ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 22 έως 29 Μαΐου 2017

Μία έντονη εβδομάδα θα είναι αυτή με αντιπαραθέσεις αλλά και δυνατές ερωτικές συγκινήσεις.

ΚΡΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να ασχοληθείς με τις βαθύτερες ανάγκες σου που έχεις αφήσει λίγο στην άκρη και εξακολουθούν και ολοένα σε παιδεύουν. Θα υπάρξουν κάποιες έντονες συναισθηματικές αναμοχλεύσεις για τις οποίες θα ευθύνονται κυρίως τρίτα πρόσωπα και οι συμπεριφορές τους αλλά παράλληλα και κάποια έκτακτα γεγονότα που διαφοροποιούν την καθημερινότητά σου χωρίς να μπορείς εσύ να επέμβεις τουλάχιστον άμεσα. Την Πέμπτη που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους αξιοποίησε τις επικοινωνιακές σου δυνατότητες, κάνε τις δέουσες υποχωρήσεις, προσπάθησε να είσαι σαφής σε συζητήσεις εμπορικές, οικονομικές ή πρακτικές και μην ανοίγεσαι περισσότερο από όσο σου επιτρέπουν οι καταστάσεις και τα οικονομικά σου δεδομένα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου να περιμένεις ευχάριστες εξελίξεις. Αν έχεις σταθερό δεσμό, το ερωτικό κλίμα στη σχέση σου θα εκτοξευθεί στα ύψη. Αν είσαι single, αναθεώρησε τη συμπεριφορά σου, γιατί με τον Άρη να παραμένει στους Διδύμους, η μοίρα θα σε ενώσει με άτομο που σε συνδέουν πολλά, επιφυλάσσοντας τα καλύτερα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα πρέπει να είσαι προσεχτικός και να δουλέψεις σκληρά ώστε να τα καταφέρεις. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου διευκολύνεται σημαντικά, κι αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να μπορέσεις με μεγαλύτερη ευκολία να λύσεις ζητήματα που σε ταλανίζουν και θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου ζητήματα είναι σε κρίσιμη φάση, οπότε μην παρασύρεσαι σε επιπλέον έξοδα που θα επιδεινώσουν την κατάσταση.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Έντονη θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσένα, με πολλές αντιπαραθέσεις αλλά και δυνατές ερωτικές συγκινήσεις. Παρόλα αυτά είναι ακατάλληλη εποχή για αποφάσεις που θα σε δέσμευαν σε νέες ιστορίες αγάπης ενώ κάτι τέτοιο προτείνεται για εσένα στο τέλος του μήνα. Την Πέμπτη που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στους Διδύμους απόλαυσε τα καλά που μπορεί να σου δώσει η ζωή και μείνε λίγο αποστασιοποιημένη από καταστάσεις έντασης, εριστικών προθέσεων ή εμπλοκής σε προβλήματα τρίτων.

Αισθηματικές
Η δυναμική διάθεση που θα σου χαρίσει ο η Σελήνη στο ζώδιό σου την Τρίτη και την Τετάρτη, θα σου δώσει την απαραίτητη ώθηση να βρεις τις πολυπόθητες λύσεις που ψάχνεις για τα ερωτικά σου ζητήματα. Βρες περισσότερο χρόνο για το ταίρι σου, άφησε το ρομαντισμό που κρύβεις μέσα σου να εκδηλωθεί και απογειωθείτε στον έβδομο ουρανό. Αν από την άλλη δεν έχεις βρει το έτερον σου ήμισυ, θα πρέπει να καταλάβεις ότι το πρόβλημα ξεκινάει από εσένα. Ψάξε τι κάνεις λάθος, υιοθέτησε άλλη συμπεριφορά και τακτική και θα δεις πως σύντομα τα γεγονότα θα σε επιβεβαιώσουν.

