GOOD LIFE

H Δυναστεία επιστρέφει στην tv - Δείτε το νέο τρέιλερ

Οι ίντριγκες, τα πάθη και η χλιδή της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς "Δυναστεία" αναβιώνουν στη σύγρχρονη εποχή.

Τη δεκαετία του 80 οι δρόμοι ερήμωναν κάθε φορά που η τηλεόραση έπαιζε ένα επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς "Δυναστεία". Η Joan Collins έγινε συνώνυμο της κακιάς Alexis Colby και όλοι παρακολουθούσαν φανατικά για 8 ολόκληρα χρόνια το άσβεστο μίσος και τις κόντρες των Colbys και των Carringtons και ειδικά τον μόνιμο γυναικοκαβγά της Alexis και της Cristal. Και όλα αυτά με φόντο υπερπολυτελείς βίλες και επαύλεις, κότερα και ουρανοξύστες.

Τώρα, μερικές δεκαετίες αργότερα, το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CW αποφάσισε να αναβιώσει την θρυλική τηλεοπτική σειρά.

Το reboot της Δυναστείας θα προβληθεί στη νέα τηλεοπτική σεζόν και  έκλεψε τις εντυπώσεις στο event που έγινε για την παρουσίαση του νέου επίσημου προγράμματος του CW.

Εκεί προβλήθηκε και το πρώτο τρέιλερ που δείχνει τη  νεαρή Fallon και τον αδελφό της Steve, να έχουν κληθεί από τον ζάμπλουτο πατέρα τους Blake Carrington, να επιστρέψουν στο πατρικό τους. Και ενώ η Fallon νομίζει πως ο πατέρας της θα της παραδώσει τα ηνία των επιχειρήσεων της οικογένειας τελικά διαπιστώνει πως ο πατέρας της σκοπεύει να παντρευτεί την (λατίνα αυτή τη φορά) Cristal. Και μια νέα κόντρα ξεκινά...

Δείτε το τρέιλερ της νέας σειράς που πολλοί θεωρούν πως θα θυμίζει περισσότερο το "Gossip Girl" και λιγότερο την κλασική "Δυναστεία".

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!