ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Κυριακής 21 Μαΐου 2017 για όλα τα ζώδια

Η σημερινή μέρα είναι θετική για όλα τα ζώδια. 

Κριός
Η δικαίωση θα έρθει για σένα σήμερα γι αυτό μην ανησυχείς. Οι συνθήκες σε ευνοούν και θα δεις να υλοποιούνται τα σχέδιά σου. Βέβαια, δεν πρέπει να αφήσεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα γιατί τα πράγματα είναι λίγο τεταμένα. Μην είσαι υπερβολικός και να είσαι σίγουρος ότι η καλή διάθεση και η καλή ενέργεια είναι το μυστικό για να περάσεις καλά. Κι εσύ που ακόμα μιλάς με τη μοναξιά σου, καλά θα κάνεις να ηρεμήσεις λίγο, να δείς πιο αισιόδοξα τις καταστάσεις αλλά και τα άτομα που σε πλησιάζουν. Δεν είναι όλα και όλοι ύποπτοι.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου σήμερα τα πράγματα δείχνουν ότι δε θα αντιμετωπίσεις σοβαρά προβλήματα και οι συνεργάτες σου θα σε εμπνεύσουν προκειμένου να πάρετε τις σωστές αποφάσεις σε θέματα τα οποία τόσο καιρό σας προβληματίζουν. Αλληλένδετα βεβαίως είναι και τα οικονομικά τα οποία έχουν πάρει την ανοδική πορεία.

 

Ταύρος
Εσύ που είσαι Ταύρος θα μπορέσεις σήμερα να φέρεις εις πέρας κάποια σχέδια που έμεναν παγωμένα. Με καθορισμένες κινήσεις και όχι άγχος θα πετύχεις αυτά που θέλεις, ενώ αυτή η μέρα θα σου φέρει και κάποιες ευχάριστες μη αναμενόμενες εξελίξεις. Απόλαυσε τη συμπαράσταση που σου προσφέρουν αγαπημένα πρόσωπα.

Αισθηματικές
Σε ότι αφορά τα συναισθηματικά σου, καλό είναι να διώξεις τις άσχημες σκέψεις και φυσικά να βάλεις σε εφαρμογή την καλύτερή σου διάθεση μέσα στη σχέση σου. Εσύ που περπατάς παρέα με τη μοναξιά σου, σκέψου καλά αν το άτομο που σε πλησιάζει σε ενδιαφέρει πραγματικά. Αν ναι τότε μπορείς να ενδώσεις αλλιώς προχώρα παρακάτω, μέχρι να βρείς την αδελφή ψυχή που θα σταθεί δίπλα σου.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου τα θέματα προχωρούν με πολύ καλό ρυθμό αρκεί να μην έχεις άσχημες σκέψεις που σε βασανίζουν και που βεβαίως βρίσκουν το κατάλληλο έδαφος για να αναπτυχθούν. Πρόσεχε τα οικονομικά σου και φυσικά τα έξοδά σου....

 

Δίδυμοι
Η σημερινή μέρα είναι θετική και καλό είναι να θελήσεις να βρεις τι κρύβεται πίσω από διάφορα σχόλια που κάνουν οι γύρω σου για το άτομο σου. Κατά τα άλλα, ο προγραμματισμός είναι το παν προκειμένου να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου. Μην αγχώνεσαι και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή έχει σκαμπανεβάσματα με επίκεντρο το ταίρι σου. Πρόσεξε να μην έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί του. Τα περισσότερα προβλήματα οφείλονται στην απροσεξία σου. Αν καταφέρεις να τον έχεις σε ηρεμία και νηφαλιότητα θα έχεις μια όμορφη και ερωτική μέρα. Το ίδιο ισχύει και για τους αδέσμευτους του ζωδίου. Αν έχεις αυτοπεποίθηση ο έρωτας παραμονεύει!!! Άραγε τι σου επιφυλάσσει το αποψινό βράδυ; Εκπλήξεις πολλές....

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα, γιατί κάποια γεγονότα θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που έχεις καθορίσει έως σήμερα. Ακόμα και τα οικονομικά σου, φέρνουν κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις που πρέπει να συνυπολογίσεις στα έξοδα αλλά και στα έσοδά σου.

 

Καρκίνος
Σήμερα προσπάθησε να είσαι θετικά διακείμενος στην ημέρα που θα τρέξεις γιατί θα είναι πολύ δύσκολη. Επίσης προσπάθησε να προσαρμόσεις τις υποχρεώσεις σου άμεσα στο πρόγραμμα σου. Οι επαφές που είχες ανάγκη θα ξεκινήσουν να σου αποφέρουν αυτά που ήθελες από καιρό.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα βιώσεις μία ημέρα γεμάτη ένταση και πάθος. Θα λύσετε τις διαφορές και θα περάσετε πολύ καλά. Εσύ που είσαι μόνος σου, πρέπει να απολαύσεις την μοναξιά σου και να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου. Η γνωριμία θα σου έρθει από εκεί που δεν φαντάζεσαι.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου είναι η κινητήριος δύναμη που σου δίνει ώθηση και πρέπει να το αξιοποιήσεις σε μέγιστο βαθμό. Εκμεταλλεύσου τις καταστάσεις που σε ευνοούν. Επίσης πρόσεχε μην ξεφύγεις από τον προγραμματισμό των οικονομικών σου γιατί είσαι σε πολύ καλό επίπεδό αυτή την περίοδο και τα χεις φέρει βόλτα.