Επαγγελματικές
Τον τελευταίο καιρό σου ασκούνται αρκετές πιέσεις στον επαγγελματικό σου τομέα. Θα πρέπει να λειτουργήσεις πιο δυναμικά αν θέλεις να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου. Κρατώντας πάντα ένα μέτρο, περιόρισε το στρες και την απελπισία που σου προκαλούν οι καταστάσεις και φτιάξε ένα λειτουργικό και αποτελεσματικό πλάνο. Με τον Άρη να κινείται στους Διδύμους σου παρουσιάζονται εκείνες οι ευκαιρίες που αναζητούσες καιρό τώρα για να εξασφαλίσεις το μέλλον της δουλειάς σου και να νιώθεις πιο σίγουρη και ασφαλής. Οικονομικά, απόφυγε ανοίγματα και αγορές που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση και θα σε βγάλουν εντελώς έξω από το πρόγραμμά σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κουραστική αλλά παράλληλα δημιουργική θα είναι αυτή η εβδομάδα, ιδίως για τα επαγγελματικά σου. Αντιθέσεις στη συναισθηματική σου ζωή δεν θα λείψουν αλλά με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να περάσεις τα μηνύματα που θέλεις εκεί που θέλεις. Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και προσγειωμένη. Διατήρησε όμως διπλωματική συμπεριφορά αποφεύγοντας να θίξεις κακώς κείμενα στην πλευρά των άλλων. Στον επαγγελματικό τομέα ό,τι κι αν μεσολαβήσει δεν μπορεί να φρενάρει μία πρόοδο που εξελίσσεται.

Αισθηματικές
Τα ερωτικά σου χρειάζονται την προσοχή σου καθώς με όλες τις ασχολίες που έχεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου τα έχεις παραμελήσει λίγο. Για να παίρνεις αυτό που θέλεις από τη σχέση σου και να μην υπάρχουν διαφωνίες, φρόντισε να είσαι πιο διαλλακτική και διπλωμάτης σε κουβέντες που θα κάνεις με το ταίρι σου. Αναβάθμισε τη σχέση σου αποβάλλοντας δισταγμούς και εγωιστικές τάσεις. Αν είσαι single, δραστηριοποιήσου και τόλμησε να κυνηγήσεις χωρίς φόβο αυτόν που θέλεις.

Επαγγελματικές
Να περιμένεις ευχάριστες εξελίξεις στον επαγγελματικό σου τομέα καθώς οι νέες προοπτικές στο χώρο της εργασίας σου θα είναι πολλές και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και κερδοφόρες. Στα οικονομικά σου, πρέπει υιοθετήσεις πρόγραμμα και να κινείσαι με μέτρο, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι αντιδράσεις σου μέχρι τώρα ήταν υπερβολικές. Από εδώ και πέρα όμως, στο μόνο τομέα που θα χρειαστεί να κάνεις την υπέρβαση είναι στον κοινωνικό και τον επαγγελματικό. Εκεί δεν θα σκεφτείς τι χρειάζεται να κάνεις γιατί θα λειτουργήσεις αυθόρμητα, όμως θα ακολουθήσεις όλους τους όρους και τους κανόνες. Το ότι θα αλλάξεις την εμφάνισή σου και γενικά την εικόνα σου, θα σε βοηθήσει να βάλεις τη δική σου σφραγίδα και θα σε κάνει να φανείς περισσότερο. Η σχέση σου με τα άτομα που θέλεις να βελτιώσεις θα σε καθορίσει γιατί με τις επιρροές που θα δεχτείς από τη Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα την Πέμπτη στους Διδύμους θα σε υποχρεώσει να κινηθείς δυναμικά και συγκρατημένα, που όμως θα σου βγει σε καλό.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου πρέπει να βρεις τον απαραίτητο χρόνο να διαθέσεις στο σύντροφό σου και να κάνετε πράγματα μαζί. Επέλεξε να μην κολλάς στα αρνητικά της σχέσης σου αλλά να επικεντρωθείς στα θετικά της ώστε να περάσεις όμορφα με το σύντροφό σου. Αν είσαι single, πρέπει να καταλάβεις ότι με την εσωστρέφεια δεν θα αλλάξεις τίποτα. Διόρθωσε τη συμπεριφορά σου και γίνε πιο προσιτή. Αυτό σε συνδυασμό με τον Άρη που κινείται στους Διδύμους ίσως φέρει στο δρόμο σου τον έρωτα που τόσο καιρό αναμένεις.

