MEN'S GUIDE

O Charlie Hunnam εξηγεί πώς "έχτισε" αυτό το κορμί

Στα 37 του χρόνια ο Βρετανός ηθοποιός Charlie Hunnam, πρωταγωνιστεί στο νέο φιλμ του Guy Ritchie, " Βασιλιάς Αρθούρος: Ο θρύλος του σπαθιού" και για μια ακόμη φορά εντυπωσιάζει με το ρωμαλαίο κορμί που έχει αποκτήσει.

Και μπορεί το φιλμ να πηγαίνει καλά εισπρακτικά και να συγκεντρώνει μέτριες κριτικές, αλλά ο Cahrlie δέχεται συγχαρητήρια για το πόσο fit έχει γίνει.


Και η αλήθεια είναι πως ο διάσημος ηθοποιός έχει πραγματικά μεταμορφώθεί τα τελευταία χρόνια και έχει αφοσιωθεί στο να αποκτήσει ένα καλογυμνασμένο κορμί.
Ήδη από το Sons of Anarchy ήταν ορατή η βελτίωση στη μυική του δύναμη και τώρα στο νέο φιλμ το κορμί του είναι ακόμη πιο άρτιο.


Ο ίδιος ισχυρίζεται πως κατάφερε να προσθέσει 11 με 13 κιλά μυικής μάζας στο κορμί του, χωρίς να σηκώσει ούτε ένα βαράκι και χωρίς να χρειαστεί να κάτσει κάτω από τη μπάρα ούτε ένα λεπτό.

Και όλα αυτά τα πέτυχε μέσα σε διάστημα δύο μήνών πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του φιλμ. Μάλιστα λέει πως ακόμα και ο Guy Ritchie ανησυχούσε πως δε θα τα κατάφερνε να χτίσει το κορμί που απαιτούσε ο ρόλος.


Ο ίδιος πάντως εξηγεί πως κατάφερε τελικά να αποκτήσει αυτό το κορμί χωρίς καθόλου βάρη: "Το πέτυχα σηκώνοντας αποκλειστικά και μόνο το βάρος του σώματός μου. Έπαιζα μποξ και έκανα καθημερινά εκατοντάδες και μερικές φορές χιλιάδες push ups, καθίσματα, πηδήματα" λέει ο Charlie.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!