 

Λέων
Βάλε πρόγραμμα και οργανώσου γιατί η μέρα είναι πολύ απαιτητική και πρέπει να δείξεις την δέουσα προσοχή. Ακόμη οι επαφές θα αναπτυχθούν διότι έχεις ανάγκη να δώσεις πράγματα στα θέματα που επιδιώκεις να κυνηγήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, πρέπει να συζητήσεις με τον σύντροφο σου για την παρούσα κατάσταση που σας κουράζει. Είναι καλή λοιπόν ημέρα να λύσετε τις μεταξύ σας διαφορές και αυτό είναι άξιο εκμετάλλευσης. Οι μοναξιές σου είναι προσωρινές διότι θα βρεθεί στον δρόμο σου η γνωριμία που θα σου δώσει ώθηση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου πρέπει να προσέξεις και γιατί θα είναι μία δύσκολή ημέρα. Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό γιατί οι προϊστάμενοι σου θα είναι πάνω από το κεφάλι σου. Στα οικονομικά σου ξόδεψε παραπάνω, το δικαιούσαι άλλωστε για τους κόπους των τελευταίων μηνών.

 

Παρθένος
Η σημερινή ημέρα είναι για σένα πραγματική ευλογία, διότι θα πετύχεις αυτά που επιθυμείς. Δώσε έμφαση και προσοχή στις λεπτομέρειες που θα είναι οι εγγυητές της επιτυχίας σου. Με την δυναμικότητα σου θα εξαφανίσεις τους παλιούς λογαριασμούς που σε ταλαιπωρούν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα περάσεις μία υπέροχη ημέρα με τον σύντροφό σου και αυτό θα σας κάνει και τους δύο ιδιαίτερα χαρούμενους. Εσύ που είσαι αδέσμευτος πρέπει να προσέχεις τις γνωριμίες σου διότι απ΄ότι φαίνεται ταλαιπωρείσαι από άτομα που δεν αξίζουν.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλύτερα και αυτό διαφαίνεται σε κάθε σου επαγγελματική κίνηση. Δώσε πάθος και δύναμη σε οτιδήποτε και αν κάνεις, ώστε να μην δέχεσαι αμφισβήτηση. Στα οικονομικά σου μην ξεφύγεις από τα οικονομικά σου διότι είσαι εντός προϋπολογισμού και αναίτια έξοδα θα σε κάνουν να το μετανιώσεις.

 

Ζυγός
Εάν είσαι Ζυγός η σημερινή ημέρα είναι αυτό που αναζητούσες όλο αυτό τον καιρό. Ξεκαθαρίζεις σημαντικά ζητήματα που χρόνιζαν και ξεκινάς να νέες εκκρεμότητες που έπρεπε να το έχεις πράξει εδώ και καιρό.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, πρόσεχε την περίοδο αυτή διότι έχετε και οι δύο πιεστεί πολύ και ξεστομίζετε λέξεις που μπορεί και να σας πικράνουν πάρα πολύ. Γι΄αυτό καλύτερα καθίστε σπίτι σας και πείτε ένα ποτό. Εσύ που είσαι μόνος σου προσπάθησε να δώσεις έμφαση στον εαυτό και ότι είναι να έρθει θα εμφανισθεί την κατάλληλη στιγμή.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου μετά τους έξυπνους χειρισμούς είναι σε πολύ καλό δρόμο και αυτόματα ανεβαίνει η διάθεση σου και οι μετοχές σου. Το ότι οι μετοχές σου ανεβαίνουν δεν σημαίνει πως πρέπει να ξοδεύεις ότι βγάζεις γιατί δεν έχει νόημα αυτό. Κάνε τα κουμάντα σου.

 

Σκορπιός
Αρκετά θέματα που μέχρι και σήμερα σε απασχολούσαν σήμερα βρίσκουν λύση και αυτό σε βοηθά να δράσεις πιο ελεύθερα. Κλείσε τώρα τις υποθέσεις του παρελθόντος γιατί εμποδίζουν οτιδήποτε και αν επιχειρείς να κάνεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή στιγμή να ξεκαθαρίσεις τις υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν μέχρι και σήμερα και πρέπει να το κάνεις άμεσα. Η σχέση σου περνάει από χίλια δύο κύματα και αυτό μόνο λειτουργικό δεν είναι για σένα και τον σύντροφο σου. Βγες έξω για ένα πότο, αδέσμευτε Σκορπιέ και πέρασε καλά, αυτό αρκεί προς το παρόν.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλύτερα αυτήν την μέρα και ευνοούνται νέες συνεργασίες και ξεκινήματα. Στα οικονομικά μετά τις νέες προτάσεις που βαίνουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων σου και έχουν θετική ροπή, έχεις περιθώρια άμεσης βελτίωσης.