Επαγγελματικές
Σήμερα πολύ σημαντικές συζητήσεις θα λάβουν χώρα στον επαγγελματικό τομέα. Τόλμησε να πάρεις ρίσκα, καθώς έχεις την τύχη με το μέρος σου, ώστε να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Άτομα που έχεις δίπλα σου και στα οποία βασίζεσαι, θα σε στηρίξουν και θα συμβάλλουν σημαντικά στο να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Έτσι, θα μπορέσεις να χαλαρώσεις για λίγο.

 

ΛΕΩΝ
Ενώ έχεις ευελιξία και προσπαθείς για το καλύτερο, δεν μπορείς να κάνεις καμία υποχώρηση. Δείχνεις ένα πρόσωπο απόλυτο και δεν δέχεσαι παρεμβάσεις ή υποδείξεις για το σωστό ή το λάθος από κανέναν. Σε πιθανή διένεξη για κάποια βασικά θέματα θα συνεχίσεις να έχεις την ίδια στάση και δεν θα κάνεις πίσω στις απόψεις σου, κυρίως αν πιστεύεις ότι έχεις δίκιο. Μερικές φορές δεν χρειάζεται να νιώθεις ότι πρέπει να αγωνιστείς περισσότερο για να καταφέρεις πράγματα, γιατί υπερβάλλεις και δεν μπορείς να ευχαριστηθείς ό,τι ζεις. Το να βρεθείς με πολύ κόσμο και να γίνεις ισότιμο μέλος μιας ομάδας ή παρέας, σου είναι δύσκολο γιατί εσύ πρώτα διαχωρίζεις τον εαυτό σου και απαιτείς αναγνώριση με το "καλημέρα", ίσως γιατί έτσι καλύπτεις κάποιες ανασφάλειές σου.

Αισθηματικές
Λίγο πιεσμένος θα είναι ο ερωτικός σου τομέας με αρκετές εντάσεις και γκρίνιες. Προσπάθησε να στηρίζεις το ταίρι σου και μην αμελείς τις ανάγκες του. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να επέλθει ηρεμία μεταξύ σας. Αν είσαι single, βγες από το σπίτι σου και φρόντισε να διασκεδάσεις παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Αντί να παραπονιέσαι, εκμεταλλεύσου την ανεξαρτησία σου κάνοντας ό, τι θέλεις, αφού δεν έχεις να δώσεις λόγο πουθενά. Ο Άρης που παραμένει στους Διδύμους ευνοεί συναναστροφές και ευχάριστες στιγμές με καινούριους ανθρώπους.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και με δυναμισμό κάνε πραγματικότητα ό, τι βάλεις στο μυαλό σου. Ξέρεις πως έχεις τη δυνατότητα να εκπληρώσεις επιτυχώς κάθε σου σχέδιο, αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό σου και να ακολουθείς ένα πλάνο. Μην επαναπαύεσαι στιγμή, ψάχνοντας διαρκώς εναλλακτικές οδούς σε περίπτωση που συναντήσεις κάποιο εμπόδιο στο δρόμο σου. Τα οικονομικά σου προστάζουν προσοχή, καθώς αν κάνεις ανοίγματα θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις κάνει τις προσπάθειές σου και το στοίχημα το έχεις κερδίσει, για αυτό όσο παραμένεις διαλλακτική και συνεργάσιμη, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις. Το θετικό είναι ότι πλέον με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Πέμπτη στους φιλικούς σου Διδύμους τα σχέδια και οι ιδέες σου θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Το ότι θα είσαι με πολύ κόσμο και θα έρχεσαι σε επαφή, ακόμα και με άτομα που δεν συμφωνείς μαζί τους, θα σου δώσει επιπλέον γνώσεις πάνω σε θέματα της δουλειάς σου και έτσι θα βαδίζεις πιο άνετα. Μπορεί να διχαστείς από διάφορες συζητήσεις και να θέλεις να ακολουθήσεις πολλούς δρόμους, αλλά τουλάχιστον επικοινωνείς και δεν θα βγεις από το παιχνίδι. Πιθανόν το νευρικό σου σύστημα να μην είναι και στα καλύτερά του γιατί θα έχεις πολλά να κάνεις και θα φορτωθείς αρκετά.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θέλει προσοχή καθώς όλα μοιάζουν να βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί. Λόγω της έντασης που αισθάνεσαι και των ανασφαλειών που σε διακατέχουν υπάρχει περίπτωση να πεις λόγια που δεν πρέπει και δεν εννοείς στο σύντροφό σου. Μείνε μακριά από διαπληκτισμούς και ατέρμονες συζητήσεις. Συζητήστε ώριμα και με ψυχραιμία για να βρείτε από κοινού τις χρυσές τομές που ψάχνετε, ώστε να είστε και οι δύο ικανοποιημένοι. Αν είσαι single, μην περιμένεις να σου έρθουν όλα στο πιάτο. Άλλαξε τακτική, βγες εκεί έξω δυναμικά και διεκδίκησε αυτό που θέλεις.

