύουν τις γυναίκες ανά το παγκόσμιο, δημιουργημένα με ασυμβίβαστη ποιότητα και μια διαίσθηση για το τι επιθυμεί η κάθε γυναίκα: να φαίνετε και να αισθάνεται ο εαυτός της, αλλά πιο όμορφη και με περισσότερη σιγουριά.

Σήμερα, η Bobbi Brown Cosmetics είναι μια παγκόσμια μάρκα με παρουσία σε περισσότερες από 73 χώρες και 100 ανεξάρτητα καταστήματα. Τα προϊόντα μακιγιάζ, τα αρώματα και τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος της μάρκας, είναι πολυπόθητα από παγκοσμίου φήμης Makeup Artists, διασημότητες και στυλίστες που εκτιμούν τη μοναδική προσέγγιση που έχει  η μάρκα προς την ομορφιά και την ικανότητα να μεταφράζει τις τελευταίες τάσεις σε πραγματικές εμφανίσεις τις οποίες κάθε γυναίκα μπορεί κάποιος να εφαρμόσει.

Καθώς η Bobbi Brown Cosmetics συνεχίζει να αναπτύσσεται παγκοσμίως, το μήνυμα της μάρκας παραμένει το ίδιο σήμερα όπως και όταν κυκλοφόρησε το 1991. Το μυστικό της ομορφιάς είναι απλό: Να είσαι ο εαυτός σου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!