VIRAL

To ανατριχιαστικό τελευταίο post του Chris Cornell στο Facebook

Ο θάνατος του διάσημου μουσικού Chris Cornell σε ηλικία 52 ετών συγκλονίζει τους πάντες και χιλιάδες celebrities και απλοί πολίτες εκφράζουν την θλίψη τους για τον χαμό του.

Μετά το σοκ της είδησης του θανάτου του Chris ακολούθησε το σοκ πως επρόκειτο τελικά για αυτοκτονία (κρεμάστηκε στο μπάνιο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Ντητρόιτ, αμέσως μετά από την ολοκλήρωση της συναυλίας του) σύμφωνα και με το επίσημο πόρισμα.
Και τώρα κάνει το γύρο του κόσμου μέσω social media το τελευταίο ποστ που ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook ο Chris Cornell λίγες μόνο ώρες πριν αποφασίσει να αφαιρέσει ο ίδιος τη ζωή του.
Το ποστ δείχνει ένα βίντεο από μια live εμφάνισή του και ο ίδιος έχει δώσει έμφαση στους στίχους "Έίμαι το σχήμα μιας τρύπας μέσα στη καρδιά σου".

Δείτε το ποστ που ανέβηκε στο Facebook την περασμένη Τετάρτη στις 9.15 το βράδυ, ενώ η αυτοκτονία εκτιμάται πως έγινε λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της συναυλίας που τελείωσε λίγο μετά τις 11 μ.μ. και το βίντεο από το τελευταίο του live που δημοσιεύει η Daily Mail


 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!