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αναμένεται να είναι αρκετά πιεσμένη από ζητήματα που θα έρθουν στο προσκήνιο. Απομονώσου λίγο για να συζητήσεις με τον εαυτό σου και να δεις τι είναι αυτό που θέλεις στη ζωή σου, τι σου λείπει και τι ζητάς. Παλιότερα θέματα δεν θα πρέπει να σε πτοήσουν και να χαλάσουν τη διάθεσή σου. Πάτα γερά στα πόδια σου για να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Όσον αφορά στα οικονομικά σου καλά θα κάνεις να μείνεις στάσιμη και να αφήσεις τα πράγματα ως έχουν.

 

ΖΥΓΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Πέμπτη στους Διδύμους υπάρχει μια καλή εξέλιξη των πραγμάτων και αυτό σου δίνει δυνατότητες ανάπτυξης. Εκεί που νόμιζες ότι σε μια συνεργασία τα πάντα είχαν τελειώσει, τώρα τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο και σου δίνουν τεράστια θέληση για να πετύχεις. Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίζεις εύκολα κάποια πράγματα, απλά και μόνο με την επικοινωνία και την επαφή κι αυτό σου αναπτερώνει το ηθικό. Το οικονομικό με ένα συνεργάτη ή σύντροφο ή το θέμα ενός ακινήτου θα βγει και πάλι στην επιφάνεια και θα πρέπει να το διαχειριστείς όσο πιο διπλωματικά και ευέλικτα γίνεται γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξει στασιμότητα και να σε παρασύρει σε αποφάσεις που δεν θα σε συμφέρουν καθόλου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου έχεις καταφέρει να ισορροπήσεις για τα καλά τη σχέση σου. Η αλήθεια είναι ότι έχεις κάνει μεγάλες προσπάθειες για αυτό και καλό θα είναι να μην κάνεις το οτιδήποτε μπορεί να χαλάσει αυτό το καλό κλίμα που επικρατεί ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Μείνε ανεπηρέαστη ακόμη και από κάποιες απρόοπτες εξελίξεις που θα αναταράξουν την καθημερινότητά σου. Αν είσαι single, μην χάνεις χρόνο με ανούσια φλερτ και επικεντρώσου στην αναζήτηση σταθερού συντρόφου. Ενδέχεται και επανασύνδεση με άτομο του παρελθόντος, με το οποίο αφήσατε κάτι στη μέση.