 

Τοξότης
Σήμερα, κράτησε την ψυχραιμία σου και δώσε οξυγόνο και λόγο σε αυτούς που το έχουν ανάγκη από σένα. Οι υποχρεώσεις σε πνίγουν και σε κάνει να αγχώνεσαι αυτό όσο δεν πάει. Χαλάρωσε και όλα θα γίνουν καλύτερα στο πως τα αντιλαμβάνεσαι.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η σημερινή ήμερα είναι ότι περίμενες και αυτό είναι άξιο απομύζησης του συντρόφου σου με την καλή έννοια πάντα. Πρέπει να δώσεις ότι σου ζητήσει διότι σε στήριξε στα δύσκολα και αυτό δεν πρέπει να το αμελήσεις. Εσύ που είσαι αδέσμευτος κοίταξε τα θέματα σου και τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου έχεις καταφέρει πάρα πολλά και τα θετικά μηνύματα των προσπαθειών σου φαίνονται καθαρά. Συνέχισε έτσι και σίγουρα δεν θα χάσεις. Προσπάθησε να μην δανείσεις χρήματα σε τρίτους γιατί δεν έχεις περιθώρια για νέα ανοίγματα.

 

Αιγόκερως
Σήμερα είναι σκόπιμο να κάνεις μια αυτοκριτική σε όσα έχεις καταφέρει αλλά όμως να μην κρίνεις με τόση αυστηρότητα τον εαυτό σου. Απόφυγε τις αρνητικές σκέψεις και μην επικεντρώνεσαι στα προβλήματα και στα λάθη αλλά στις θετικές κινήσεις εκείνες που σου απέφεραν τα αποτελέσματα που επιζητούσες εδώ και πολύ καιρό.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις μία εντυπωσιακή ημέρα με νηφαλιότητα και ερωτική διάθεση. Για σένα που αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, να είσαι σίγουρος ότι δε θα λείψουν τα φλερτ αλλά ούτε και καινούριες γνωριμίες που υπόσχονται πολλά. Μην κάθεσαι κλεισμένος στο σπίτι και βγες έξω να διασκεδάσεις με όλο σου το κέφι. Η θετική διάθεση που θα σε συντροφεύει θα έλκει τις πιο γοητευτικές γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου ίσως να έχεις κάποιες εντάσεις με συνεργάτες αλλά η ψύχραιμη στάση είναι αυτή που θα σε κάνει να τις ξεπεράσεις. Όσο για τα οικονομικά σου, είναι μια μέρα που θα σε κάνει να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Πρέπει να μείνεις μακριά από κάθε είδους έξοδο.

 

Υδροχόος
Είναι απαραίτητο σήμερα να διαχειριστείς τις καταστάσεις με ψυχραιμία κυρίως γιατί αδυνατείς να καταλάβεις τι συμβαίνει. Αν δείς με ηρεμία τα γεγονότα θα βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα χωρίς όμως βιασύνες και επιπολαιότητες. Άμα ακολουθήσεις το ένστικτο σου είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα νικήσεις...

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φρόντισε να έχεις μια καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου και να λύσετε μαζί τα προβλήματα που σας απασχολούν. Για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, να ξέρεις η σημερινή Κυριακή σε κάνει ερωτικό και ακαταμάχητο. Εκμεταλλεύσου το!!! Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις! Αν θέλεις να τις μάθεις από πριν ώστε να μην τις αφήσεις να πάνε χαμένες τη

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε μια καλή φάση και όλες οι υποθέσεις σου μπορούν να έχουν ευχάριστη εξέλιξη αν κινηθείς με προγραμματισμό και με ομαδική δουλειά. Εκμεταλλεύσου την μέρα για να λύσεις υποθέσεις νομικές ή να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες. Μην αφήνεις τα έξοδα να μαζεύονται.

 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ σήμερα το άγχος και η ένταση χτυπάει κόκκινο και όλα όσα σου συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη ζωή σου σε φέρνουν στα όρια σου. Ηρέμησε και μίλησε με καλούς φίλους. Εκτός του ότι θα αισθανθείς καλύτερα, θα δείς ότι μπορούν να σε βοηθήσουν και πρακτικά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα μπορέσεις να σκεφτείς με ηρεμία κάποια θέματα που σε προβληματίζουν αλλά και να βρεις λύσεις που αφορούν τη σχέση σου. Εσύ που ακόμη έχεις τη μοναξιά στην ζωή σου η μέρα σου δίνει τις κατάλληλες προοπτικές για μια γνωριμία. Άνοιξε τα μάτια σου!!! Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικά
Στα επαγγελματικά σήμερα μπορείς να πάς εξαιρετικά. Η δυναμική σου διάθεση θα σε οδηγήσει σε πολύ καλά μονοπάτια και ακόμη στην προβολή των σκέψεων και των ιδεών σου. Τα οικονομικά σου είναι σε μια στάσιμη κατάσταση και αν δεν πάρεις αποφάσεις δραστικές σίγουρα θα έχεις μεγάλο πρόβλημα με τα έξοδά σου.

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!