ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 20 Μαΐου 2017

Η ευνοϊκή ημέρα και η ζωντάνια σου δίνουν την απαιτούμενη ώθηση να απαλλαγείς μια και καλή από ό, τι σε ταλανίζει κι σε στενοχωρεί.

Κριός
Τα πράγματα στη ζωή σου δεν σε ευχαριστούν, αλλά δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Βρίσκεσαι σε ένα σημείο που δεν ξέρεις προς τα που να κινηθείς και τι να κάνεις. Προσπάθησε πολύ να σκεφτείς καθαρά και ώριμα και ζήτησε βοήθεια από άτομα, των οποίων τη γνώμη εκτιμάς και υπολογίζεις. Αργά ή γρήγορα όλα θα βρουν το δρόμο τους και τα νέα δεδομένα θα σε χαροποιήσουν και θα σε ικανοποιήσουν.

Αισθηματικές
Σήμερα θα έχεις αρκετή ισορροπία και ηρεμία στην σχέση σου. Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα. Κι εσείς οι Κριοί που πορεύεστε μόνοι στην ζωή, γίνετε πιο θετικοί και δεκτικοί στις νέες γνωριμίες που θα κάνετε τώρα γιατί μπορεί να προκύψει κάτι πολύ καλό.

Επαγγελματικές
Ο επαγγελματικός τομέας θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν ακόμη. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Σημασία έχει βέβαια να βρεις τρόπους να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου άμεσα και να νιώσεις καλύτερα.

 

Ταύρος
Η ευνοϊκή ημέρα και η ζωντάνια σου δίνουν την απαιτούμενη ώθηση να απαλλαγείς μια και καλή από ό, τι σε ταλανίζει κι σε στενοχωρεί. Η αυτοπεποίθησή σου που είναι στα ύψη και η θετική επιρροή των αστρολογικών όψεων, θα σε βοηθήσουν να πετύχεις ό, τι βάλεις στόχο.

Αισθηματικές
Λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα μπορείς να τις δώσεις σήμερα με την μεγάλη κατανόηση που θα σου δείξει ο σύντροφος σου. Οι Ταύροι που δεν έχετε βρει κάποιο ταίρι να σας συντροφεύει, μην κλείνεστε στον εαυτό σας και απογοητεύεστε, αλλά βγείτε έξω να διασκεδάσετε και φλερτάρετε όσους και όσες σας γοητεύουν. Ακόμη κι αν αποδειχθούν λίγοι στις προσδοκίες σας, σίγουρα θα ανανεώσετε το ηθικό σας και θα συνεχίσετε να είστε μέσα στο παιχνίδι.

Επαγγελματικές
Σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την δουλειά σου. Οι ιδέες σου είναι πραγματικά καλές και πρέπει να τολμήσεις να τις πεις και στους ανωτέρους σου. Στα οικονομικά σου έχεις πολλές υποχρεώσεις, που πολλές φορές σου χαλούν την διάθεση αλλά με σωστό προγραμματισμό μπορείς να τις τακτοποιήσεις.

 

Δίδυμοι
Με τον Ήλιο από σήμερα και στο εξής να κινείται στο ζώδιο σου βλέπεις πλέον ορισμένα πράγματα με άλλο μάτι και σχηματίζεις διαφορετική γνώμη για άτομα και καταστάσεις. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και τις διορατικές σου ικανότητες και δεν θα βγεις λάθος. Μην αφήσεις τους γύρω σου να παρεμβαίνουν και να σε επηρεάζουν. Κάνε ό, τι κρίνεις εσύ σωστό.

Αισθηματικές
Βρες τον εαυτό σου από το άγχος που έχεις και πέρασε πολύ καλά με τον σύντροφο σου. Μια βραδινή έξοδος θα σου έκανε πολύ καλό. Για εσάς τους Διδύμους που η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη την ζωή σας, το βράδυ σας ευνοεί είτε για να επιστρέψετε σε έναν παλιό σας έρωτα είτε για να εξομολογήσετε τα συναισθήματα σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας!!!