Επαγγελματικές
Στα εργασιακά σου προκύπτουν σημαντικές ευκαιρίες, που αν τις αξιοποιήσεις θα βγεις κερδισμένη. Τόλμησε να ρισκάρεις καθώς με πίστη στον εαυτό και τις ικανότητές σου θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις επιτυχώς τα σχέδιά σου. Επαγγελματικά ζητήματα δρομολογούνται και αισθάνεσαι ηθική ικανοποίηση. Στα οικονομικά σου κινήσου πιο μετρημένα και συντηρητικά, ελαχιστοποιώντας περιττές σπατάλες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δυναμώνεις μέσα από συνεργασίες και στενές σχέσεις. Οι υποσχέσεις σου θα χρειαστεί να πραγματοποιηθούν γρήγορα για να μην εκτεθείς ότι δεν κρατάς το λόγο σου. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις τη φήμη σου αυτήν την περίοδο για να μπορείς να κάνεις καλύτερες επαφές και να έχεις μεγαλύτερη ανταπόκριση σε καινούριες ευκαιρίες που πιθανόν να εμφανιστούν. Συμβόλαια ή εγγυήσεις που θα δοθούν από την πλευρά σου για μια συμφωνία θα πρέπει να τηρηθούν 100% για να μην υπάρχουν μετά ακυρώσεις και δυσκολίες. Αυτό που έχεις ανάγκη και πρέπει να κάνεις, αν και κάπως ζορίζεσαι, είναι τα ανοίγματα και η επικοινωνία με τους γύρω σου και γενικά με άτομα που έχεις μια πιο κοντινή σχέση, όπως με την οικογένειά σου. Θα δείξεις μεν τις κρυφές σου πτυχές, αλλά θα σε δικαιολογήσουν πιο εύκολα μέσα τους, καθώς μερικές φορές δείχνεις άτρωτη και παρεξηγείσαι. Η ουσία είναι το να γνωρίζουν ότι περνάς και εσύ τα δικά σου για να έχουν κατανόηση.

Αισθηματικές
Κάποια ερωτηματικά θα σε βασανίζουν και αυτήν την εβδομάδα σε σχέση με τη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου. Δεν είναι ώρα να μιλήσεις ακόμα. Θα ανέβει πολύ ο ερωτισμός σου και θα κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Και αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει το ταίρι που θέλεις μην σταματήσεις την αναζήτηση γιατί σε βεβαιώνω ότι είσαι πολύ κοντά στην καινούρια γνωριμία.

Επαγγελματικές
Οι συνθήκες της δουλειάς σου είναι εξαιρετικές και καλά θα κάνεις να αφήσεις τις σκέψεις σου για αλλαγές στην άκρη. Μην ρισκάρεις να χαλάσεις ό, τι με κόπο έχεις πετύχει και μείνε πιστή στην πορεία που έχεις χαράξει μέχρι τώρα, συνεχίζοντας με την ίδια αποτελεσματική στρατηγική. Από την Τετάρτη και μετά, ίσως δυσκολευτείς λίγο, αλλά με υπομονή και σκληρή δουλειά θα τα καταφέρεις. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, έχεις κάνει ανοίγματα παραπάνω απ' ότι μπορεί να αντέξει η τσέπη σου, με αποτέλεσμα τώρα να είσαι σε πολύ δύσκολη θέση. Βάλε μια τάξη σιγά - σιγά έως ότου ανακάμψεις ξανά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η δυνατή σου κράση, αλλά και το έντονο πνεύμα της επικοινωνίας και της συνεργασίας που έχεις καθώς και η Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα την Πέμπτη στους Διδύμους θα σου δώσουν τη δυνατότητα να ανοίξεις τα φτερά σου και να κάνεις πράγματα που πάντα ήθελες. Αλλά τώρα θα έχεις κι επιπλέον ευκαιρίες που μπορεί να προέρθουν από τις ενέργειες που κάνεις μαζί με κάποια άλλα άτομα, καθώς θα δημιουργηθεί μια νέα υποδομή που θα σε αναβαθμίσει. Θα κάνεις ποικίλες επαφές για να έχεις εύκολη πρόσβαση σε ένα ευρύτερο κύκλο γνωριμιών. Το ζητούμενο είναι να εκμεταλλευτείς σωστά οτιδήποτε σου παρουσιάζεται γιατί μερικές φορές χάνεσαι μέσα στην πολυπλοκότητά σου. Καλό είναι λοιπόν να κρατήσεις την απλότητα και την καθαρότητα σκέψεων αλλά και πράξεων.

