GOSSIP

H Miley Cyrus δάκρυσε τραγουδώντας live το Malibu [βίντεο]

Την πρώτη της live εκτέλεση του νέου της τραγουδιού Malibu έκανε η Miley Cyrus στη χθεσινή λαμπερή τελετή απονομής των μουσικών βραβείων Billboard.

H Μiley ανέβηκε στη σκηνή του T Mobile arena στο Λας Βέγκας ντυμένη με country στυλ, φορώντας ένα λευκό, κοντό τοπ και σορτσάκι και καουμπόικο καπέλο και έκανε μια εντυπωσιακή ερμηνεία της νέας της μπαλάντας. Μάλιστα όταν ολοκλήρωσε την ερμηνεία της έμοιζε εμφανέστατα συγκινημένη και μετά βίας έκρυβε τα δάκρυά της.


Πάντως η οικογένειά της και συγκεκριμένα ο μπαμπάς της και διάσημος μουσικός Billy Ray μαζί με την αδελφή της Noah, παρουσίασαν με καμάρι την ερμηνεία της Miley και με ακόμα μεγαλύτερο καμάρι είπαν πως επιτέλους η Miley φόρεσε κάτι στα Billboard (έστω και σορτσάκι), αφού εδώ και χρόνια η Miley στον συγκεκριμένο θεσμό βραβείων έκανε μερικές από τις πιο σέξι και extreme εμφανίσεις της. 


Όμως τώρα τα πράγματα άλλαξαν και η Miley προσπαθεί να μας δείξει πως έχει κάνει στροφή στη ζωή της και είναι πλέον ευτυχισμένη και ήρεμη μαζί με τον Liam Hemsworth στον οποίο και αφιέρωσε το Malibu.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!