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις εντάσεις αλλά και πολλά προβλήματα που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να προετοιμαστείς για να τα αντιμετωπίσεις και κράτα μία διπλωματική και διαλλακτική στάση απέναντι στα δρώμενα. Στα οικονομικά σου βάλε καλό προγραμματισμό και απόφυγε τα πολλά έξοδα και να ξέρεις ότι θα τα καλύψεις όλα, με τον καλύτερο τρόπο.

 

Καρκίνος
Με τον Ήλιο σήμερα να εισέρχεται στους Διδύμους και να σε επηρεάζει θετικά, καταφέρνεις να αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη υπευθυνότητα και συγκέντρωση κάθε σου δυσκολία. Η ενέργεια και η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη και αυτό σε ωθεί σε σωστές αποφάσεις και πράξεις. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και φρόντισε να αδράξεις εκείνες τις ευκαιρίες που θα σε πάνε ένα βήμα πιο πέρα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, πλησίασε περισσότερο τον σύντροφο σου και πες του αυτά που σε προβληματίζουν για να νιώσεις καλύτερα και εσύ αλλά και αυτός να γνωρίζει σε τι στάδιο βρίσκεται η μεταξύ σας σχέση και να μην αισθάνεται ανασφαλής. Για τους Καρκίνους που απολαμβάνετε ακόμη την ελευθερία σας, φροντίστε να την απολαύσετε τώρα που μπορείτε γιατί πολύ γρήγορα θα βρεθείτε δεσμευμένοι από εκεί που δεν το περιμένετε.

Επαγγελματικές
Ημέρα που θα μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδια σου και να παρουσιάσεις τις ιδέες σου με τον καλύτερο τρόπο θα είναι η σημερινή για εσένα με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση του Ήλιου στους Διδύμους. Ακολούθησε την διαίσθηση σου και άκουσε τις συμβουλές που θα σου δώσουν κάποιοι από τους συναδέλφους σου για να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά σου θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες.

 

Λέων
Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις ορισμένες αποστάσεις από όσα εκτυλίσσονται γύρω σου. Θα μπορέσεις να συζητήσεις με τον εαυτό σου και να καθαρίσεις τη σκέψη σου. Μην το παρακάνεις όμως με την εσωστρέφεια και φρόντισε να επανέλθεις γρήγορα στους κανονικούς σου ρυθμούς και με περισσότερες αντοχές τώρα να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου.

Αισθηματικές
Σήμερα θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με τον σύντροφο σου και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις που θα φέρουν την καλή πορεία της σχέσης σου. Οι ελεύθεροι Λέοντες θα έχετε ευκαιρίες για να κάνετε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα είναι στο χέρι σας να τις εξελίξετε.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου φρόντισε να μην φορτίζεσαι και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον σου. Τακτοποίησε τις παρελθοντικές σου υποθέσεις που έχεις αμελήσει και για να ξεμπερδεύεις μια και καλή μαζί τους, αν χρειαστεί δούλεψε και υπερωρίες. Μπροστά σου θα τις βρεις. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν έντονα. Κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα φρόντισε να τα τακτοποιήσεις.

 

Παρθένος
Η σημερινή σου διάθεση για ανατροπές, θα σε οδηγήσει σε σωστές κινήσεις που θα αλλάξουν προς το καλύτερο τα πράγματα. Πάντα όμως να είσαι σίγουρος για κάθε σου απόφαση και να πράττεις όντας βέβαιος για τα αποτελέσματα που θα έχεις. Καλό θα ήταν να συμβουλεύεσαι δικά σου άτομα, τα οποία βλέπουν πιο αντικειμενικά ορισμένα πράγματα.

Αισθηματικές
Η διάθεσή σου είναι πολύ καλή και έτσι μπορείς και δίνεις και καλό τόνο στην σχέση σου και κάνεις τον σύντροφο σου να περνάει καλά μαζί σου. Οι Παρθένοι που έχετε ακόμη μοναξιά στην ζωή σας, προσπαθήστε να μην κάνετε αρνητικές σκέψεις, γιατί σας περιμένουν καλύτερες μέρες αν είστε πιο αισιόδοξοι και θετικοί.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου πρέπει να προσέχεις σε αποφάσεις που παίρνεις ή σε καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχεις.