Αισθηματικές
Η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στη σχέση σου και η πορεία της θα είναι ξεκάθαρη. Κάποια μικρή απόδραση με το ταίρι σου θα σου έκανε πολύ καλό. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου πρέπει να κινηθείς άμεσα για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου παίρνεις επιτέλους την απόφαση να δρομολογήσεις σχέδια και ιδέες που καιρό τώρα είχες στην αναμονή, γιατί δίσταζες. Σε καμία περίπτωση μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου διότι θα βγεις χαμένη. Μόνο με συγκέντρωση στο στόχο σου και προσεκτικές κινήσεις θα πετύχεις όσα θέλεις. Και στα οικονομικά σου όμως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική, διότι χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί και έξυπνοι ελιγμοί, προκειμένου να καταφέρεις κάποια στιγμή να ορθοποδήσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχεις βάλει σκοπό να υλοποιήσεις κάποια πράγματα, τα οποία γυροφέρνεις μεγάλο διάστημα και θα καταφέρεις να πας μπροστά αφού σκέφτεσαι πρακτικά και ώριμα. Σίγουρα κάτι καλό θα πετύχεις κι αυτό θα σου ανεβάσει τη διάθεση. Οι σχέσεις σου και γενικά όλο το επικοινωνιακό σου κομμάτι αναβαθμίζεται αυτήν την εβδομάδα πρώτον γιατί το παλεύεις περισσότερο και δεύτερον γιατί πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη την Πέμπτη στους Διδύμους που ευνοεί τέτοιες ενέργειες. Δεν σου είναι εύκολο, αλλά τουλάχιστον ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και το κάνεις. Προτιμάς να αφοσιώνεσαι στη δουλειά σου, χωρίς να έχεις επαφές με πολύ κόσμο όμως χρειάζεται να κάνεις και κάποιες υπερβάσεις για να μπορείς να έχεις αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές
Οι εξελίξεις που θα έχεις στη σχέση σου θα είναι πολύ καλές. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα αισθήματα που νιώθεις για εκείνο. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και θα μπορέσεις να περάσεις υπέροχα. Μια καινούρια γνωριμία σε εσένα που είσαι single, θα φέρει νέα πνοή και θα δώσει ένα ευχάριστο χρώμα στην καθημερινότητά σου.

Επαγγελματικές
Αυτές τις μέρες θα είσαι αρκετά οξύθυμη και νευρική, οπότε καλό θα ήταν να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις, αφού μπορεί να μη σκέφτεσαι καθαρά. Άφησε τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς να παρέμβεις, όσο κι αν κάποιες στιγμές αυτό σε δυσκολέψει. Νέα έξοδα που θα εμφανιστούν θα σε φέρουν σε ακόμη πιο δύσκολη θέση, αλλά μην χάνεις την ψυχραιμία σου. Με καλό προγραμματισμό και υπομονή θα ξαναβρείς τις ισορροπίες σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα από τη μια θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα και από την άλλη μπορεί να βαριέσαι ή να νιώθεις μια μεγάλη κούραση. Οπότε αρνείσαι να έρθεις σε επαφή ακόμα και με παρέες ή άτομα που αγαπάς γιατί θεωρείς ότι θα σπαταλήσεις ενέργεια. Εννοείται ότι αυτό δεν γίνεται κάθε μέρα, αλλά γενικά είσαι σε μια περίεργη διάθεση που όλα τα μετράς. Ίσως σκέφτεσαι με πολύ αργό τρόπο και καθυστερείς σε οτιδήποτε κάνεις ή να μη σου ταιριάζει το περιβάλλον και να θέλεις να το αλλάξεις. Η επιστροφή ενός φίλου ή συνεργάτη ενδεχομένως να σε γυρίσει για λίγο πίσω σε παλιές καταστάσεις και αυτό δεν θα σου αρέσει, ευτυχώς όμως δεν θα κρατήσει και πολύ.

