GOOD LIFE

To Mamma Mia επιστρέφει στο σινεμά

To 2008 η κινηματογραφική μεταφορά του  γνωστού μιούζικαλ Mamma Mia με τα τραγούδια των ABBA έσπασε ταμεία και διαφήμισε τις ομορφιές των ελληνικών νησιών σε όλο τον κόσμο.

Τα κέρδη του φιλμ στο παγκόσμιο box office τότε είχαν αγγίξει τα 600 εκατομμύρια δολάρια, οπότε ήταν πολύ λογικό οι παραγωγοί να σκέφτηκαν να επαναλάβουν το όλο έγχείρημα.


Την είδηση επιβεβαιώνει και η ίδια η Meryl Streep η οποία δήλωσε πως συζητά το ενδεχόμενο να συμμετέχει στο νέο φιλμ, που θα φέρει τον "εύστοχο" τίτλο  Mamma Mia: Here We Go Again.

Σε ανάλογες συζητήσεις βρίσκονται και οι Pierce Brosnan και Colin Firth, ενώ τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Ol Parker (ο δημιουργός του The Best Exotic Marigold Hotel) και φυσικά και τα μέλη των ABBA, οι  Benny Andersson και Björn Ulvaeus, θα συμμετάσχουν στη νέα ταινία και υπόσχονται και κάποια νέα τραγούδια.

Το νέο Mamma Mia φιλμ έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 20 Ιουλίου 2018 (10 χρόνια μετά το πρώτο φιλμ) και θα είναι στην ουσία ένα φιλμ που θα αφηγείται την ιστορία της διάσημης μαμάς και στα νιάτα της πριν τα όσα είδαμε στην πρώτη ταινία και μετά το γάμο της και ήδη οι παραγωγοί μας υπόσχονται νέα πλάνα από το νησί "Kalokairi" οπότε είναι πολύ πιθανό τα γυρίσματα να γίνουν ξανά στην Ελλάδα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!