 

Ζυγός
Το ζώδιό σου σήμερα μπαίνει σε μια δύσκολη φάση, με αρκετά εμπόδια να κάνουν την εμφάνισή τους στο δρόμο σου προς την επιτυχία. Μείνε ψύχραιμος και μην απογοητεύεσαι, όσο κι αν οι δυσκολίες σου φαίνονται βουνό. Αν είσαι συγκεντρωμένος και ρεαλιστής, να είσαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρεις. Άσε τον εαυτό σου πιο ελεύθερο και ανοιχτό σε καινοτόμες ιδέες, αρκετά μακριά από τις δικές σου, που ίσως σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση που είσαι.

Αισθηματικές
Θα αισθανθείς σήμερα στην σχέση σου κάποια απομόνωση. Μίλησε με τον σύντροφο σου για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά και μην αφήνεις άσχημες καταστάσεις να συνεχίζονται. Όσο για τους Ζυγούς που βρίσκονται σε ερωτική αναζήτηση, θα δεχτείτε ένα μήνυμα από άτομο που συνεργάζεστε επαγγελματικά που από τη μία θα σας ξαφνιάσει από την άλλη όμως θα σας βάλει σε ευχάριστες σκέψεις.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα καλό είναι να αποφύγεις να κάνεις αλλαγές και προπάντων να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες γιατί τα πράγματα σήμερα δεν είναι όπως φαίνονται και κρύβουν παγίδες. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα έξοδα.

 

Σκορπιός
Τα νεύρα σου είναι τεταμένα και αυτό θα σου προκαλέσει πολλά προβλήματα και διαφωνίες με τους γύρω σου. Αυτό σίγουρα δεν είναι κάτι που θες, οπότε μείνε όσο το δυνατόν ψύχραιμος και αντιμετώπισε ήρεμα κάθε δυσκολία. Μην κινείσαι επιπόλαια, γιατί θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκεις.

Αισθηματικές
Βγάλε σήμερα τον ερωτισμό σου και κάνε τον σύντροφο σου ευτυχισμένο και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά μεταξύ σας και το πάθος θα πρωταγωνιστήσει. Αν ακόμη δεν έχεις κάνει μία ενδιαφέρουσα γνωριμία, ψάξε λίγο καλύτερα γύρω σου γιατί υπάρχουν πρόσωπα που θα ήθελαν να συσχετιστούν μαζί σου ερωτικά αλλά η συμπεριφορά σου δεν τους επιτρέπει να σε πλησιάσουν.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται. Σήμερα πρέπει να προσέχεις σε συνεργασίες που θα κάνεις και συμφωνίες που θα κλείσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αρχίζουν και ισορροπούν. Με κατάλληλες κινήσεις κιόλας μπορείς να καταφέρεις και κάποια αύξηση ή ένα έξτρα μπόνους.

 

Τοξότης
Επιτέλους απολαμβάνεις τους καρπούς των προσπαθειών σου και νιώθεις μεγάλη ηθική ικανοποίηση. Πρόσεξε να μην σε παρασύρει ο ενθουσιασμός και η υπερβολική σου χαρά και βγεις έξω από την ορθή πορεία που έχεις χαράξει. Μην αφήσεις τίποτα και κανένα να σε αποσυντονίσει. Μην πανικοβάλλεσαι σε καμία περίπτωση και κινήσου με αποφασιστικότητα.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφο σου για την πορεία της και καλό θα ήταν να βρεις τρόπους να τον πλησιάσεις περισσότερο και να τον κάνεις να νιώσει ήρεμος μαζί σου. Οι Τοξότες που δεν έχετε βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στην ζωή σας, κάντε κινήσεις για να ανοίξετε τον κύκλο γνωριμιών σας και να συναντήσετε άτομα με κοινά ενδιαφέροντα. Διαφορετικά θα τριγυρνάτε στους ίδιους και στις ίδιες.