Αισθηματικές
Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου αυτή την περίοδο που θα σε φέρουν σε αντιθέσεις μαζί του. Η διάθεση σου ανεβάζει τον ερωτισμό σου. Φρόντισε να βγάλεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου για να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Το έχετε ανάγκη και οι δύο να περάσετε χαλαρές στιγμές. Μια νέα περίοδος ξεκινά για εσένα που ακόμη δεν έχεις ταίρι και να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.

Επαγγελματικές
Αν κάνεις σωστούς και έξυπνους ελιγμούς αυτήν την εβδομάδα, θα καταφέρεις να εξασφαλίσεις το μέλλον της δουλειά σου. Συνεργάσου με άτομα του χώρου που εμπιστεύεσαι και πάνω απ' όλα μείνε πιστή στον εαυτό σου. Στο τέλος θα δεις ότι η σκληρή δουλειά άξιζε τον κόπο και θα ανταμειφθείς στο έπακρο. Τα οικονομικά σου δεν σου επιτρέπουν ακόμη να κάνεις τα έξοδα που καιρό τώρα θέλεις και που θα σε ανανεώσουν. Κάνε λίγη υπομονή ακόμη και διατήρησε το καλό σου πρόγραμμα, ώστε να ανακάμψεις.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Δυναμώνεις όλο αυτό το διάστημα, γι’ αυτό βρίσκεις εύκολα τα πατήματά σου που είναι το πλέον απαραίτητο για σένα. Αναζητάς το δίκιο σε κινήσεις και πράξεις ατόμων και επειδή δεν το βλέπεις, απογοητεύεσαι και επηρεάζεται και η επικοινωνία ή η ένταξή σου σε κάποιους κύκλους. Η δικαιοσύνη είναι, ωστόσο, για τον καθένα κάτι υποκειμενικό, οπότε μην μπερδεύεσαι, κυρίως αν έχεις συνεργάτες που νιώθεις ότι κάπου σε υποβιβάζουν γιατί δεν είναι η πραγματικότητα. Η εξέλιξη μιας υπόθεσης ακινήτου θα είναι πολύ καλή. Γενικά, θα αρχίσεις να βλέπεις αποτελέσματα στα οικονομικά και θα αισθάνεσαι ότι είσαι στο σωστό δρόμο.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και αλλάξεις και κάποιες απόψεις. Πέρασε χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στη σχέση σου που της λείπει το τελευταίο διάστημα. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή περίοδο που θα κάνεις νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα πρέπει να προσγειωθείς στην πραγματικότητα και να αντιμετωπίζεις τα πράγματα με μεγαλύτερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Γίνε πιο επιφυλακτική με ορισμένους συνεργάτες σου, που ίσως να μην είναι αυτό που δείχνουν. Χειρίσου σωστά νέες συνεργασίες και συμφωνίες, ώστε να σου αποφέρουν τα μέγιστα και να σε βοηθήσουν να εξελιχθείς. Τα οικονομικά σου δείχνουν να βελτιώνονται και αυτό θα σε ανακουφίσει και θα σε ξεκουράσει επιτέλους.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!