Επαγγελματικές
Θέλεις να καταξιωθείς στην δουλειά σου και θα σου δοθούν ευκαιρίες, για να μπορέσεις να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Οι ανώτεροι σου θα σου δείξουν εμπιστοσύνη μόνο αν είσαι συνεπής στις αρμοδιότητες που έχεις αναλάβει. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Κάνε υπομονή!

 

Αιγόκερως
Σήμερα δεν είναι κατάλληλη ημέρα να φέρεσαι απόλυτα. Φρόντισε να μην είσαι ισχυρογνώμων και αμετακίνητος στις απόψεις σου, γιατί αλλιώς θα έρθεις σε διαμάχη με τους δικούς σου ανθρώπους και ίσως ειπωθούν πράγματα που αργότερα θα μετανιώνεις. Σήμερα με τον Ήλιο να κάνει την είσοδο του στους Διδύμους καλό θα ήταν να γίνεις πιο ανοιχτόμυαλος, για να μπορείς να βρίσκεις περισσότερες εναλλακτικές λύσεις στα προβλήματά σου.

Αισθηματικές
Προσπάθησε να ξεχάσεις καταστάσεις που έχουν γίνει στην σχέση σου στο παρελθόν και να κοιτάξεις μπροστά. Μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί με τον αγαπημένο σου, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι θα δεχτείτε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από άτομο που είχατε σχέση στο παρελθόν αλλά καλό για εσάς είναι να μην αποδεχτείτε καμία πρόσκληση από την μεριά του.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου είναι σε πολύ καλή πορεία. Μπορείς να μιλήσεις με συνεργάτες σου για να μπορέσεις να βάλεις σε δράση τα σχέδια που έχεις. Τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν να είναι ένα έντονο άγχος και θα προβληματιστείς αρκετά και από τα πολλά αναπάντεχα έξοδα που θα εμφανιστούν.

 

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα σε επηρεάζει θετικά και επιτέλους προχωράς χωρίς δισταγμούς και δεύτερες σκέψεις στην δρομολόγηση σχεδίων και επιδιώξεών σου. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, γιατί τον έχεις παραμελήσει με τα τελευταία γεγονότα που σε απασχολούσαν. Φρόντισε την υγεία σου, ανανέωσε την εμφάνισή σου και κυρίως ξεκουράσου. Το χρειάζεσαι και το αξίζεις!

Αισθηματικές
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφο σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν την καθημερινότητα και βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια. Οι Υδροχόοι που δεν έχετε βρει κάτι ενδιαφέρον στην ζωή σας, το πλανητικό σκηνικό σας ωθεί να κάνετε κινήσεις που θα σας φέρουν την πολυπόθητη γνωριμία που θέλετε.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου πρέπει να προσέχεις σε αποφάσεις που παίρνεις. Συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται αλλά με σωστούς χειρισμούς και έπειτα από ορθή σκέψη. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.

 

Ιχθείς
Σήμερα θα έρθουν στο προσκήνιο εξελίξεις που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Αποκαλύψεις σχετικά με άτομα που σε περιτριγυρίζουν θα σε απογοητεύσουν και θα επανεξετάσεις πολλά πράγματα. Μην αφήσεις για κανένα λόγο αυτό το κλίμα να σε επηρεάσει και να ματαιώσεις σχέδια που αφορούν το μέλλον σου.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου αγαπητέ Ιχθύ αρχίζουν και παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλά θέματα που είχες στο μυαλό σου, ότι αρχίζουν και υλοποιούνται. Και για τις μοναχικές ψυχές η ημέρα αυτή θα φέρει ξαφνικές γνωριμίες, που θα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου φρόντισε να συνεργαστείς για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου τα έξοδα συνεχίζονται και εσύ είσαι σε πολύ άγχος. Τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις και λίγο τα έσοδά σου, αρκεί να μην συνεχίζεις τις άσκοπες αγορές.

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!